- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
yaz geliyor tarzimin birazcik disina cikmayi düsünüyorum bu yaz bugun h& m gittim ve o hirkayi denedim beyaz olanda karar kildim ayakkabi icin henuz kararsizim acik olanlari alacagim sanirim ama renk bilmiyorum belki birde babet alirim mercan olani cok tatliydi canli gördüm ve fiyatta 10eur cok ucuzdu ..
bugunki denedigim kiyafetleri paylasacagim
bir etek ve onla beraber giyinebilecegim bir tsört denedim ama böyle etek giyinmedigim icin cok tuhaf geldi gözüme
tsört bu tsörtün cizgili olaniydi

bele taba kalin bir kemer düsündüm bel degilde kemiklerimin üzerine :))
elbiseyi nette malesef bulamadim ama onunda denerken resmini cekmistim
sifir kol giyinmedigim icin üzerine bir hirka ile denedim ama bolere tarzi birsey giyinmeyi düsünüyorum
ve dolabimda cicekli desenli kiyafet sayisi sifir nerdeyse hep desensiz sade giyiniyorum buda tarz disi olmus olacak olursa sonra pisman olurmuyum bilemiyorum..
altinda cizmelerim var tuhaf durmus biraz
her iki kiyafetin altinada dolgu topuk kahve tonlarinda bir ayakkabi
bugunki denedigim kiyafetleri paylasacagim
bir etek ve onla beraber giyinebilecegim bir tsört denedim ama böyle etek giyinmedigim icin cok tuhaf geldi gözüme

tsört bu tsörtün cizgili olaniydi

bele taba kalin bir kemer düsündüm bel degilde kemiklerimin üzerine :))
elbiseyi nette malesef bulamadim ama onunda denerken resmini cekmistim
sifir kol giyinmedigim icin üzerine bir hirka ile denedim ama bolere tarzi birsey giyinmeyi düsünüyorum
ve dolabimda cicekli desenli kiyafet sayisi sifir nerdeyse hep desensiz sade giyiniyorum buda tarz disi olmus olacak olursa sonra pisman olurmuyum bilemiyorum..
altinda cizmelerim var tuhaf durmus biraz

her iki kiyafetin altinada dolgu topuk kahve tonlarinda bir ayakkabi