• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

dün h&m faturami yatirmistim ama onlarda daha gözükmedigi icin eve posta göndermisler
postanin icinde birde bro$ür .. gel sana biseyler daha satalim diye :1:
bu hirkalarin normal fiyati 20 eur yani 40 milyon ama 10 eur ya gelecek egerki yaninda 10 eur luk baska birseydaha siparis edersem kararsiz kaldim cokta tatli yaka detayi
DXLA01_82864_30000_52_6442.jpg
DXLA01_82864_12064_52_6443.jpg

yanina bunlari alip indirimden yararlanmayi düsünüyorum
ya bu yazlik ayakkabilar
fiyat 15 eur
DXLA55_81630_42024_51_0133.jpg

DXLA55_81630_13060_08_0133.jpg

bunlarda 10 eur
DXLA01_78563_44014_46_3069.jpg

DXLA01_78563_34013_46_3072.jpg

ve bunlari yazarken beynimden gecenleri yazayim size :60: :60:
aslinda hicbirseye ihtiyacin yok , sirf laf olsun diye alacaksin bunlari :60: :60:

laf olsun die alınıyo indirim olunca misal ben trendyol 30 milyon çek vermiş neden blmiyorm ama alcam snrm hiçbişeyde bgenmedm :60::60:
bu ayakkabılardan 15eur olandan kahverengisi çok hoş cnm :69:

selayım ilk hırka daha hoş bence,diğerini sevmedim:19:
papilerden de burnu açık olanları pek beğenmedim,öpücük burun olsa daha hoş olurmuş.bir de ayak terleyince çok madara olcak gibi o papilerle.
kabalı olanlar daha kibarcıcık.
onlardan da ilki kırmızı mı? yoksam koyu pembemsi gibi mi?

laf olsun die alınıyo indirim olunca misal ben trendyol 30 milyon çek vermiş neden blmiyorm ama alcam snrm hiçbişeyde bgenmedm :60::60:

trend 30 tl lik çek mi vermiş :53: ulan tüm trend'i aldm yine de bu kdr çok çek verilmedi bana
püüü yazıklar olsun:19:

karar vermis degilim canim bende henuz...
selayım ilk hırka daha hoş bence,diğerini sevmedim:19:
papilerden de burnu açık olanları pek beğenmedim,öpücük burun olsa daha hoş olurmuş.bir de ayak terleyince çok madara olcak gibi o papilerle.
kabalı olanlar daha kibarcıcık.
onlardan da ilki kırmızı mı? yoksam koyu pembemsi gibi mi?
ilk hirka benimde daha cok hosuma gitti canim ,
babetler veyaz ayakkabilar konusunda cok ama cok kararsizim..
o kirmiziyia yakin tonlar mercan rengi diye geciyor ama nar cicegi olsa gerek :))
selaycım hırkalarıda babetleride çok beğendim al bence canım

hepsinimi alayim canim :) sagol iclerinden birini sececegim artik

Selayhuscum,

ilk hirka ve son iki ayakkabi hosuma gittiler, koyu renklisi daha bi hos.. da nasil neyle giyilmeli. yazin kot ve o renkte üstlerle hos olabilir..

Ben de bisey aldim, boyu kisa biraz ama bugün geldi iyi duruyo mankendeki kadar olmasa da..
pembesi de var. siparis ederken de kararsizdim rengiyle ilgili, sonra amaan zaten sigmam diye birini siparis etmistim. Simdi pembesini de siparis edersem alirim diye korkuyorum. ne dersiniz ?

beyaz olanini aldim. fikirlerinizi bekliyorum...

$yoco_t-shirt-J1302white2.webp$yoco_t-shirt_J1302white1.webp

selayhusum hand m den alışveriş yapacaksın he :60:
ben beyaz hırkayı ve burnu açık olan papileri beğendim kuzum, diğer babetlerde cici ama çok ayağa düşmüş bir model ( hoş başka nereye düşecekti o da başka bir konu :1: ) .. açık burunluların bekide güzel mercanıda .. o konuda bende kararsızz kaldım valla :26:
beji herşeyle kullanırsın ama mercanda çok tarz :44:

trend 30 tl lik çek mi vermiş :53: ulan tüm trend'i aldm yine de bu kdr çok çek verilmedi bana
püüü yazıklar olsun:19:
yemin ederm çeki gördüm sen geldin aklıma :60: acaba dedim herkesemi verildi :9: bnde anlamadm neden vermişler bi kere alışweriş yaptım ordan tek seferde 120 milyonluk ama kasımdaydı ta nedn şmdi verdiler anlamadm :31: vip çeki diyo nerem vip bilemedim ben onu :60::60: belki bi şartı vardır şu kadar harcaarsan düşer tutardan die blmiyorm zatn bugn bişey bgenmedm 1 ay süresi wrmış bakarm artk bişey :69::27:
Ben de bisey aldim, boyu kisa biraz ama bugün geldi iyi duruyo mankendeki kadar olmasa da..
pembesi de var. siparis ederken de kararsizdim rengiyle ilgili, sonra amaan zaten sigmam diye birini siparis etmistim. Simdi pembesini de siparis edersem alirim diye korkuyorum. ne dersiniz ?
beyaz olanini aldim. fikirlerinizi bekliyorum...
Eki Görüntüle 159680 Eki Görüntüle 159679
canm beyazı hoşmuş dar kot altına topuklu açık bi ayakkabı tam baharlık çok güzel olur :69:

yemin ederm çeki gördüm sen geldin aklıma :60: acaba dedim herkesemi verildi :9: bnde anlamadm neden vermişler bi kere alışweriş yaptım ordan tek seferde 120 milyonluk ama kasımdaydı ta nedn şmdi verdiler anlamadm :31: vip çeki diyo nerem vip bilemedim ben onu :60::60: belki bi şartı vardır şu kadar harcaarsan düşer tutardan die blmiyorm zatn bugn bişey bgenmedm 1 ay süresi wrmış bakarm artk bişey :69::27:

canm beyazı hoşmuş dar kot altına topuklu açık bi ayakkabı tam baharlık çok güzel olur :69:
sizi özledik, tarzı bi çektir o zaman kendisi.
şartı şu şekilde var: en az 31 tl lik bi şey alman gerekiyor

hepinize tesekkür ederim yorumlar icin kizlar birde gidip magazada bakacagim
magazada bu indirim olmadigi icin online almayi tercih ediyorum
hem ayakkabiyida denerim

babetler konusunda barbitom haklisin ayaga cok düstü onlar..
gloxi bende krem ayakkabidan yanayim sanirim önü acik olandan
digerini kombinlemem cok zor

efsun hirka falan olsa baska renginide al derim degisik degisik kombinlersin ama gömlekte böyle bir gömlekte tek renkle yetin bence ikinciside aynisi olacaktir her ikiside cok hos

Pardon ben yanlis ifade etmisim, 2 tane istemiyorum degisme imkanim varken degistirsem mi yoksa beyaz iyi mi diye sormak istedim.

siparis ederken ölcülere baksam da, bu bana nasilsa olmaz diyerek ilk secenegim olan beyazi siparis ettim. simdi olunca (biraz kisa,ama modeli bu..) degisme imkanim varken onu mu alsaydim diye düsünür oldum iste. tamam oylarin cogu zaten beyazda :42: kombin olarak sen ne önerirsin canim ?
335cd nin önerisi güzel, peki hanim hanimcik versiyonu nasil olsun, ne dersin/iz ?

Back
X