Alışveriş sitelerinden saat almak

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
643
Ankara
Yıldönümümüzde erkek arkadaşıma saat alacağım . ''pierre cardin'' marka bir saat beğendim Ankamall'de gezerken . Alsam mı almasam mı derken tesadüfen gittigidiyor'dan aynı saati benim bulduğun fiyatın 1/4 ü fiyata buldum .
'' 24 ay ithalatçı firma garantisindedir
ADINIZA FATURALI, SIFIR ÜRÜN, 2 YIL GARANTİLİ ''
bu ibareler geçiyor . Emin olamadım işin doğrusu . Bir fikri olan var mı?

Yıldönümümüzde erkek arkadaşıma saat alacağım . ''pierre cardin'' marka bir saat beğendim Ankamall'de gezerken . Alsam mı almasam mı derken tesadüfen gittigidiyor'dan aynı saati benim bulduğun fiyatın 1/4 ü fiyata buldum .

bahsettiğin site çok ünlü site için rahat bi şekilde alışveiş yyapabilirsin bence ama iade varmı bi bak.tahmn etmiyceğin bi sorunla karşılasırsan iade dersin

o sitelerin kargosu da hızlı sanırım olmazsa iade eder yerine başka bişey alırsın tetikde ol geldiğinde telefi etcek hediyende aklında olsun canm sorun çıkmaz ama bence çünkü başka bi yerde görmüşssün o saati ucuzda olması avantaj senin için :)

Arkadaşım ordan bir buçuk milyarlık prof.fotoğraf makinesi almıştı düşün öyle güvenilir:9::9:
İade de varsa sıkıntı olmaz emin olabilirsin. Çünkü o sitelerde para hemen ürün sahibine gitmiyor hesapta tutuluyor onay gelince mi ne teslim ediliyordu para.

Canım al tabi benim abim çok takip eder hepside uygun fiyata ama satıcı yorumlarını oku bide sipariş vermeden satıcıyla iletişime geç

Gittigidiyor güzel site geçenlerde kitap aldım kargo geldi açtım inceledim falan aradan bir gün geçti paranın satıcıya gitmesi için onay verdim yoksa gitmiyor para :)

eger arada çok fiyat farkı varsa bence güvenme, çünki yurt dışandan bire bir benzer, çin malı ürünler mevcut. gitti gidiyor güvenli bir site tamam ama satıcılar nasıl? kaliteli bir ürün almak istiyorsan yerinde ve değerinde olursa gerçektir. 200-300 fark tamamda 1/4 olması bence imkansız.

Dortte bir fiyat biraz dusundurucu ... Ucuz etin yahnisi yenmez gibime geliyor iyice bir arastirim sonucta hediye olacak sonradan problem cikmasin .

valla canım bende aldım casionun saat bikere nette göründüğü gibi değl iğrencc ve garantili olmasna rağmen garanti belgeesi gelmedi elime hiç tavsiye etmem netten saat falan

Markalı kaliteli bir ürün 4/1 fiyatına düşmez. Birebir replikası olabilir. Mesela Rolex saatlerin öyle replikalarını yapıyorlar ki uzun testler sonucunda anlayabiliyorlar.

Back
X