bayanlar!!
yine ve yine trendyol bir elbise beğendim sizin de fikirlerinizi almak istiyorum n:78:
bu sene özellikle ekru krem beyaz tonlarında dantelli elbiseler çok moda diye biliyorum kırmızı papilerim ve clutchmla kombinlemeyi planlıyorum
başka önereceğiniz kombinlere de sonuna kadar açığımmm
Eki Görüntüle 178255 Eki Görüntüle 178254
evet canım danteller baya moda
rengi de yaz için çok uygun
kahve ve vizon renklerle de hoş olur bu elbise.
al gitsin :90:
evet eveet içine kahve tonlarında askılı body giysem altına da krem kahve oxford çantayı da uydurduk muydu tamamdıröyleyse aldım gitti haydi hayırlı olsun
bu arada geçen sorduğum elbiseyi de xs almıştım tam oturdu üzerime
en kısa zamanda pentiden puantiyeli çorabını kapıp kombinleyeceğim :78:
bayanlar!!
yine ve yine trendyol bir elbise beğendim sizin de fikirlerinizi almak istiyorum n:78:
bu sene özellikle ekru krem beyaz tonlarında dantelli elbiseler çok moda diye biliyorum kırmızı papilerim ve clutchmla kombinlemeyi planlıyorum
bayanlar!!
evet eveet içine kahve tonlarında askılı body giysem altına da krem kahve oxford çantayı da uydurduk muydu tamamdıröyleyse aldım gitti haydi hayırlı olsun
bu arada geçen sorduğum elbiseyi de xs almıştım tam oturdu üzerime
en kısa zamanda pentiden puantiyeli çorabını kapıp kombinleyeceğim :78:
xs ama s bence normalde çünkü s mankenin üzerinde de potluk yapmıştıxs mi oh my god:84:
teşekkür ederim tatlımben buna bayıldımm ne kadarmış?
kontes bu arada geçmiş olsun tatlm hoş geldn ehe :)
evet eveeet ben de mutluyum aldığım için iyice elbise çılgını oldum çıktımyaz icin ideal ,efil efil giyinirsin bencede alman iyi olmus..
kirmizi ile kahve ile lacivert ile kombinlersin canim ...
baya kombinleme sansin var
ben de üzerimde görmek istiyorumiiki s almamışsın cnm. bn s al demiştim ama demek xs ymiş senin bedenin.güle güle kullan en kısa zamanda üzerinde görmek istiyorum bnde
teşekkür ederim ama altımı da m yapsam çok iyi olacakxs ama s bence normalde çünkü s mankenin üzerinde de potluk yapmıştıbenim bedenim değişiyor yahu s-m giyiyorum genelde hatta geçen l bile aldım ayrıca sana hatunluk yakışıyor
teşekkür ederim tatlımben de sevdim 34tlydi ama o kadar vermezdim ona indirim çekim vardı o yüzden aldım
evet eveeet ben de mutluyum aldığım için iyice elbise çılgını oldum çıktım
ben de üzerimde görmek istiyorumda havalar limoni o yüzden incecik çorapla donarım ben size özel evde giyip çekebilirim ama boydan aynam yok
teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için..
ben buna bayıldımm ne kadarmış?
kontes bu arada geçmiş olsun tatlm hoş geldn ehe :)
kontesss ben de bakınca ilk aklımdan geçen bodrum sandaletiyle süper olur bunlardı vee sen de benden önce demişsin daha çok yaşayacaksın demek ki
neyse ben çok seviyorum böyle şeyleri hatta kafamda kombini bile yaptım şöyle: bilekten bağlamalı model bir bodrum sandaleti, saçlar dağınık denizden çıkmış da kurumuş gibi, hafif bronz ten düğmeleri de açık açacaksın tabii ne o döşüne kadar kapamış(lisede müdürümüz öyle derdi bi an aklıma geldi) su yeşili mavili kahveli tonlarda bileklikler, hasır volanlı bir şapka...
ah ahhh izmiri özledim bodrumu özledim
kızlar bana yardımcı olun.
bu sene bu model elbiseleri çok görmeye başladım .çokta beğeniyorum.
ben kapalıyım ve tunik olarak kullanacağım.hiç denemek nasip olmadı.acaba böyle belden lastikli kullanana oldumu aranızda nasıl durur üstte merak ediyorum....
ahahah hadi güneyeeee hadi denizeeeediyorum bu hayalin üzerine,nazan öncel'imden :86:
geçen bi dükkandaydım,sandalet deniyordum
büyük bir koli volanlı şapka gelmişti
yeni geldiğinden fiyat koymamışlar
du iyi akıl ettin onları da bi sorayım ben bugün
evet bence de sormalısın ankaradaki insanların garip bakışlarına rağmen burada bile takıyorum ben ara sıra
ayy hatta ben bu tuniği bloguma taşıyorum müsadenle :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?