bu konuda kesinlikle haklısın 33 yaşındayım bu güne kadar hiçbir nedenden ötürü kimse ile alay etmedim![]()
alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu konuda kesinlikle haklısın 33 yaşındayım bu güne kadar hiçbir nedenden ötürü kimse ile alay etmedim![]()
neden kızlar fena deil bence acayip bakıcaklarınıda sanmam zevkler ve renkler tartışılmaz![]()
giyim kuşam dersi almak istemedim canım bak afliker arkadaş yorumunu kısa ve öz yazdısoru sormuşsun fikrini söyleyenlere de bu cevabı yazmışsın madem neden soruyosun fena değil,zevkler renkler tartışılmaz diyorsan sormanında anlamı yok al madem![]()
ama pahalıya bulmuşsun,daha uygunları var
ben lcw'dan 25 liraya almıştım yazlık
gitti gidiyorda da 20 tl ye bulgum geçen kotonun
bir de dikkatli okursan hangi ayakkabı uygun olur diye yazdım
bu pantolonla bu aykkabı giyilirmi diye bir soru sormadımki bak şimdi farkettim:44:
bu pantolonla bu aykkabı giyilirmi diye bir soru sormadımki bak şimdi farkettim:44:
nedemek sana fazla falan lütfen uslubumuzu bozmayalım2 ayakkabı koymuşsun
bu ikisinden hangisi krem rengi kargo ile giyilir demişsin.
ikisi de giyilmez dedim ben de.
sonra da açıkladım nedenini,yani iyiliğin için extradan açıkladım sebebini.
ama sana fazla sanırım bu tarz cevaplar.
yoksa savunduğun air arkadaşımızla aynı şeyi yazdım ben de.
Eki Görüntüle 174276 kızlar ayakkabı nasıl sizce
Eki Görüntüle 174286 hangi modeli tavsiye ediyorsunuz
krem rengi kargo pantolonla giymek için hangisi uygun arkadaşlar eklediğim resimdeki ayakkabılardan
nedemek sana fazla falan lütfen uslubumuzu bozmayalım
benim tarzımdan hoşlanmıyorsan cevap yazmazsın olur biter ikinciye uslubunu bozuyorsun
kontes alıntılarında haklı olduğunu gösteriyor :93:
biri beğenmedim dese bana ben tamam der susarımdaha güzelini almaya çalışırım sen de öle yap
daha güzel giyinmek varken neden güzel giyiniyim diye düşünüyorum:87:
ben de beğenilmediğimde hep soruyorum.
daha iyi nasıl kombinlenebilir,fikirlere açığım diyorum.
hatta geçenlerde eklediğim bir kombine,ben sormadan,fikirler yazıp baştan aşağı değiştirmişti kendisi.
ben hiç demedim 'fikrini soran oldu mu' diye.
onun mantığında olup,demek lazımmış.
yok anlatmam artık kimseye canım.
'beğendim' ya da 'beğenmedim' diyip geçeceksin.
yüz göz olmaya gerek yok![]()
şu düğme olayı hatırladım onubirbirimize destek olmak için buradayız kontescim
sen yorum yapmazsan ben yorum yapmazsAm o yorum yapmazsa kim yapacak sorunlar nasıl çözülecek en azından kk kadınlar sayesinde insanlar bi çok derdine çare buluyo beçok yeni şeyler öğreniyor bunu paylaşarak yapıyoruz
o yüzden paylaşalım canım:81: