2 numara lacivert elbise süper çok güzel ama pahalıymış dediğine göreSirf fikir paylasimi olarak ekliyorum bunlari, alacagimdan degil:
Bu arada bu elbiseyi de begeniyorum, yazin olabilir belki hem maxi hem kollu hem ince, tam benlik
Kleid, Next – OTTO–Online–Shop
bu da cok hos ama cok da pahali tabi Hilfiger Denim GIGI - Kleid - ensign blue - Zalando.de
buna da bayidim Kleid von VOTRE MODE - Basic-, Sommerkleider - Französische Mode im Online-Shop von 3Suisses
bundan bende var, fiyati da kullanisi da iyi Günstig: Maxikleid - Casual & lang - bonprix.de
daraltırsın canım terzide.güle güle kullan
ben sevmedim ama pek
33dc, elbiseyi bende pek sevmedim, bicimi bir tuhaf. beden olarak sorun olmaz heralde cünkü dar kesim..
bu elbise saran türden bence 38 i alman iyi olmuş
üst kısımdan sorun yaşarm gbime geliyo üst kısmım çok az kuşki bilir335 cnm güle güle kullan
diğer arkadaşın nickini hatorlaayamadım ama
beyazz rahat kombinlenir ama ben pembeyi daha çok beğendim
kızlar deri ceketi netten alıcaktım ben alsammı almasammı diye düşünürken taba rengi olanda benden kalmamış siyah olanda 410 dan 372 yemi ne düşmüştü
370 verdikten sonra seneyede alırımiçimden kahve yada taba almak geçiyor
2 numara lacivert elbise süper çok güzel ama pahalıymış dediğine göre
ben 160 ım kilomda 50 oldu şu an bu yaz bilmiyorum ne yapıcam arkadaşlar
tüm kıyafetlerim bol geliyo bana sizinde böyle kilo alıp verme sorununuz oluyormu
ne yapıyorsunuz ozaman
canım öyle deme ben evledim 48 kiloydumevet pahali.. kiyafetlerin bol gelmesi de sorun mu benimkiler dar
ama kilo veriyorum su aralar artik oluyor :)
dün bende onu düşündümicine sinmeli o halde simdi alma daha.
taba rengi alirsin :)
canım öyle deme ben evledim 48 kiloydum
60 lara çıktım
76 oldum en son
m den l ye çıktım
en küçük kıyafetim m
dün dışarı çıktık
kot ceket kot pantolon içine v yaka buluz giydim kıyafetler üstümde çuval gibi dönüyo
e şimdi ben s beden kıyafetmi alıcam bu kilomu muhafaza edebilirmiyim bilmiyorum:44:
dün bende onu düşündüm
bir ceket buldum nette kahve spor tarz gibi güzel 260 lira ama kombin sorunu
yani çanta ve bot kahve olması gerekmezmi
siyahı çanta ve ayakkabıyla uydurmak daha mı kolay acaba dedim
şimdi kahve tonu ceketi alsan çantanın kahvesiyle birebir aynısını tutturmazsan kötümü durur acaba
siz çanta ayakkabı kombinini nasıl yapıyorsunuz
http://www.trendyol.com/Siyah-Puntorama-Ceket-R23340-P153979.aspx
arkadaşlar bunu alsam mı almasam mı nasıl sizce bide kumaşını merak ediyorum kalın penye tarzımı acaba yoksa ceket kumaşlarından mı:26:
penye tarzı ise almak istemiyorumda:26:
canim resim görünmüyor
elbise hos bir elbise insallah kumasi birazcik kalindir canim yoksa butün hatlarin ortada olur... ince bir kumastansa...saol kontes.. ordan yapamadm gerçi başka bi yol buldm
neyse bunu aldm işte bikaç bişey dha bgenmiştm ama ya rengiini sevmedm ya bedeni tükenmişti
Eki Görüntüle 160215
bu arada 168 boyum 49 kiloyum 36 beden giyiyorm ama kalmamtı 38 almak zorunda kaldm olur inş.
bütün önerilerin icin tesekkür ederim bebegimve ayakkabı önerimsağdaki
sanirim 3 olandi sade desensiz olan o hosuma gittiSirf fikir paylasimi olarak ekliyorum bunlari, alacagimdan degil:
Bu arada bu elbiseyi de begeniyorum, yazin olabilir belki hem maxi hem kollu hem ince, tam benlik
Kleid, Next – OTTO–Online–Shop
bu da cok hos ama cok da pahali tabi Hilfiger Denim GIGI - Kleid - ensign blue - Zalando.de
buna da bayidim Kleid von VOTRE MODE - Basic-, Sommerkleider - Französische Mode im Online-Shop von 3Suisses
bundan bende var, fiyati da kullanisi da iyi Günstig: Maxikleid - Casual & lang - bonprix.de
tesekkür ederim canim sanadaselayımm beyazda karar kılman isabetli olmuş.
elbiseyi beğenmedim ne yazık ki...
ayakkabılar da çok ciciymiş
nar çiçeği olan özellikle..
barbinin kombin önerilerini dikkate almalısın bence.
335 cnm güle güle kullan
diğer arkadaşın nickini hatorlaayamadım ama
beyazz rahat kombinlenir ama ben pembeyi daha çok beğendim
ya ceket ve ayakkabidün bende onu düşündüm
bir ceket buldum nette kahve spor tarz gibi güzel 260 lira ama kombin sorunu
yani çanta ve bot kahve olması gerekmezmi
siyahı çanta ve ayakkabıyla uydurmak daha mı kolay acaba dedim
şimdi kahve tonu ceketi alsan çantanın kahvesiyle birebir aynısını tutturmazsan kötümü durur acaba
siz çanta ayakkabı kombinini nasıl yapıyorsunuz
arkadaşlar bunu alsam mı almasam mı nasıl sizce bide kumaşını merak ediyorum kalın penye tarzımı acaba yoksa ceket kumaşlarından mı:26:
tatlım linke tıkla o siteye üye isen görebiliyorsun sanırım:26:
anladim benim 2 browserim var, bununla olmuyor sanirim. simdi actim..
hmm. kalin penye olabilir ama olmayabilir de. iyi oturmus vücuduna diye, ben penyedir diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?