• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş sitelerinden internet üzerinden alışveriş yapn var mı lütfen yardımcı olun

canım şikayetim var ı da objektif değerlendirmek gerek, en çok satış yapan onlar olduğu için en fazla şikayet alanda onlar, yani bence bi sitenin satışı ne kadar yüksekse şikayetide o oranda yükseliyo
satışı az olan sitenin şikayetide az oluyo

canım şikayetim var ı da objektif değerlendirmek gerek, en çok satış yapan onlar olduğu için en fazla şikayet alanda onlar, yani bence bi sitenin satışı ne kadar yüksekse şikayetide o oranda yükseliyo
satışı az olan sitenin şikayetide az oluyo
orası muhakkak,ama hiç bir fikriniz yok ise bu sitelere girip en azından kendi kafanızda bir değerlendirme yapabilirsiniz.o açıdan diyorum.

gitti gidiyor çok sık kullandığım bi site. şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. zaten bi aksilik olunca ürünü derhal geri gönderrsn.
sen onay vermeden paran satıcıya aktarılmıyor zaten
para geri gelir yani.

gitti gidiyor çok sık kullandığım bi site. şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. zaten bi aksilik olunca ürünü derhal geri gönderrsn.
sen onay vermeden paran satıcıya aktarılmıyor zaten
para geri gelir yani.
canım biz de ordan baya bi alışveriş yapıyorduk.ta ki beğendiğim bi takıya 300 küsür tl bayılıp da piyasa değerinin 46 tl olduğunu öğrenene dek.üstelik evime gönderilen ürün benim seçtiğim ürün değildi.ve 8hafta gibi uç bi bekleme süresinden sonra geldi.defalarca msj. attım ve ilgisizce geri cvp. geldi 1 bilemedin 2kere.ve nihayetinde elime ürün geçince beğendiğimin olmadığını ama ona çok benzer başka bir ürün gönderdiler.elbette bunu da bildirdim.ve bana iade edebileceğimi söylediler ama bunun yanı sıra bi sürü bi sürü prosedür saydılar.hay nalet olsun diyip onlara son bir msj. attım.bu mesajımda onlardan şimdiye kadar baya bi alışveriş yaptığımı,yapılan muamelede hatanın olduğuna inanmadığımı,yani kasıtlı gönderildiğini ve bu saatten sonra ordan bir daha alışveriş yapmayacağımı bildirdim.ne bir özür geldi ne de buna benzer başka bir söz...ve utanmadan hala maille bakın bizde bu var aaa bunu kaçırmayın gibilerinden başka mailler geldi bi müddet.sanki hiçbir şey olmamış gibi.ürünü iade etmedim çünkü tekrar bekleme savaşına girmeye niyetim yoktu.bir kez olsun bile takmadım sürünüyo içerlerde bi yerlerde şimdi.hani iade olayı öyle düşündüğün gibi çabuk da olmuyo,emin ol.

kızlar kredi kartıylamı ödeme yapıyorsunuz :26: . bende yapmak istiyorum ama sıteleri hackleyip sizin kartınızı ele geçirebilirlermiş bilgisi olan varmı?:26:

kızlar kredi kartıylamı ödeme yapıyorsunuz :26: . bende yapmak istiyorum ama sıteleri hackleyip sizin kartınızı ele geçirebilirlermiş bilgisi olan varmı?:26:
cash olmuyo zaten.en azından benim bahsettiğim site için.ama bunun güvenliğini de alıyorlar.tıpkı banka sitelerinde olduğu gibi.

