• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş sitelerinden internet üzerinden alışveriş yapn var mı lütfen yardımcı olun

pnrarsln

güneşe aşık . . .
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
1.217
4
66
Diğer
kızlar şimdi ben istediğim tarzda şeyleri özellikle ayakkabı ve eket-kaban tarzı şeyleri bulunduğum yerdeki mağazalarda bulamıyorm
gittigidiyor da çok güzel şeyler oluyo hele ceket ve kabanlarına bayılıyorum
ama almaya cesaret edemiyorum
bu şekilde alışveriş edeniniz var mı istediğiniz ürün isteiğiniz şekilde resimde göründüğü gbi geliyo mu

İnternetten sık sık alışveriş yapanlardanım
Güvenirliği tartışılır en güzeli görüp inceleyip
dokunum ölçüp biçip almak tabii ki.

Bir keresinde sipariş ettiğim ürünle
gelen ürünün arasında dağlar kadar fark vardı
iade edene kadar çok uğraştım ogünden beri netten almıyorum

İnternet üzerinden çok çok sayıda alışveriş yaptım . Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Önemli olan güvenilir siteleri tercih etmek. gittigidiyor, hepsiburada gibi. Gittigidiyorda siz ürünü aldığınızda paranızı gittigidiyora ödüyorsunuz. ürün kargoyla gelip kontrol edip beğendiğinizde onay veriyorsunuz paranız satıcının hesabına geçiyor. Eğer beğenmezseniz kargoyu siz ödemek şartıyla iade ediyorsunuz, alışveriş sayfasından iade işlemi başlatıp kargo bilgisini giriyorsunuz satıcı ürünü alınca paranız size geri veriliyor. Gittigidiyorda satış yapan kişinin hakkında olumlu olumsuz yorumlar var bunlara bakarak güvenirlik konusunda karar verebilirsiniz. Çok sayıda satış yapmış olumlu yorum almış satıcılardan sorun çıkmaz. Zaten onlarda haklarında olumsuz yorum yapılsın istemezler. Gittigidiyor sitemi bu.

Hepsiburada gibi büyük ve köklü sitelerde aldığınız her ürünü koşulsuz 7 gün içinde yasal hakkınız olarak iade edebilirsiniz. Tek şart tekrar satılabilir durumda iade etmek. Yani ambalajını bozmamalısınız.

Başka sitelerden alışveriş yapacaksanız googledan o site hakkında araştırma yapın. yeterli fikir edinirsiniz

iyiki internetten alışveriş var , büyük kolaylık bence :)

bende o siteden 55 ürün aldım içlerinde kıyafette var.hem alışverişte sorun yaşamadım hemde gelen ürüne bayıldım.çünkü fiyat olarak çok uyguna çok güzel şeler aldım..ve beklentimden iiyiydi gelenler..ben memnunum yani..

markafonide güzel ürünler oluyor orayı da tavsiye ederim. Ben iki, üç kere aldım ürünler bir hafta içinde geldi.

benimde alışveriş yaptığım 3 4 site var hiç sorun yaşamadım. güvenilir bildik yerlerden yaparsan sorun yaşamazsın.

ben de cok fazla alısveris yapıyorum
özellikle son zamanlarda indirimli ürün satan bir sürü siteler acıldı onlardan cok sık alısveris yaptım
hic sorun yasamadım simdiye kadar
alısveris yaparken asıl kredi kartımı degil ona baglı sanal kredi kartım var onu kullanıyorum

bende cok sayıda alısverıs yaptım hatta bazen alacagım seylerı ınternetn arastırırım eger fıyatı daha uygunsa tabı kargosuyla hesaplayarak netten alırım hem dhaa uyguna gelıyor bana

