Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

Liv bebegim hosgeldin , nerelerdesin canim??
Fiyat super ve bunlar cok in bu donem kacirma diyorum ... Endamina pekte guzel yakisacaktir eminim bebek

keşke sormasaydın canım yaa
istersen iptal et diğerlerinden al?
iptal edersem hediye çekim gitmezmiydi neyse ya 2 milyona geldi zatn cnm o sorun deilde öyle diyince sinirlendm
Canım harika bir topik
Kızlar sizce bunu alsam mı ? Bugün batikte gördüm,elerinde 2 tane kalmış çok kararsızım .
Fiyatıda çok uygun =) 78 miydi neydi :26:
canm fizigini bilmiyorm ama güzel durduysa al ama bn çok bgenmedm :78: bndede yelek tarzı var bnlardan çok tüy döküyo bershkadan almıştm :26:

Son düzenleme:
bnnu limango üyeliğim var ama linklerin yanlış canım
virüs filan yazıyor

elbiselerden 2. si daha orjinal lakin o kurdelasını sökersen

1. daha hoşuma gitti canım

bnnu limango üyeliğim var ama linklerin yanlış canım
virüs filan yazıyor

elbiselerden 2. si daha orjinal lakin o kurdelasını sökersen

http://www.virusvirusvirusvirusviru...svirusvirus/shop/detail/index.php?show=230924

http://www.virusvirusvirusvirusviru...svirusvirus/shop/detail/index.php?show=230968

linkleri tekrar yükledim bakalım olacak mı
airlikfeer teşekkürler fikir için canım

kontescim kurdelası cidden ortada kalmış yakından bakınca daha belli oluyor da linkler neden çalışmadı ki

eee durum yine eşit 1-1 hangisi olsun ki

bence cidii bir işte çalşıyorsan 1. olsun daha ağır ama yok daha cici olayım diyorsan 2. bence de
virüs diyo tatlım yine
kararımı böyle değiştirdim

Son düzenleme:
ikiside çok tatlı canm 1.ci hanım hanımck her yerde giyilebilir türden bişey dieride farklı ama çok şirin yine

fotoları kaydetsene canım trendden yaptığın gibi?

yok tatlım olmadı link mi yasak anlamadm nese en azından fotolar küçük diil
bence cidii bir işte çalşıyorsan 1. olsun daha ağır ama yok daha cici olayım diyorsan 2. bence de
virüs diyo tatlım yine
kararımı böyle değiştirdim

ciddi iş mi yuk yaa 20 yaşındayım okula giderken aliim diyorum elbiselere merak sarasım geldi tatlım

hımm tamam o zaman ilkinin zarif durması ikincinin de etek kısmı çok hoşuma gitmişti bben ona bi bakiim alırsam bugün ne giydin de kombinlerim artıkın teşekkürlerrrrrr......

ikiside çok tatlı canm 1.ci hanım hanımck her yerde giyilebilir türden bişey dieride farklı ama çok şirin yine

teşekkür ederim canım bak yine kararsız kaldım
ya o zaman şöyle söyliim sen olsan hangisini alırdın

kızlar bu topikk harikaymış..tam bana göre...
kontesçik bu trendyol dan pc ye kaydetme işini nasıl yapıyosun canım
kaç kez denedim yapamadım

bana sormamışsın ama cvp vermek istedim. trendyolda pc ye kaydetmek için elbiseyi tıklamadan ana sayfa üzerinden bütün resimler bi arada oluyoya ordan resmin üstüne gel sağ tıkla kaydet e bas. o zaman kaydedebiliosun. bnde zorlanmştım ama buldum nasl yapıldığını.

ikiside güzel duruo ancak 2. elbisenin kurdalesi hoşuma gitmedi. o yüzden 1. diyorum bn.

teşekkür ederim canım benim markafoni de de aynı şekildemi acaba ?

kaydetmek istediğin resmin üstüne gel (butik sayfasında değil,ürüne özel olan sayfada)
sağ tıkla
yeni sekmede aç de
açılan yerden resmi kaydet diyerek kaydedebiliyorsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…