canım biz de ordan baya bi alışveriş yapıyorduk.ta ki beğendiğim bi takıya 300 küsür tl bayılıp da piyasa değerinin 46 tl olduğunu öğrenene dek.üstelik evime gönderilen ürün benim seçtiğim ürün değildi.ve 8hafta gibi uç bi bekleme süresinden sonra geldi.defalarca msj. attım ve ilgisizce geri cvp. geldi 1 bilemedin 2kere.ve nihayetinde elime ürün geçince beğendiğimin olmadığını ama ona çok benzer başka bir ürün gönderdiler.elbette bunu da bildirdim.ve bana iade edebileceğimi söylediler ama bunun yanı sıra bi sürü bi sürü prosedür saydılar.hay nalet olsun diyip onlara son bir msj. attım.bu mesajımda onlardan şimdiye kadar baya bi alışveriş yaptığımı,yapılan muamelede hatanın olduğuna inanmadığımı,yani kasıtlı gönderildiğini ve bu saatten sonra ordan bir daha alışveriş yapmayacağımı bildirdim.ne bir özür geldi ne de buna benzer başka bir söz...ve utanmadan hala maille bakın bizde bu var aaa bunu kaçırmayın gibilerinden başka mailler geldi bi müddet.sanki hiçbir şey olmamış gibi.ürünü iade etmedim çünkü tekrar bekleme savaşına girmeye niyetim yoktu.bir kez olsun bile takmadım sürünüyo içerlerde bi yerlerde şimdi.hani iade olayı öyle düşündüğün gibi çabuk da olmuyo,emin ol.

canım çk geçmiş olsun.benm başıma hiç kötü birşey gelmedi yalnız bir defasında kardeşm pantolon almıştı istediği gibi çıkmadı geri gönderdi hiç sorun oolmadı parayı geri gönderdiler o açıdan dedim ben..

markafonide güzel ürünler oluyor orayı da tavsiye ederim. Ben iki, üç kere aldım ürünler bir hafta içinde geldi.

valla ben yıllardır ayda bi kaç kere hepsiburadadan bişeyler alırım bi sorunla karşılaşmadım ama orda da giyim seçeneği az.
çevremdekiler markafoniden çok alır ama ben denemedim hiç
gittigidiyorla da satıcıyla anlaşabilmen çok önemli, önceden üzerine olmazsa geri yollayabilme tahüüdünü almalısın
gittidiyordanda çok aldım ama birebir satıcıyla muhatap olmak geriyo beni, kibar satıcı bulmakta pek kolay olmuyo

sen genede popüler siteler dışından alma canım, çünkü dolandırma olaylarıda çok oluyo, kredi kartı bilgilerinin çalınması falan
bilmediğin bi siteyse sanal kartla al hatta

ben de çekinirdim bu netten alışveriş olayından
markafoniden alış veriş yaptım geçen ay
21 gün bekledim ve ürünlerim hala gelmedi
sürekli siparişiniz hazırlanıyor modundaydı..
bu hafta iptal ettim
7 iş günü içerisinde para k.kartınıza geri yatırılıcak maili aldım
e bekliyorum hala
bir daha markafoniden bişi almam sanırım, bekle bekle strese girdim :67:

geçenlerde vimjodan parfüm aldım inanılmaz ilgililer diğer sitelere göre..gittigidiyor markafoni ve hepsiburadadan da alışveriş yaptım vimjoya pek güvenemedim fiyatları çok uygundu öğleden sonra almıştım akşam aradılar siparişiniz 2 gün içerisinde elinizde olacaktır diye ve 2 gün içinde elimde oldu parfüm baya ilgililerdi deneyebilirsiniz

indirimtreni 'nden bir ürün almıştım ve paslı bir şekilde geldi. Ürünü geri de almadılar internet alışverişleri konusunda da tüketici haklarından yardım alamamıştım. İndirimtreni sitesini tavsiye etmiyorum.

herkeze evapları için çook teşekür ederim sürekli değil belki ama kendim burada bulamadığım ve nette çok beğendiğim şey oluyor alıp almamak konusunda çok kararsız kalıyorum
bi kaban beğendim mesela bu hafta onu sipariş etmek istiyorum
Eki Görüntüle 112954
umarım istediğim gbi elime gelir

İnternetten alışveriş yapıyorum,iyice inceleyip araştırırsan sorun yaşamazsın.Amaaa bu tarz Japon ürünlerde yanılma payı çok.Bunların katalog resimleri hep güzel olur,gelen ürün resimdekinin sadece benzeri çıkar.Mesela kumaşı sweatshirt kumaşı gibi ince çıkabilir.Böyle ucuz satan Japon siteler var,satıcılar oradan siparişle getiriyorlar,çoğu zaman onlar da bilmiyor.Beklentin yüksek değilse,fiyat ucuzsa tercih edebilirsin.Onun haricinde gittigidiyor'dan iyi satıcılardan güzel ürünler alınabilir.

