Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

Liva kumasi önemli, böyle resimde güzel ama genellikle penye gibi oluyorlar bu tip elbiseler...

hımm. boyun çok uzunmuş cnm maşallah. mankenle aynı. beden ölçülerinizde aynı hemen hemen. mankende s giymiş bnce riske girme s al canım. küçük gelirse uğraşmayasın die.:26:

düşündüm taşındım ölçtüm biçtim xs daha iyi gibi geldi yakından inciğine cıncığına baktım modelin belinde potluk var üstüme tam oturunca daha bir seviyorum ben bir de modelle ölçülerimiz aynı gibi ama model benden daha iri yahu nasıl oluyor anlamıyorum da
küçük gelirse de artık birilerini sevindiririm
çok sağol tatlım

elbise hoş ama göğüs kısmı riskli biraz sanki. ama güzel elbise. uzun elbise almak istiosun sanırım. :26:

kemerini çok beğendim ben
elbise de hoş ama ben straplez sevemiyorum nedense :44:
bir önceki elbise daha hoştu

inş bedenine uygun gelir cnm. iyi günlerde kullan

Son düzenleme:
kargo pantolon ve bu ayakkabılar
kontes dönmeni bekliyorum sabırsızlıkla

Canım yanlış anlamayın lütfen ama Bu kargo pantalon ayakkabı konusu gereğinden fazla uzamadımı sence..Arkadaşımız bize fikrimizi sordu bizde kendi beğenimize göre cevap verdik (yorumlarınız tabiki çok önemli ben her beğendiğimi gösteriyorumki sizinde fikirlerinizle daha şık olabileyim )Biz yorumlarımızı yaptık artık karar onun Bence bir kıyafet için birbirinizi kırmayın...Burası inanılmaz bir yer kızlar birliği olduk resmen birbirimize destek vererek daha mutlu oluyoruzOnun için (tabi benim fikrim) daha pozitif olalım Mesela bugün hava çok güzel ..Günümüz güzel geçer inşallah kızlaaaaar

Son düzenleme:

açıkcası bu görüntü benim çok hoşuma gidiyor, ama bu kargo pantolon skinny kargo pantolon,
ve topukluyla güzel olmuş ama platform topuklular veya military tarzı topukluluar hoş olur.
o iki ayakkabı çok klasik, ve bol kargo ile olmaz tabiki.
tartışma çıkmış galiba ama tartışmaya ne gerek var durum bundan ibaret

görmeyeli epey bir değişim olmuş
ben ne yazık ki buraya birşey ekleyemiyorumm, elime ne geçerse aldığım için
(bir alışverişkoliğin itirafları :18: )

kızlar pembe dolaba kombinimi ekledim oraya uğrayan yok sanırım buraya eklesem yorum yaparmısınız?

Mükemmel özetlemişsin durumu canım Bende çok beğendiğim resimdeki gayet hoş duruyor bence

kızlar daha önce pembe dolaba eklemiştim, ama hala karar veremedim. alsam mı almasam mı?
kargoyla beraber 65 tl falan tutuyor..

kızlar daha önce pembe dolaba eklemiştim, ama hala karar veremedim. alsam mı almasam mı?
kargoyla beraber 65 tl falan tutuyor..

bncede güzel. ama daha güzelini bulabilirsin. kontesin aldığını daha çok beğndim ben:26:

bu ayakkabının pek çok benzeri ayakkabıcılarda 30 tl falan. ben denedm ama beğenmedim çok klasik geldi bence renklerini farklı alabilirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…