• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

göremedim canım:3:
canım zaten bu 300 sezon fiyatı ellede ben sezon sonunda almayı planlıyorum 200 lere falan düşünce tabi kartım uygu olursa bende almam zaten şu an sezon iyi markalar çok yüksen

antınoluk yazlık belde canım.doğalgaz neden olsun ki orda:90: ilahi...
niyeki kız kışın oturan insan var 20 bin vardır kışın oturan bizimde hakkımız doğalgaz ama gelmemesi daha iyi yokasa burasya 500 bin kişi gelir ikamet için hem avantaj hem dezavantaj yani hava soğuyunca herkez kaçıyor:37:

Kizlar bana diz alti etekle giyebilecegim hem yüksek hem de cok da abartili olmayan ayakkabi lazim. bunlar nasil ? Aslinda degisme imkanim olsa, hem babet(gündüz) hem topuklu (aksam) kullanmak isterim ama nasil olur bilemiyorum...

Tamaris Pumps - black - Zalando.de (8 santim)

Tamaris Pumps, Gr. 35-41 Schuhe Online Shop I´m walking (7,5 santim)

burdaki ayakkabılar çok güzelmiş tarz olarak deichmanna benzettim ben..bu sitelerden alışveriş yapıyor musunuz ? fiyatları pahalı sanki..

niyeki kız kışın oturan insan var 20 bin vardır kışın oturan bizimde hakkımız doğalgaz ama gelmemesi daha iyi yokasa burasya 500 bin kişi gelir ikamet için hem avantaj hem dezavantaj yani hava soğuyunca herkez kaçıyor:37:

doğalgaz geldi mi tüm şehre tüm evlere gelir canım.
öyle kışın oturanlar için gelmez.
zahmetli iş sonuçta
alt yapı ws olduğu gibi değişmeli...

Bu yorumun beni çok mutlu etti:66:Yok canım zayıf değilim keşke zayıf olsam:17:Peki modeli nasıl sence boyum çok uzun değil kötü dururmu:97::97::97::97:

model güzel ama dediğim gibi göğüslere bağlı.çok miniklerse acayip durabilir.
boyun güzel maxi elbiseler için.
kısa değilsin

liva bencede zayif degilsin 1.70 e 58 cok iyi bence..
bu elbiseyide güzel kaldirirsin... eger cicekli tiril tiril kiyafetlerden hoslaniyorsan al derim güzel tasiyaagini düsünüyorum...

gördüm canım bot için uygun sanırım bende 75 e falan almıştım kışın oxfordlarımı:70:beğendiysen sorun yok bence:71::73:

canım beğendim aslında ben bu tarz severim..ama 75e daha uzun çizmeler var sanırım kısasını 75 e almak mantıklı mı fiyat konusunda tereddüt ettim bir de marka birşey değil yani, markası shalin hayatımda hiç duymadım adını sanını..gaza gelsem mi karasızım ?

canım beğendim aslında ben bu tarz severim..ama 75e daha uzun çizmeler var sanırım kısasını 75 e almak mantıklı mı fiyat konusunda tereddüt ettim bir de marka birşey değil yani, markası shalin hayatımda hiç duymadım adını sanını..gaza gelsem mi karasızım ?

bence alma canım daha güzelini bulabilirsin hem kış bitiyo mevsimlik al derim alıcaksan:75:

tourmaline malesef benimde hic hosuma gitmedi ayakkabilar, bence daha iyisini bulursun birazdaha bakin.

$1.webpkızlar ayakkabı nasıl sizce

$2.webphangi modeli tavsiye ediyorsunuz

Back
X