• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

canım her markanın kalıbı değişik
o yüzden genelleme yapamıyorum şahsen
örneğin l beden aldığım gömlek tam oldu ama yine l beden aldığım bi sweet aşırı bol geldi

saol caanım bende güvenedim tereddütte kaldım M beden aldım dar olursa hoş olmazda bol olursa yine çaresi var.. inşlh hemen gelirde denerim :54:

begendim canim bluzu , kol detayi falanda cok hos severim öyle sade ve cok hafif kokoslugu olan kiyafetleri.. ama kalitesi cok iyiyse verebilirsin.. söyle bir düsündüm penye falansa 40 cok fazla olur .. ama güzel kumassa olur

krem rengisi de burda beyaz gibi duruyo ama http://www.oxxo.com.tr/images/products/10K/OX-SEPUFFBUZ/OX-SEPUFFBUZ_50_1_460x690.jpg

penye değil sanırım gömlek kumaşı gibi geldi bana yazın giyilir bolca hatta kışın bile giyiyoruz artık kısa kollu teşekkürler selayhus:71:alırsam pembe dolaba eklerim bende sizin gibi:34:

Son düzenleme:
böyle hırkamsı şeyler var bi de selayım
$OX-PESPOLBAG_1109_1_260x390.webp$OX-PESPOLBAG_1116_1_260x390.webp$OX-PESPOLBAG_1123_1_260x390.webp$OX-MODPILET_521_4_260x390.webp
şu sondaki etek gibi şeyler de istiyorum ama totomu iyice büyütüyorlar yaa:59:

20 liralık alcağını buldun mu kontes?
bak bu güzelmiş,ama bu renkle beyazı kalmış sadece...

ben ya onu yada bunu alcam

başka da bişi bulamadım zaten :97:

misto ve melony rengi de var gloxcum onun
benim üstüm m
ama karar veremiyorum puff

yaa uzun kollu badiyi kaç beden alıyım,karar veremedim..
xs dan başlıyo L a kadar...
L büyük gelebilir mi acaba?
zannetmiyorum gerci ama bol gelirse de hiç hoş olmaz

ben yeni çakozladım :37:
sanıyorum ki,50 liralık alışveriş yaptıktan sonra 20 liralık ayrı bi alışveriş yapılıyo :60:
50 den düşüyomuş meğersem :27:

Son düzenleme:
şimcikkkkk oxxo nun online sitesinde kampanya varmış 3 günlük için
50 tl üzeri alış veriş yapana 20 tl si hediye + kargo beleş
bu elbisenin siyahı ve grisi var ama siyahından yana sanki gönlüm?
Eki Görüntüle 155975 Eki Görüntüle 155972
şu şekilde kombinlerim diye geçiyor aklımdan...
Eki Görüntüle 155971 Eki Görüntüle 155970
bir de 50 tl yi tamamlamak için bi pantolon seçtim 20 tl,bu tarz taytım var gerçi ama diğer 20tl lik ürünleri beğenemedim ne yazık ki
Eki Görüntüle 155974 Eki Görüntüle 155973
gelsin fikirler:23:
ben ne yazıkki ikisinide pek bgenmedm :19:
elbise üste çok yapışır kusursuz bi fizik ister gbi duruyo taytında tam özel bölgeyi sarması hoşuma gitmedi :60::60:
sen söyleyince hemen baktm pek gzel bişey bulamadm ama bi kazak vardı yırtık gbi tek omuz açık çok gzeldi ama tükenmiş beden yok :14::14:

kızlar ben kot almak istiyorum önerdiğiniz marka var mı :10: colinsten aldım bitane ama rahat edemedim :26:

maviden al derim ben hep mavi giyiyorum on yıldır
dar kesim istiyorsan lindy modelini alabilirsin

şimcikkkkk oxxo nun online sitesinde kampanya varmış 3 günlük için
50 tl üzeri alış veriş yapana 20 tl si hediye + kargo beleş

bu elbisenin siyahı ve grisi var ama siyahından yana sanki gönlüm?
Eki Görüntüle 155975 Eki Görüntüle 155972
şu şekilde kombinlerim diye geçiyor aklımdan...
Eki Görüntüle 155971 Eki Görüntüle 155970
bir de 50 tl yi tamamlamak için bi pantolon seçtim 20 tl,bu tarz taytım var gerçi ama diğer 20tl lik ürünleri beğenemedim ne yazık ki

Eki Görüntüle 155974 Eki Görüntüle 155973

gelsin fikirler:23:
kontes elbiseler kullanışlı değil gibi tayt ise çok frapan gri vücut hatlarını ortaya çıkarır alıcaksan siyah al derim

spariş etmediysen alma istersen kontes 50 lirada az para sayılmaz etek boyu çok dar ve uzun üstde kapalı altta

Back
X