yaz geliyor tarzimin birazcik disina cikmayi düsünüyorum bu yaz bugun h& m gittim ve o hirkayi denedim beyaz olanda karar kildim ayakkabi icin henuz kararsizim acik olanlari alacagim sanirim ama renk bilmiyorum belki birde babet alirim mercan olani cok tatliydi canli gördüm ve fiyatta 10eur cok ucuzdu ..
bugunki denedigim kiyafetleri paylasacagim
bir etek ve onla beraber giyinebilecegim bir tsört denedim ama böyle etek giyinmedigim icin cok tuhaf geldi gözüme
tsört bu tsörtün cizgili olaniydi
Eki Görüntüle 160042 Eki Görüntüle 160043
bele taba kalin bir kemer düsündüm bel degilde kemiklerimin üzerine :))
elbiseyi nette malesef bulamadim ama onunda denerken resmini cekmistim
sifir kol giyinmedigim icin üzerine bir hirka ile denedim ama bolere tarzi birsey giyinmeyi düsünüyorum
ve dolabimda cicekli desenli kiyafet sayisi sifir nerdeyse hep desensiz sade giyiniyorum buda tarz disi olmus olacak olursa sonra pisman olurmuyum bilemiyorum..
altinda cizmelerim var tuhaf durmus biraz
her iki kiyafetin altinada dolgu topuk kahve tonlarinda bir ayakkabi
ay o çiçekli elbisemi?çok tatlı gözüküyo...
eteğin benzeri var bende,annem dikmişti...
ben bu tarz etekleri atlet tarzı badilerle çok yakıştırıyorum,ama sen kolsuz giyemiyomuşsun.
böyle de hoş durmuş
ama benim gözüm elbise de kaldı
ben de bakıyım bi ara ama burda aynısından varmıdır acaba?
yok bi elbise aldm 25 milyon sdce kargo parasını düşmüyolar yani 4.95 kargo parası vericm sdce bakalm sipariş ettim ama fotosunu kopyalayamıyorm nası koycm burayasizi özledik, tarzı bi çektir o zaman kendisi.
şartı şu şekilde var: en az 31 tl lik bi şey alman gerekiyor
Sirf fikir paylasimi olarak ekliyorum bunlari, alacagimdan degil:
Bu arada bu elbiseyi de begeniyorum, yazin olabilir belki hem maxi hem kollu hem ince, tam benlik
Kleid, Next – OTTO–Online–Shop
bu da cok hos ama cok da pahali tabi Hilfiger Denim GIGI - Kleid - ensign blue - Zalando.de
buna da bayidim Kleid von VOTRE MODE - Basic-, Sommerkleider - Französische Mode im Online-Shop von 3Suisses
bundan bende var, fiyati da kullanisi da iyi Günstig: Maxikleid - Casual & lang - bonprix.de
3. ye aşık oldum
bu elbise saran türden bence 38 i alman iyi olmuşsaol kontes.. ordan yapamadm gerçi başka bi yol buldm
neyse bunu aldm işte bikaç bişey dha bgenmiştm ama ya rengiini sevmedm ya bedeni tükenmişti
Eki Görüntüle 160215
bu arada 168 boyum 49 kiloyum 36 beden giyiyorm ama kalmamtı 38 almak zorunda kaldm olur inş.
selayhusyaz geliyor tarzimin birazcik disina cikmayi düsünüyorum bu yaz bugun h& m gittim ve o hirkayi denedim beyaz olanda karar kildim ayakkabi icin henuz kararsizim acik olanlari alacagim sanirim ama renk bilmiyorum belki birde babet alirim mercan olani cok tatliydi canli gördüm ve fiyatta 10eur cok ucuzdu ..
bugunki denedigim kiyafetleri paylasacagim
bir etek ve onla beraber giyinebilecegim bir tsört denedim ama böyle etek giyinmedigim icin cok tuhaf geldi gözüme
tsört bu tsörtün cizgili olaniydi
Eki Görüntüle 160042 Eki Görüntüle 160043
bele taba kalin bir kemer düsündüm bel degilde kemiklerimin üzerine :))
elbiseyi nette malesef bulamadim ama onunda denerken resmini cekmistim
sifir kol giyinmedigim icin üzerine bir hirka ile denedim ama bolere tarzi birsey giyinmeyi düsünüyorum
ve dolabimda cicekli desenli kiyafet sayisi sifir nerdeyse hep desensiz sade giyiniyorum buda tarz disi olmus olacak olursa sonra pisman olurmuyum bilemiyorum..
altinda cizmelerim var tuhaf durmus biraz
her iki kiyafetin altinada dolgu topuk kahve tonlarinda bir ayakkabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?