ben 10 yıldır netten alışveriş yapıyorum, hiçbir sorun yaşamadım. gittigidiyor, hepsiburada, limango, trendyol, markafoni, deveyükü alışveriş yaptığım siteler. bunlar güvenli siteler ve kendi güvenlik sistemleri olduğundan hackerların kart numaranızı çalması mümkün değil. iade konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım. hatta limangodan aldığım bir saati sırf beğenmediğim için iade ettim :)) bir sorun çıkmadı geri alımda...

bende hepsıburadan vve gıttigidiyordan alısverıs yapıyorum yanı bı sorun yok

İnternetten yıllardır alışveriş yapıyorum. Hepsi burada, gittigidiyor, limango,markafoni,trendyol...Sağlam siteler ve güvenilir. Bir keresinde gittigidiyordan saat almıştım, satıcı kargolamadı. 3 gün sonra iptal etme hakkım oldu. Satıcının sayfasına da kargolamadığını yazmıştım. Beni aradı, kargolayacağını, hatta bana hediye etmek istediğini söyledi. Yorum onun için çok önemliymiş. Birkaç gün sonra gerçektende saati hediye olarak göndermişti.

Arkadaşlar bende online alışverişin dışarıya göre daha kârlı olduğunu duyuyorum.Ancak cesaret edemiyorum almaya.Çünkü her konuda şanssızım zaten,birde başıma bela almaktan korkuyorum.Hepsi buradaya üye oldum,sadece bakıyorum öyle :))
Bugün de gitti gidiyor sitesini inceledim biraz.Baktım hepsi buradaya göre daha ucuz gibi fiyatlar.Ancak anlamadığım nokta,satıcılar var.Yani satılan,gönderilen ürünler 2. el mi oluyor,ondan mı uygun fiyatlar?
Bana bunu açıklayacak birileri var mı,çok cahilim bu konularda :))

kullanilmis ürün satilacagini düsünmüyorum, ebay de falan ikinci elmi, kullanilmamismi, yaziyor zaten...
baska sitelerde de orjinal paketleriyle satiliyor...bende parfüm almak istiyorum ama parfüm hic siparis vermemistim, taa amerikadan yolluyorlar ve ucuza birau tereddütte kaldim acikcasi, deneyimi olan arkadaslar yorum yaparsa sevinirim bende:34:

kullanilmis ürün satilacagini düsünmüyorum, ebay de falan ikinci elmi, kullanilmamismi, yaziyor zaten...
baska sitelerde de orjinal paketleriyle satiliyor...bende parfüm almak istiyorum ama parfüm hic siparis vermemistim, taa amerikadan yolluyorlar ve ucuza birau tereddütte kaldim acikcasi, deneyimi olan arkadaslar yorum yaparsa sevinirim bende:34:

İşte benim anlamadığım da o.Yani çok ince fikirliyimdir :))
Mesela ben çeyiz için bakıyorum sitelere.Bir insan neden aldığı bir ürünü hiç kullanmadan satmak ister onu düşünüyorum :))

İşte benim anlamadığım da o.Yani çok ince fikirliyimdir :))
Mesela ben çeyiz için bakıyorum sitelere.Bir insan neden aldığı bir ürünü hiç kullanmadan satmak ister onu düşünüyorum :))

gitti gidiyorda ürünlerin sıfır mı 2. el mi olduğu zaten belirtiliyor. insanların çoğu orada mağaza sahibi. aldığı ürünü hiç kullanmadan satanlara gelince, evlerinde iki tane oluyor hediye geliyor genellikle. o nedenle satıyorlar. ya da hediye gelen bir eşyayı beğenmiyorlar, eşi haberleri olmadan alıyor vs. vs. bu nedenlerle elden çıkarıyorlar. 2. eller de yine elden çıkarma amaçlı...

Back
X