Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

canım ben bluzunu beğendim ,yandan lastikli kısmı için birşey diyemiycem üzerinde görmeden..güle güle kullan..tayt falan giyiyor isen ,taytla çok güzel olur..

taytla denedim canim ama biraz kisa oluyor egilince felan assagi cekmek zorunda kaliyorum o yuzden beyaz pantolonla giydim tskler yorumun icin

kkontes gule gule giy bende kombini sabirsizlikla bekliyorumm

saol canımmm
dün yazdığım gibi , extra bi şeyi yok :26:
ürünü aynen geldiği gibi,eksiksiz,faturalarıyla , karşı ödemeli olarak...
faturanın arkasında iade formu var,onu doldurup da yollucaksın
yollayacağın adres de o formun üzerinde yazıyor
dsm grup'un depo adresi...
hepsi buu

kontesss trendde kargo bedava mı. hemen bakıyim. belki bnde alırım bişe. eklediklerinden en çok mavi elbiseyi beendim. doğru seçim diorum sepet olayında da koptum

Son düzenleme:
kızlar elbise nasıl sizce 20 tl ye gelicekkk..

acil yorumlarınızı bekkliorumm..

bide şöle bişey beendim. kontess sanki sen almıştın böyle bişey. yanlış mı hatırlıorum:26:
aslında kot tayt beenmiştm. ama bedeni tükenmiş. nasıl szicce?

siyah denim tayt diyo. babetle veya dolgu topukla filan yazın kombinlesem nası olur

doğru hatırlıyorsun
batik butiğinden almıştım
süetti
40 bedendi
dizimde kaldı
geri yolladım aynı günü

hadi ya. bu playmax butiğinde. ama süet dememiş. yüzde yüz pamuk dio. tam da almak üzereydim. kararsız kaldım şimdi acaba aynısı mı:26: bnde 38 mi alsam 40 mı alsam die düşünüodum

hadi ya. bu playmax butiğinde. ama süet dememiş. yüzde yüz pamuk dio. tam da almak üzereydim. kararsız kaldım şimdi acaba aynısı mı:26: bnde 38 mi alsam 40 mı alsam die düşünüodum

aynısı olmadığı kesin
benimki yandan fermuarlı daha bi pantolonumsuydu

bu esneyebilir belki pamuk olduğundan
bilemedim
demem o ki : bu konuda akıl verebilecek konumda olsam kendime verirdim :86:benzer bi üründe gafil avlandım

anladım cnm. bn riske girmiim o zmn 40 alimm. basenlerim geniştir benim çünki. bakalım inş büyük gelmez. hem de anlamış oluruz kumaş türüne göre deişiklik olup olmadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…