Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

evet canım danteller baya moda
rengi de yaz için çok uygun
kahve ve vizon renklerle de hoş olur bu elbise.
al gitsin :90:

evet canım danteller baya moda
rengi de yaz için çok uygun
kahve ve vizon renklerle de hoş olur bu elbise.
al gitsin :90:

evet eveet içine kahve tonlarında askılı body giysem altına da krem kahve oxford çantayı da uydurduk muydu tamamdır öyleyse aldım gitti haydi hayırlı olsun

bu arada geçen sorduğum elbiseyi de xs almıştım tam oturdu üzerime

en kısa zamanda pentiden puantiyeli çorabını kapıp kombinleyeceğim :78:

xs mi oh my god:84:

ben buna bayıldımm ne kadarmış?
kontes bu arada geçmiş olsun tatlm hoş geldn ehe :)

Son düzenleme:

yaz icin ideal ,efil efil giyinirsin bencede alman iyi olmus..
kirmizi ile kahve ile lacivert ile kombinlersin canim ...
baya kombinleme sansin var

Ayakkabilara yapmis oldugunuz yorumlar icin cok tesekkür ederim hepinize..
Cogunluk bantli gri ayakkabidan yana idi yarin dügün icin onlari alacagim
egerki o kadar topukla haftayi sag cikartirsam digerlerinide degisik olarak almayi düsünüyorum..
fikirler icin tsk..

iiki s almamışsın cnm. bn s al demiştim ama demek xs ymiş senin bedenin. güle güle kullan en kısa zamanda üzerinde görmek istiyorum bnde

xs mi oh my god:84:
xs ama s bence normalde çünkü s mankenin üzerinde de potluk yapmıştı benim bedenim değişiyor yahu s-m giyiyorum genelde hatta geçen l bile aldım ayrıca sana hatunluk yakışıyor

ben buna bayıldımm ne kadarmış?
kontes bu arada geçmiş olsun tatlm hoş geldn ehe :)
teşekkür ederim tatlım ben de sevdim 34tlydi ama o kadar vermezdim ona indirim çekim vardı o yüzden aldım

yaz icin ideal ,efil efil giyinirsin bencede alman iyi olmus..
kirmizi ile kahve ile lacivert ile kombinlersin canim ...
baya kombinleme sansin var
evet eveeet ben de mutluyum aldığım için iyice elbise çılgını oldum çıktım

iiki s almamışsın cnm. bn s al demiştim ama demek xs ymiş senin bedenin. güle güle kullan en kısa zamanda üzerinde görmek istiyorum bnde
ben de üzerimde görmek istiyorum da havalar limoni o yüzden incecik çorapla donarım ben size özel evde giyip çekebilirim ama boydan aynam yok

teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için..

teşekkür ederim ama altımı da m yapsam çok iyi olacak 38 beden karar beden,daha azını ben de istemem

kızlar geçen gün bi vitrinde gördüğüm (muhtemelen mavi jeans) kot tuniğin türevlerini bugün nette gördüm
ve tabiki de aklıma düştü kendileri :90::90:
nettekiler şu şekilde ;

benim vitrinde gördüğüm 2. nin az daha mavimsi haliydi. düğmelerin olduğu kısım fırfırlıydı ve yanılmıyorsam kısa kolluydu.
bugün bakmayı / foto çekmeyi düşünüyorum.

sizce kullanışlı mı olur bu modeller?
bodrum sandaleti tarzı şeylerle çok cici olur diye düşündüm ama bilemiyorum:26:

konteskom benim ilk bakista ilk soldaki hosuma gitti. bunlar bu senenin IN leri arasinda, güzel kombinlenebilecegini düsünüyorum
ikincinin renginden dolayi eledim hosuma gitmedi..
ama eger vitrinde gördügün koyu ise birazdaha onuda görmek isterim ..

kontesim benimde ilki hosuma gitti, ben kotda daha cok koyu renk begeniyorum ama bence model güzel, yazin cok kullanisli olur mutlaka...

selayım bugün çekmeye çalışıcam
bence de çok tarzlar,ilk gördüğümde emin olamamıştım ama şimdi hoşuma gitmeye başladılarr

kızlar ilkinin renginde gömlek aldım ya yeni,daha gelmedi hatta
o yüzden o renk düşünmedim:26:

Son düzenleme:
sen sevdiysen o rengi, al tabiki..
ama model güzel, tunik tarzi seyler yazin cok kullanisli oluyor...

kontesss ben de bakınca ilk aklımdan geçen bodrum sandaletiyle süper olur bunlardı vee sen de benden önce demişsin daha çok yaşayacaksın demek ki
neyse ben çok seviyorum böyle şeyleri hatta kafamda kombini bile yaptım şöyle: bilekten bağlamalı model bir bodrum sandaleti, saçlar dağınık denizden çıkmış da kurumuş gibi, hafif bronz ten düğmeleri de açık açacaksın tabii ne o döşüne kadar kapamış (lisede müdürümüz öyle derdi bi an aklıma geldi) su yeşili mavili kahveli tonlarda bileklikler, hasır volanlı bir şapka...
ah ahhh izmiri özledim bodrumu özledim

kızlar bana yardımcı olun.
bu sene bu model elbiseleri çok görmeye başladım .çokta beğeniyorum.
ben kapalıyım ve tunik olarak kullanacağım.hiç denemek nasip olmadı.acaba böyle belden lastikli kullanana oldumu aranızda nasıl durur üstte merak ediyorum....

ahahah hadi güneyeeee hadi denizeeee diyorum bu hayalin üzerine,nazan öncel'imden :86:
geçen bi dükkandaydım,sandalet deniyordum
büyük bir koli volanlı şapka gelmişti
yeni geldiğinden fiyat koymamışlar
du iyi akıl ettin onları da bi sorayım ben bugün

taba renkle hoş olur diye düşündüm ben bi de
emin değilim ama bi kemer filan da takılabilirrrr

Son düzenleme:

böyle lastikli elbisem var mı hatırlamıyorum:26: ama bu tarz elbiseler beline kemer takılarak kullanılıyor daha çok,lastik kısmını kamufle edersen daha hoş durur canım
altına da kahve kumaş bir pantolon oh mis

evet bence de sormalısın ankaradaki insanların garip bakışlarına rağmen burada bile takıyorum ben ara sıra
ayy hatta ben bu tuniği bloguma taşıyorum müsadenle :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…