- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orası muhakkak,ama hiç bir fikriniz yok ise bu sitelere girip en azından kendi kafanızda bir değerlendirme yapabilirsiniz.o açıdan diyorum.canım şikayetim var ı da objektif değerlendirmek gerek, en çok satış yapan onlar olduğu için en fazla şikayet alanda onlar, yani bence bi sitenin satışı ne kadar yüksekse şikayetide o oranda yükseliyo
satışı az olan sitenin şikayetide az oluyo
canım biz de ordan baya bi alışveriş yapıyorduk.ta ki beğendiğim bi takıya 300 küsür tl bayılıp da piyasa değerinin 46 tl olduğunu öğrenene dek.üstelik evime gönderilen ürün benim seçtiğim ürün değildi.ve 8hafta gibi uç bi bekleme süresinden sonra geldi.defalarca msj. attım ve ilgisizce geri cvp. geldi 1 bilemedin 2kere.ve nihayetinde elime ürün geçince beğendiğimin olmadığını ama ona çok benzer başka bir ürün gönderdiler.elbette bunu da bildirdim.ve bana iade edebileceğimi söylediler ama bunun yanı sıra bi sürü bi sürü prosedür saydılar.hay nalet olsun diyip onlara son bir msj. attım.bu mesajımda onlardan şimdiye kadar baya bi alışveriş yaptığımı,yapılan muamelede hatanın olduğuna inanmadığımı,yani kasıtlı gönderildiğini ve bu saatten sonra ordan bir daha alışveriş yapmayacağımı bildirdim.ne bir özür geldi ne de buna benzer başka bir söz...ve utanmadan hala maille bakın bizde bu var aaa bunu kaçırmayın gibilerinden başka mailler geldi bi müddet.sanki hiçbir şey olmamış gibi.ürünü iade etmedim çünkü tekrar bekleme savaşına girmeye niyetim yoktu.bir kez olsun bile takmadım sürünüyo içerlerde bi yerlerde şimdi.hani iade olayı öyle düşündüğün gibi çabuk da olmuyo,emin ol.gitti gidiyor çok sık kullandığım bi site. şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. zaten bi aksilik olunca ürünü derhal geri gönderrsn.
sen onay vermeden paran satıcıya aktarılmıyor zaten
para geri gelir yani.
cash olmuyo zaten.en azından benim bahsettiğim site için.ama bunun güvenliğini de alıyorlar.tıpkı banka sitelerinde olduğu gibi.kızlar kredi kartıylamı ödeme yapıyorsunuz :26: . bende yapmak istiyorum ama sıteleri hackleyip sizin kartınızı ele geçirebilirlermiş bilgisi olan varmı?:26:
canım biz de ordan baya bi alışveriş yapıyorduk.ta ki beğendiğim bi takıya 300 küsür tl bayılıp da piyasa değerinin 46 tl olduğunu öğrenene dek.üstelik evime gönderilen ürün benim seçtiğim ürün değildi.ve 8hafta gibi uç bi bekleme süresinden sonra geldi.defalarca msj. attım ve ilgisizce geri cvp. geldi 1 bilemedin 2kere.ve nihayetinde elime ürün geçince beğendiğimin olmadığını ama ona çok benzer başka bir ürün gönderdiler.elbette bunu da bildirdim.ve bana iade edebileceğimi söylediler ama bunun yanı sıra bi sürü bi sürü prosedür saydılar.hay nalet olsun diyip onlara son bir msj. attım.bu mesajımda onlardan şimdiye kadar baya bi alışveriş yaptığımı,yapılan muamelede hatanın olduğuna inanmadığımı,yani kasıtlı gönderildiğini ve bu saatten sonra ordan bir daha alışveriş yapmayacağımı bildirdim.ne bir özür geldi ne de buna benzer başka bir söz...ve utanmadan hala maille bakın bizde bu var aaa bunu kaçırmayın gibilerinden başka mailler geldi bi müddet.sanki hiçbir şey olmamış gibi.ürünü iade etmedim çünkü tekrar bekleme savaşına girmeye niyetim yoktu.bir kez olsun bile takmadım sürünüyo içerlerde bi yerlerde şimdi.hani iade olayı öyle düşündüğün gibi çabuk da olmuyo,emin ol.
markafonide güzel ürünler oluyor orayı da tavsiye ederim. Ben iki, üç kere aldım ürünler bir hafta içinde geldi.
valla ben yıllardır ayda bi kaç kere hepsiburadadan bişeyler alırım bi sorunla karşılaşmadım ama orda da giyim seçeneği az.
çevremdekiler markafoniden çok alır ama ben denemedim hiç
gittigidiyorla da satıcıyla anlaşabilmen çok önemli, önceden üzerine olmazsa geri yollayabilme tahüüdünü almalısın
gittidiyordanda çok aldım ama birebir satıcıyla muhatap olmak geriyo beni, kibar satıcı bulmakta pek kolay olmuyo
sen genede popüler siteler dışından alma canım, çünkü dolandırma olaylarıda çok oluyo, kredi kartı bilgilerinin çalınması falan
bilmediğin bi siteyse sanal kartla al hatta
herkeze evapları için çook teşekür ederim sürekli değil belki ama kendim burada bulamadığım ve nette çok beğendiğim şey oluyor alıp almamak konusunda çok kararsız kalıyorum
bi kaban beğendim mesela bu hafta onu sipariş etmek istiyorumEki Görüntüle 112954
umarım istediğim gbi elime gelir
kullanilmis ürün satilacagini düsünmüyorum, ebay de falan ikinci elmi, kullanilmamismi, yaziyor zaten...
baska sitelerde de orjinal paketleriyle satiliyor...bende parfüm almak istiyorum ama parfüm hic siparis vermemistim, taa amerikadan yolluyorlar ve ucuza birau tereddütte kaldim acikcasi, deneyimi olan arkadaslar yorum yaparsa sevinirim bende![]()
İşte benim anlamadığım da o.Yani çok ince fikirliyimdir :))
Mesela ben çeyiz için bakıyorum sitelere.Bir insan neden aldığı bir ürünü hiç kullanmadan satmak ister onu düşünüyorum :))