alıcam sanırım canım 195 tl indirimli
indirimlimidir bilememde bazen fiyatları şişiriyolar indirdik diyolar efsuncum biliyosun
siyah bir deri ceket vardı fiyatı çokmu diye düşünmekten onu kaçırdım 370 ti aslında uzun kullanırdım alsaydım üzülüyorum almadım diye
buda renk açısından kombi yapması kolay gibi geldi..
saol canım cevabın içinbana pek indirimli gelmedi. ancak yün olduğu için pahalı heralde. modeli güzel ama dar kesimli olsa daha hoş olur sanki arkadaşlara katılıyorum.
alıcam sanırım canım 195 tl indirimli
indirimlimidir bilememde bazen fiyatları şişiriyolar indirdik diyolar efsuncum biliyosun
siyah bir deri ceket vardı fiyatı çokmu diye düşünmekten onu kaçırdım 370 ti aslında uzun kullanırdım alsaydım üzülüyorum almadım diye
buda renk açısından kombi yapması kolay gibi geldi..
Eki Görüntüle 165540 kızlar bu ceket yünmüş fikirlerinizi bekliyorum kombinleme konusu rengi nasıl vs...
military tarzı nedemek selaycım kusura bakma bilmiyorumda:78:bu ceket hic hosuma gitmedi malesef
military tarzi ceketlerin daha feminen olanlari var onlardan bakmalisin bunun kesimi durusu hosuma gitmedi
almıyım haklısınız kızlar yaz geldi nerdeyse kışlık cekete okadar para vermek mantıklı değil sanırım..
military tarzı nedemek selaycım kusura bakma bilmiyorumda:78:
ceketini merak etti mümkünse burayada koyabilirmisin resminiyetisemedim amaa efsun cevap vermis zaten benim gecenlerde bugun ne giydine ekledigim kabanda öyle ama ben rengine ve bicimine vurulup aldim kase benimkisi ama cok kalin degil ve sadece 45 eur vermistim
evet çok şık ve herşeyle giyilebilir iyi günlerde kullan canım..en son ekledigim kombindi canim kirli beyaz bir kabandi.. bakayim dur hemen bulursam ekliyeyim
buldum kestim resimden bak buydu bahsettigim
Eki Görüntüle 165695
almıyım haklısınız kızlar yaz geldi nerdeyse kışlık cekete okadar para vermek mantıklı değil sanırım..
amerikan markasıymış kontescim vazgeçtim zati saolmarkası neymiş canım bunun?
fiyatı çok pahalı,indirimli filan değil bu,kanma
trendyol'a ne ceketler pantolonlar geliyor %70 - %50 yünlü
50tl yi geçmiyor fiyatları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?