Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

cnm kumaşı kalitesi filan siteyle deil markayla alakalı bi durum. bn daha önce alışveriş yaptım bi sorun yaşamadım.

Anladım canım teşekkür ederim,

Markasını hatırlamıyorum,Focus idi galiba,ama elbiseye resmen bayıldım,

Kıyafet sorun değil de ayakkabı nasıl olur işte onu merak ediyorum...
:44:

Anladım canım teşekkür ederim,

Markasını hatırlamıyorum,Focus idi galiba,ama elbiseye resmen bayıldım,

Kıyafet sorun değil de ayakkabı nasıl olur işte onu merak ediyorum...
:44:

rica ederim cnm.

ayakkabı bnde hiç almadım. ama alıcam sanırım yakında

fikirlerinize ihtiyacım var kızlar. aşağıdaki etek nasıl?

bide sizce bu etek ince siyah çorapla giyilir mi?

Eki Görüntüle 223965

kumaş marka ile alakalı bi durum.
limangoyu ise hiç sevmiyorum.4kere alışveriş yaptım.
2takım çamaşır aldım ikisi de yanlış beden geldi.
bi pijama takımı aldım,model istediğimle aynı rengi ise bambaşka geldi.
yani 3ü yanlış geldi

rica ederim cnm.

ayakkabı bnde hiç almadım. ama alıcam sanırım yakında

Numara değişiyo bazı ayakkabılarda,bana bazen 37 numara sandaletler de oluyo,normalde 38 giyyiyorum ama,

Sen alınca yorumlarını yaz buraya fikir alış verişi yaparız,belki ben de cesaret ederim o zaman almaya...

elbise cok tatliymis cnm.

Yaa sorma Efsun çok çok çok beğendim ben de,normalde çok zor netten alışveriş yaparım ama hakkaten

bayıldım elbiseye,kahverengi ile turkuazın karışımına bayılıyorum,alayım diyorum ama tereddütlerim de yok değil...

Napsam ki?

al nolucak ki, begenmezsen geri gönderirsin icinde kalmaz en azindan.

bana sormamıssın cnm ama evt parayı yatırıolar, trendyol hepsini yolluo. limango da 3-4 lira kesinti oluyo.

Teşekkür ederim Pelin...

buradaki cogu outletler tamamen posta ücreti dahil hepsini gönderince iade ediyorlar. pelinkr bu konuda bilgi sahibi sagolsun cok alisveris yapar o da :) Elbiseci Pelin

Sağol Efsuncum,ama az önce baktım elbise yokk,

Bunlar günlük mü oluyo acaba,iki gün önce bakıp beğenmiştim,markasını da hatırlamıyorum tam olarak,

Bütün olan markalara baktım yokkkkkkk...inanmıyorum yaaaaaa......

canim baktigin siteyi bilmiyorum ama genellikle bircok net satisinda gün gün belirli sayida ürünleri oldugundan daha uyguna satiyorlar. hergün yeni aksiyonlar oluyor, ve birkac gün icerisinde o ürünü bulamiyorsun.. bana da cok oldu, ürünü alsam mi almasam mi diye düsünürken yok satilmis.. zaten getirirleri de burada, ilk kapan ben olayim diye cok alisveris ediliyor kar ediyorlar.
ama bazi sitelerde ürün tekrar satisa girerse haberdar ediyorlar, mesela geri verilirse yada daha sonra aynisindan satildiginda..

Anladım canım,neyse artık öğrendik nasıl olduğunu,her gün bakarım artık düzenli olarak napayım,

Gerçi her gün bakarsak bize para da dayanmaz ama napıcaz....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…