Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım zaten bu 300 sezon fiyatı ellede ben sezon sonunda almayı planlıyorum 200 lere falan düşünce tabi kartım uygu olursa bende almam zaten şu an sezon iyi markalar çok yüksengöremedim canım![]()
dc yürüyemeyeceğime karar verip almadım canım
deichmann'dan daha uygun ve modern şeyler bulmayı umuyorum
niyeki kız kışın oturan insan var 20 bin vardır kışın oturan bizimde hakkımız doğalgaz ama gelmemesi daha iyi yokasa burasya 500 bin kişi gelir ikamet için hem avantaj hem dezavantaj yani hava soğuyunca herkez kaçıyorantınoluk yazlık belde canım.doğalgaz neden olsun ki orda:90: ilahi...
göremedim canım![]()
Kizlar bana diz alti etekle giyebilecegim hem yüksek hem de cok da abartili olmayan ayakkabi lazim. bunlar nasil ? Aslinda degisme imkanim olsa, hem babet(gündüz) hem topuklu (aksam) kullanmak isterim ama nasil olur bilemiyorum...
Tamaris Pumps - black - Zalando.de (8 santim)
Tamaris Pumps, Gr. 35-41 Schuhe Online Shop I´m walking (7,5 santim)
niyeki kız kışın oturan insan var 20 bin vardır kışın oturan bizimde hakkımız doğalgaz ama gelmemesi daha iyi yokasa burasya 500 bin kişi gelir ikamet için hem avantaj hem dezavantaj yani hava soğuyunca herkez kaçıyor![]()
burda yok canım deichmann,2-3 hafta sonra şehir dışına çıkıcam.orda bakıcamdeichmanna baktım ben geçen gün birşey bulamadım
sen birşeyler bulabildin mi ?
şimdi görünmesi lazım canım ,ilk siteden yapmıştım olmamış..
sorun bunun neresinde canım:26: çok zayıfım mı demek istiyorsun?
üzerinde denemeden nasıl olur bilemiyorum.göğüs kısmı riskli bence
eğer göğüs kısmın da küçük bedensen olmayabilir zayıfsın anladığım kadarıyla ama elbise hoş
Bu yorumun beni çok mutlu ettiYok canım zayıf değilim keşke zayıf olsam
Peki modeli nasıl sence boyum çok uzun değil kötü dururmu:97::97::97::97:
gördüm canım bot için uygun sanırım bende 75 e falan almıştım kışın oxfordlarımıbeğendiysen sorun yok bence
![]()
canım beğendim aslında ben bu tarz severim..ama 75e daha uzun çizmeler var sanırım kısasını 75 e almak mantıklı mı fiyat konusunda tereddüt ettim bir de marka birşey değil yani, markası shalin hayatımda hiç duymadım adını sanını..gaza gelsem mi karasızım ?
tourmaline malesef benimde hic hosuma gitmedi ayakkabilar, bence daha iyisini bulursun birazdaha bakin.