Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

yaz geliyor tarzimin birazcik disina cikmayi düsünüyorum bu yaz bugun h& m gittim ve o hirkayi denedim beyaz olanda karar kildim ayakkabi icin henuz kararsizim acik olanlari alacagim sanirim ama renk bilmiyorum belki birde babet alirim mercan olani cok tatliydi canli gördüm ve fiyatta 10eur cok ucuzdu ..

bugunki denedigim kiyafetleri paylasacagim
bir etek ve onla beraber giyinebilecegim bir tsört denedim ama böyle etek giyinmedigim icin cok tuhaf geldi gözüme

tsört bu tsörtün cizgili olaniydi

bele taba kalin bir kemer düsündüm bel degilde kemiklerimin üzerine :))
elbiseyi nette malesef bulamadim ama onunda denerken resmini cekmistim
sifir kol giyinmedigim icin üzerine bir hirka ile denedim ama bolere tarzi birsey giyinmeyi düsünüyorum
ve dolabimda cicekli desenli kiyafet sayisi sifir nerdeyse hep desensiz sade giyiniyorum buda tarz disi olmus olacak olursa sonra pisman olurmuyum bilemiyorum..
altinda cizmelerim var tuhaf durmus biraz

her iki kiyafetin altinada dolgu topuk kahve tonlarinda bir ayakkabi

Eklentiler

• $IMG_1418.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 59
  • $IMG_1419.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 44

ay o çiçekli elbisemi?çok tatlı gözüküyo...
eteğin benzeri var bende,annem dikmişti...
ben bu tarz etekleri atlet tarzı badilerle çok yakıştırıyorum,ama sen kolsuz giyemiyomuşsun.
böyle de hoş durmuş
ama benim gözüm elbise de kaldı
ben de bakıyım bi ara ama burda aynısından varmıdır acaba?

etegin bir özelligi yok zaten her yerde var bu eteklerden ve 20 eur 40 milyon
istanbulda kesin bulurum diye düsünüyorum o yüzden bilemiyorum

elbise tatli duruyor ama resimde kendimi taniyamiyorum
bulursun canim ayni seyi 15 eur sadece cok uygun fiyatida

selayım ılk koydugun kombın bence cok hos
ama 40 mılyon cok pahalı geldı buraya geldıgınde daha ucuza alabılırsın

selayım kesinlikle ikinci kombin diyorum
ilk kombindeki etek barbimin deyimiyle ayağa düştü valla
pazarda daha ucuza bulursun kesin

xzgim , kontesim sizede tesekkür ederim fikirleriniz icin .. ben bunlarin ikisindende vazgectim sanirim egerki alip cikmis olsaydim o etegi alirdim ama eve gelip düsününce vazgectim :)))
topigin faydasida bu olsa gerek gereksiz yere alisveris etmekten vazgectirdi beni..

sizi özledik, tarzı bi çektir o zaman kendisi.
şartı şu şekilde var: en az 31 tl lik bi şey alman gerekiyor
yok bi elbise aldm 25 milyon sdce kargo parasını düşmüyolar yani 4.95 kargo parası vericm sdce bakalm sipariş ettim ama fotosunu kopyalayamıyorm nası koycm buraya

selayyyyyyy 40 milyon vrilirmi anam ona naptın o etegn türkiyede modası geçtide orayı bilemiyorm cnm :97: yani 10-15 milyona herryerde vardı bn onu bgenmedm ama elbise güzele bnziyo hırkasız olunca

dc resmin üstüne gelip sağ tıkla
yeni sekmede aç de
açılan yerden pc ne kaydedebilirsin

heh selayım evet dc doğru bi tanım kullanmış
modası geçti o eteklerin
ben doğru kelime bulamamıştım yorumlarken

saol kontes .. ordan yapamadm gerçi başka bi yol buldm
neyse bunu aldm işte bikaç bişey dha bgenmiştm ama ya rengiini sevmedm ya bedeni tükenmişti
Eki Görüntüle 160215

bu arada 168 boyum 49 kiloyum 36 beden giyiyorm ama kalmamtı 38 almak zorunda kaldm olur inş.

Selaycim, Maxiler tamam da sanki bunlar pek olmamis. o etegi bende ilk gördügümde düsündüm beyaz ve konyak rengi kemerle hos olur diye ama cok basit duruyor.
Elbise yakismis aslinda. ama kararsiz kalinca bazen almamak daha iyi...

33dc, elbiseyi bende pek sevmedim, bicimi bir tuhaf. beden olarak sorun olmaz heralde cünkü dar kesim..

selayım ben elbiseyi sevmedim , hemde hiç :18: etek her ne kadar herkeste olsada maxi eteklerde çok fazla çeşit olmayışından dolayı sendede olmasında ben bir demodelik görmem yani........ eteğide çok beğendim beyaz kare yaka kısa kolu badi ve taba kemer boynada turkuaz taşından ucu olan , ipi taba bişr kolyeyle harika olacaktır..

Son düzenleme:
Sirf fikir paylasimi olarak ekliyorum bunlari, alacagimdan degil:

Bu arada bu elbiseyi de begeniyorum, yazin olabilir belki hem maxi hem kollu hem ince, tam benlik

Kleid, Next – OTTO–Online–Shop

bu da cok hos ama cok da pahali tabi Hilfiger Denim GIGI - Kleid - ensign blue - Zalando.de

buna da bayidim Kleid von VOTRE MODE - Basic-, Sommerkleider - Französische Mode im Online-Shop von 3Suisses

bundan bende var, fiyati da kullanisi da iyi Günstig: Maxikleid - Casual & lang - bonprix.de

3. ye aşık oldum

bu elbise saran türden bence 38 i alman iyi olmuş

selayhus
emin ol türkiyede aynı fiyata bu iki kıyafetten kat kat iyi kıyafetler bulursun
birinci mavi tişört idare etsede etek tam bir felaket
ikinci elbisenin üzerindeki hırka çok kötü
elbise eh
halbuki senin fiziğin düzgün ama iki kıyafette kötü benim fikrim

kızlar yaz için diz üstü keten dar yda rahat olabilir daha rahat olmazmı kullanış açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…