Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

bana pek indirimli gelmedi. ancak yün olduğu için pahalı heralde. modeli güzel ama dar kesimli olsa daha hoş olur sanki arkadaşlara katılıyorum.

bana pek indirimli gelmedi. ancak yün olduğu için pahalı heralde. modeli güzel ama dar kesimli olsa daha hoş olur sanki arkadaşlara katılıyorum.
saol canım cevabın için
bencede pek indirimli değil yünmüş 100 de 70 i

deri özel bisey ama bu cekete o kadar parayi vermezdim, hele de bu mevsimde..
100 tl yi gecmemeli bence bu ceket su aralar..

baya tuzluymuş fiyatı bence o fiyata daha güzel bi ceket bakabilrsin ..deri alsan değerdi diye düşünüyorum

almıyım haklısınız kızlar yaz geldi nerdeyse kışlık cekete okadar para vermek mantıklı değil sanırım..

bu ceket hic hosuma gitmedi malesef
military tarzi ceketlerin daha feminen olanlari var onlardan bakmalisin bunun kesimi durusu hosuma gitmedi
military tarzı nedemek selaycım kusura bakma bilmiyorumda:78:

almıyım haklısınız kızlar yaz geldi nerdeyse kışlık cekete okadar para vermek mantıklı değil sanırım..

alinabilir de, uygun olsa al kenara koy diycem cünkü kislik ceketin modasi kolay kolay gecmez birkac yil kullanilir, ama fiyati cazip olmayinca mevsimi gecmis giysileri normal fiyata almamak daha mantikli..

saol efsun arkadaşım netten baktım asker tarzıymış:78:
evet moda çabuk değişiyor oknuda haklısın

yetisemedim amaa efsun cevap vermis zaten benim gecenlerde bugun ne giydine ekledigim kabanda öyle ama ben rengine ve bicimine vurulup aldim kase benimkisi ama cok kalin degil ve sadece 45 eur vermistim

yetisemedim amaa efsun cevap vermis zaten benim gecenlerde bugun ne giydine ekledigim kabanda öyle ama ben rengine ve bicimine vurulup aldim kase benimkisi ama cok kalin degil ve sadece 45 eur vermistim
ceketini merak etti mümkünse burayada koyabilirmisin resmini

ceketini merak etti mümkünse burayada koyabilirmisin resmini

en son ekledigim kombindi canim kirli beyaz bir kabandi.. bakayim dur hemen bulursam ekliyeyim

buldum kestim resimden bak buydu bahsettigim

Son düzenleme:

markası neymiş canım bunun?
fiyatı çok pahalı,indirimli filan değil bu,kanma
trendyol'a ne ceketler pantolonlar geliyor %70 - %50 yünlü
50tl yi geçmiyor fiyatları

markası neymiş canım bunun?
fiyatı çok pahalı,indirimli filan değil bu,kanma
trendyol'a ne ceketler pantolonlar geliyor %70 - %50 yünlü
50tl yi geçmiyor fiyatları
amerikan markasıymış kontescim vazgeçtim zati saolbaktım french conectical yazıyordu...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ünlülerin çantaları vazgeçemedikleri çantalar yazıyordu

:18:siparişim onaylamadı 2 saattir ne uzun sürüyo:18:

korktuuuummm:18:

markofoni güvenilir demi kızlar:18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…