canım çok kibar bir ayakkabı ama çok da sıradan, yani bunun yerine tutucak başka ayakkabın yoksa al muhakkak çok lazım olur hemen hemen herşeyle kullanılır, ama bu tarz ayakkabıların varsa da alma derim onları da giysen olur bunun yerine çünkü..bir de topuğu çok fazla , rahat edeceğini düşünüyorsan ne problem...
Efsucum bana cok klasik gorundu ayakkabilar ...birazdaha orta yas ayakkabisi gibi , kesinlikle farkli modellere bak derim ...
Bu arada h & m den 15 eur ya siparis etmeyi dusundugum sandaletler magazada 7 eur idi , hemen kaptim :))))
kızlar sizce hangisi ikisi arasında kararsız kaldım
Puma - Cabana Racer Jr - Gri - Beyaz - Lacivert - Yeşil - pabbuc.com
Kangaroos - Combat Basic - Gri - Kırmızı - pabbuc.com
kızlar sizce hangisi ikisi arasında kararsız kaldım
Puma - Cabana Racer Jr - Gri - Beyaz - Lacivert - Yeşil - pabbuc.com
Kangaroos - Combat Basic - Gri - Kırmızı - pabbuc.com
Kızlar çok kararsız kaldım sizce hangisi daha güzel?
Aylardır kaliteli orjinal bi leopar çanta arıyodum,ikisinde takılı kaldım,hangisini alayım sizce?
Eki Görüntüle 249351
ben ikinciyi begendim... digenie oranla daha sade daha elit duruyor :)
Eki Görüntüle 251980 Eki Görüntüle 251979 Eki Görüntüle 251978 Eki Görüntüle 251977 Eki Görüntüle 251976 Eki Görüntüle 251975
hangisini alıyımmmmarkafoniden 10tl lik hediye çekim var kullanmazsam çatlarım şalvar bedavaya gelicek sadece kargo parasını ödicem ..
bolero yaklaşk 6-7 ye gelcek digerleride 10 tl civarında
Uzun ve kısa etekler çok güzeller,
Ve bir de vizon kapriyi çok beğendim ben,diğerleri o kadar çekmedi beni,karar senin....
ilki hoş ama kemeri out bence :78:
şalvar hiç sevmemo direkt out:26:
mini eteklerin açık renkli olanını daha çok beğendim ama senin de tenin açık renkse kotu daha hoş duracaktır...
pantolon hoş,çok şeyle kombinlenir...
boleroyu da beğenmedim ne yazık ki :18:
Eki Görüntüle 252085
Yorum yapanlara teşekkürler ama son anda bunu bulum aldım şort şeklindeymş bu tarz bişeym yoktu güzel olur inş. :18:
Eki Görüntüle 251980 Eki Görüntüle 251979 Eki Görüntüle 251978 Eki Görüntüle 251977 Eki Görüntüle 251976 Eki Görüntüle 251975
hangisini alıyımmmmarkafoniden 10tl lik hediye çekim var kullanmazsam çatlarım şalvar bedavaya gelicek sadece kargo parasını ödicem ..
bolero yaklaşk 6-7 ye gelcek digerleride 10 tl civarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?