Merhaba arkadaslar,
arkadasima ufak bir hediye almak istiyorum ama biraz kararsiz kaldim. Sizce hangi elbiseyi tercih etmeliyim. Birinci elbise benim daha cok hosuma gitti aslinda..
Uploaded with ImageShack.us
Merhaba kızlar,
Bende size 2 yüzük resmi göndericem erkek arkadaşımla birlikte alıcaz.Sizce bunlardan hangisini alalım,bana bi fikir verin lütfen.En uygun topic burasıydı o yüzden burdan yazıyorum
Ayrıca kampanya bu akşama bitiyor
Şimdiden teşekkür ederim yorum yazanlara
Eki Görüntüle 183993
Eki Görüntüle 183994
Merhaba arkadaslar,
arkadasima ufak bir hediye almak istiyorum ama biraz kararsiz kaldim. Sizce hangi elbiseyi tercih etmeliyim. Birinci elbise benim daha cok hosuma gitti aslinda..
Merhaba kızlar,
Bende size 2 yüzük resmi göndericem erkek arkadaşımla birlikte alıcaz.Sizce bunlardan hangisini alalım,bana bi fikir verin lütfen.En uygun topic burasıydı o yüzden burdan yazıyorum
Eki Görüntüle 183993
Eki Görüntüle 183994
bn ilkini beendim:81:
ben birinci yüzüğü beğendim
Merhaba kızlar,
Eki Görüntüle 183993
Eki Görüntüle 183994
1. elbise çok güzel kesinle 1
helvacım kesinlikle 1.
cnm hangi site bu? bnde ilkini beendim
http://img821.imageshack.us/img821/4387/he
l3064pudra01.jpg kızlar bu elbise nasıl alsammı ki 35 tlye geliyor bana kararsız kaldım
canım ben şahsen yanı büzükleri sevmiyorum ama madem aşkın beğenmiş kalsın , elbet giyilirne guzel bi topicmis bu boyle tam benlik
ececikk elbise tarzim degil ama tatli duruyo, fiyatida uygunmus
kizlar bende bugun bu aldim sevgilim cok begenmisti kiramadim aslinda bende begenmistim ama evde tekrar bakinca tereddut ettim deistirsemmi diye
galiba yanlari buzuk ya o beni rahatsiz ediyo bilemedim :26: degistirsemmiki ?
kızlar bu elbise nasıl alsammı ki 35 tlye geliyor bana kararsız kaldım
ne guzel bi topicmis bu boyle tam benlik
ececikk elbise tarzim degil ama tatli duruyo, fiyatida uygunmus
kizlar bende bugun bu aldim sevgilim cok begenmisti kiramadim aslinda bende begenmistim ama evde tekrar bakinca tereddut ettim deistirsemmi diye
galiba yanlari buzuk ya o beni rahatsiz ediyo bilemedim :26: degistirsemmiki ?
canım elbise fena değil ama öyle aman aman bayılmadım ben :26: o fiyata daha güzellerini bulabilirsin
bn beendim cnm
canım ben şahsen yanı büzükleri sevmiyorum ama madem aşkın beğenmiş kalsın , elbet giyilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?