Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
leyla zana kürt kökenli bi siyasetçi kızlar.öcalan'ı savunan bir çok sözünden dolayı hapislere çarptırıldı filan
ama lcw onun değil
böyle bi laf olmuştu geçmişte fakat yalanmış
laf olsun die alınıyo indirim olunca misal ben trendyol 30 milyon çek vermiş neden blmiyorm ama alcam snrm hiçbişeyde bgenmedm
bu ayakkabılardan 15eur olandan kahverengisi çok hoş cnm![]()
karar vermis degilim canim bende henuz...laf olsun die alınıyo indirim olunca misal ben trendyol 30 milyon çek vermiş neden blmiyorm ama alcam snrm hiçbişeyde bgenmedm
bu ayakkabılardan 15eur olandan kahverengisi çok hoş cnm![]()
ilk hirka benimde daha cok hosuma gitti canim ,selayım ilk hırka daha hoş bence,diğerini sevmedim
papilerden de burnu açık olanları pek beğenmedim,öpücük burun olsa daha hoş olurmuş.bir de ayak terleyince çok madara olcak gibi o papilerle.
kabalı olanlar daha kibarcıcık.
onlardan da ilki kırmızı mı? yoksam koyu pembemsi gibi mi?
selaycım hırkalarıda babetleride çok beğendim al bence canım
yemin ederm çeki gördüm sen geldin aklımatrend 30 tl lik çek mi vermişulan tüm trend'i aldm yine de bu kdr çok çek verilmedi bana
püüü yazıklar olsun![]()
canm beyazı hoşmuş dar kot altına topuklu açık bi ayakkabı tam baharlık çok güzel olurBen de bisey aldim, boyu kisa biraz ama bugün geldi iyi duruyo mankendeki kadar olmasa da..
pembesi de var. siparis ederken de kararsizdim rengiyle ilgili, sonra amaan zaten sigmam diye birini siparis etmistim. Simdi pembesini de siparis edersem alirim diye korkuyorum. ne dersiniz ?
beyaz olanini aldim. fikirlerinizi bekliyorum...
Eki Görüntüle 159680 Eki Görüntüle 159679
sizi özledik, tarzı bi çektir o zaman kendisi.yemin ederm çeki gördüm sen geldin aklımaacaba dedim herkesemi verildi
bnde anlamadm neden vermişler bi kere alışweriş yaptım ordan tek seferde 120 milyonluk ama kasımdaydı ta nedn şmdi verdiler anlamadm
vip çeki diyo nerem vip bilemedim ben onu
belki bi şartı vardır şu kadar harcaarsan düşer tutardan die blmiyorm zatn bugn bişey bgenmedm 1 ay süresi wrmış bakarm artk bişey
canm beyazı hoşmuş dar kot altına topuklu açık bi ayakkabı tam baharlık çok güzel olur![]()