• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

neden kızlar fena deil bence acayip bakıcaklarınıda sanmam zevkler ve renkler tartışılmaz:52:

soru sormuşsun fikrini söyleyenlere de bu cevabı yazmışsın madem neden soruyosun fena değil,zevkler renkler tartışılmaz diyorsan sormanında anlamı yok al madem:68:

soru sormuşsun fikrini söyleyenlere de bu cevabı yazmışsın madem neden soruyosun fena değil,zevkler renkler tartışılmaz diyorsan sormanında anlamı yok al madem:68:
giyim kuşam dersi almak istemedim canım bak afliker arkadaş yorumunu kısa ve öz yazdı
polimiğe falan girdikmi yok bu konu farklı

bir de dikkatli okursan hangi ayakkabı uygun olur diye yazdım
bu pantolonla bu aykkabı giyilirmi diye bir soru sormadımki bak şimdi farkettim:44:

bu pantolonla bu aykkabı giyilirmi diye bir soru sormadımki bak şimdi farkettim:44:

2 ayakkabı koymuşsun
bu ikisinden hangisi krem rengi kargo ile giyilir demişsin.
ikisi de giyilmez dedim ben de.
sonra da açıkladım nedenini,yani iyiliğin için extradan açıkladım sebebini.
ama sana fazla sanırım bu tarz cevaplar.

yoksa savunduğun air arkadaşımızla aynı şeyi yazdım ben de.

tamam işte o ayakkabıyla o tarz pantolon güzel olmaz demişler fikir vermişler,bende katılıyorum buna ii kötü yoruma açıksın demekki fikir sorduğuna göre,polemiğe giren yok zaten:2:

2 ayakkabı koymuşsun
bu ikisinden hangisi krem rengi kargo ile giyilir demişsin.
ikisi de giyilmez dedim ben de.
sonra da açıkladım nedenini,yani iyiliğin için extradan açıkladım sebebini.
ama sana fazla sanırım bu tarz cevaplar.

yoksa savunduğun air arkadaşımızla aynı şeyi yazdım ben de.
nedemek sana fazla falan lütfen uslubumuzu bozmayalım
benim tarzımdan hoşlanmıyorsan cevap yazmazsın olur biter ikinciye uslubunu bozuyorsun

Eki Görüntüle 174286 hangi modeli tavsiye ediyorsunuz

krem rengi kargo pantolonla giymek için hangisi uygun arkadaşlar eklediğim resimdeki ayakkabılardan

bu mesajlardan ne anladığınızı bana yazar mısınız arkadaşlar?
ben mi kıtım anlama konusunda?
iki ayakkabı eklenmiş,hangisi krem kargo ile giyilir denmiş.

burda yazılan ise bambaşka bir soru.bu şekilde sorana : kargo pantolon ile spor ayakkabılar giyilir diye cevap verilir.

çatlatmayın insanı:61:

nedemek sana fazla falan lütfen uslubumuzu bozmayalım
benim tarzımdan hoşlanmıyorsan cevap yazmazsın olur biter ikinciye uslubunu bozuyorsun

yazacağımı kim söyledi????
e hasta ediyosun insanı
2 cümlen birbirine uymuyor,al alıntıladım yukarda
bambaşka 2 şey soruyorsun
sonra da ben öyle demedim ki böyle dedim diyorsun

ay daha da yazmıyorum tek kelime
uğraşamayacağım

evet kontes iki ayakkabıyı uygun görmüşümki birini seçebilmek için fikir danıştım bunları bırakıp spor ayakkabımı alıym diye sormamışım dimi lütfen ikimiz yazışmasak...

kontes ve cyprt sizi her yede kavga ederken görüyorum bence siz birbirinizle takılmayın :34:

cyprt sen sordun biz cevabımızı verdik sonra kontes e neden ben yakıştırıyorum falan dedin resim de koydun hatta :25:

beğendinizmi beğenmediniz mi diye sordun sonra neden beğenmediniz demeye getirdin off kafam karıştı:52:

kontes alıntılarında haklı olduğunu gösteriyor :93:

biri beğenmedim dese bana ben tamam der susarım:50: daha güzelini almaya çalışırım sen de öle yap

daha güzel giyinmek varken neden güzel giyiniyim diye düşünüyorum:87:

Son düzenleme:
kontes alıntılarında haklı olduğunu gösteriyor :93:

biri beğenmedim dese bana ben tamam der susarım:50: daha güzelini almaya çalışırım sen de öle yap

daha güzel giyinmek varken neden güzel giyiniyim diye düşünüyorum:87:

ben de beğenilmediğimde hep soruyorum.
daha iyi nasıl kombinlenebilir,fikirlere açığım diyorum.
hatta geçenlerde eklediğim bir kombine,ben sormadan,fikirler yazıp baştan aşağı değiştirmişti kendisi.
ben hiç demedim 'fikrini soran oldu mu' diye.
onun mantığında olup,demek lazımmış.

yok anlatmam artık kimseye canım.
'beğendim' ya da 'beğenmedim' diyip geçeceksin.
yüz göz olmaya gerek yok:61:

ben de beğenilmediğimde hep soruyorum.
daha iyi nasıl kombinlenebilir,fikirlere açığım diyorum.
hatta geçenlerde eklediğim bir kombine,ben sormadan,fikirler yazıp baştan aşağı değiştirmişti kendisi.
ben hiç demedim 'fikrini soran oldu mu' diye.
onun mantığında olup,demek lazımmış.

yok anlatmam artık kimseye canım.
'beğendim' ya da 'beğenmedim' diyip geçeceksin.
yüz göz olmaya gerek yok:61:

şu düğme olayı hatırladım onu:60::60: birbirimize destek olmak için buradayız kontescim :29:sen yorum yapmazsan ben yorum yapmazsAm o yorum yapmazsa kim yapacak sorunlar nasıl çözülecek en azından kk kadınlar sayesinde insanlar bi çok derdine çare buluyo beçok yeni şeyler öğreniyor bunu paylaşarak yapıyoruz :46:
o yüzden paylaşalım canım:81:

şu düğme olayı hatırladım onu:60::60: birbirimize destek olmak için buradayız kontescim :29:sen yorum yapmazsan ben yorum yapmazsAm o yorum yapmazsa kim yapacak sorunlar nasıl çözülecek en azından kk kadınlar sayesinde insanlar bi çok derdine çare buluyo beçok yeni şeyler öğreniyor bunu paylaşarak yapıyoruz :46:
o yüzden paylaşalım canım:81:

paylaşınca da taşa tutuluyoruz :60:

Back
X