Bende küçük bi şehirde yaşıyorum,
alışverişlerimin çoğunluğunu netten yapıyorum, güvenilir sitelerden,
Gitti Gidiyor isimli siteden resimlerinden bayıldığım bir elbise sipariş ettim önce satıcıyla görüşülüyor tabi
gelen elbise o kadar berbattıki dikişleri teğellenmiş rengin alakası yok iade edene kadar neler çektim,
bi kaç kez aynı hatayı yaptım farklı ürün gruplarından
tavsiyem g.g den kıyafet alma resimdeki ürüne benzer bişi dikip gönderiyorlar, türlü türlü satıcı insanlar var hepsi bir değildir belki ama sen yine de güvenilir bi siteden bildik bi markanın kıyafetini al derim,
limango, markafoni, hepsiburada gibi çeyiz de dahil bi çok ihtiyacımı bu sitelerden yapıyorum hiç sorun yaşamadım

herkeze evapları için çook teşekür ederim sürekli değil belki ama kendim burada bulamadığım ve nette çok beğendiğim şey oluyor alıp almamak konusunda çok kararsız kalıyorum
bi kaban beğendim mesela bu hafta onu sipariş etmek istiyorum
$QUEEN-ELIZABETH-cool-japon-ucuz-dugmeli-mont__33013973_0[1].webp
umarım istediğim gbi elime gelir

kızlar şimdi ben istediğim tarzda şeyleri özellikle ayakkabı ve eket-kaban tarzı şeyleri bulunduğum yerdeki mağazalarda bulamıyorm
gittigidiyor da çok güzel şeyler oluyo hele ceket ve kabanlarına bayılıyorum
ama almaya cesaret edemiyorum
bu şekilde alışveriş edeniniz var mı istediğiniz ürün isteiğiniz şekilde resimde göründüğü gbi geliyo mu

ben alıyorum canım. ayakkabı, bilgisayar, mp3, fotoğraf mak, hep böyle şeyleri internetten alıyorum... dediğin siteden de aldım. çok da memnun oldum...

kesinlikle vipdükkana girme derim çünkü iade şansın sıfır ve gelen ürün berbat tabi eline gelirse. 133 tl boşu boşuna gitti.

canım gittigidiyor da 1.el ürün az oluyor ona dikkat et öncelikle. ve genelde çakma oluyorlar.
ama trendyol,markafoni ve limango yu önerebilirim bi sorun yaşamadım.

valla ben yıllardır ayda bi kaç kere hepsiburadadan bişeyler alırım bi sorunla karşılaşmadım ama orda da giyim seçeneği az.
çevremdekiler markafoniden çok alır ama ben denemedim hiç
gittigidiyorla da satıcıyla anlaşabilmen çok önemli, önceden üzerine olmazsa geri yollayabilme tahüüdünü almalısın
gittidiyordanda çok aldım ama birebir satıcıyla muhatap olmak geriyo beni, kibar satıcı bulmakta pek kolay olmuyo

sen genede popüler siteler dışından alma canım, çünkü dolandırma olaylarıda çok oluyo, kredi kartı bilgilerinin çalınması falan
bilmediğin bi siteyse sanal kartla al hatta

Son düzenleme:
hepsiburada com. bize harika bir kazık atma sonucunda netten alışverişi hepten kestik.daha iyi karar vermek istiyorsan sana 2site tavsiye edebilirim: şikayetvar.com ve şikayetimvar.com.artık kararsız kalınca önce o 2siteye bakıp öyle kararımı kılıyorum.hepsiburada com. sağ olsun....bu 2alışveriş sitesini de orda bulabilirsin.

Orjinal ürün sitelerinin ürünlerini kendi mağazalarında deneyerek de alabilirsiniz. Markafoni 'nin tutulma sebeplerinden birisi de bu olabilir. Ayrıca Markafoni sezon girişleri gibi şişirilmiş rakamlar üzerinden şu kadar indirim yaptık deniliyor. Yani genellikle mağazadaki satış fiyatı ile farksız gibi fakat bazen de gerçekten indirimli ürünlere rastlıyorsunuz. Sürekli takip etmek ve sabahın yedisinde alışveriş yapmak gereken bir site. Ürünleri beğenmediğiniz taktirde size yardımcı olunuyor ve size gelişi ile geri gönderiminizdeki kargo parası sizden çıkıyor.

Bitenekadar.com da bir dönem sıcak fırsat sitelerinden birisiydi. Şimdi de piyasa ile pek farklı gitmese de kimi zaman ilginç ürünlere rastlanılabiliyor. Ev aksesuarlarına rastlıyabiliceğiniz bir site.

Back
X