alışverişten dönüş(resimli paylaşım)

patates cnm kırılmasalar daha iyi olucaktıda parçalandı :)) bu arada ton balığı dardanel ton alıyorum ama çok feci bir kokusu vardı ben yiyemedim sen ne marka kullanıyorsun fisfisfis

bede dardanel alıyorum canım ama onların birsürü çeşiti var yeşil kutusu 3 lü kutuda olandan bana kokmuyo severek yiyorumcokacimcoook

canim ya topigin hayirli olsun ben her aldigi mi ceker koyarim simdik nolcekkkkkkkk

bede dardanel alıyorum canım ama onların birsürü çeşiti var yeşil kutusu 3 lü kutuda olandan bana kokmuyo severek yiyorumcokacimcoook

öylemi cnm demekki bizim aldığımız kokuyordu hemde çok feci

ben hamil oldugum için ton balıgı yemiyorum ama bimdeki derya markayı çok alıp yediğimizi bilirim gayet leziz di

saol şeymacım güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah :)))))
sende döktürmüşün tam iş çıkışı karnım acıktı yaaa :)

saol şeymacım güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah :)))))
sende döktürmüşün tam iş çıkışı karnım acıktı yaaa :)

inş. cnm bnm döktürdüm sorki neden : çünki oruçluyum borçlarımı tutuyorum o nedenle yemeklere sarkıyorum bugün opuyorumnanaktan:roflol:boshayallersmile

inş. cnm bnm döktürdüm sorki neden : çünki oruçluyum borçlarımı tutuyorum o nedenle yemeklere sarkıyorum bugün opuyorumnanaktan:roflol:boshayallersmile

canım benim allah kabul etsin inşallah... aldıklarına bayıldım bayıldım opuyorumnanaktan

canım benim allah kabul etsin inşallah... aldıklarına bayıldım bayıldım opuyorumnanaktan

teşekkür ederim tatlım daha güzelleri senin olsunopuyorumnanaktan bende senin şu takvimne bayıldım gıt gıt:))aklinialirimsmile

aldıkların hayırlı olsun gerçekden hoş şeyler )
genelde market alışverişlerimi belli bir yerden yapmam.. ama öncelikli yerlerim vardır ,
bimin bazı ürünleri için sadece oraya giderim,migros,tansaş da money kartlı ürünler güzel oluyor ,
bazen de kipa ve diğer evime yakın marketler...internetten alışveriş alışkanlığım yoktur ...
güzel bir bölüm iyi paylaşımlar

cocuklar icin elbise dolabini ikea dan aldim

yorgan carsaflarini confaramadan aldim

perde turkiyeden hem ici hem disi elbise dolabi yine ikeadan

yatagimi ikeadan aldim perdeler turkiyeden

dolabim ikeadan halim turkiyeden

kösem conforamadan lcd conforamadan tvlik conforomadan halim trden sehpam ottos dan

gerisi gelecekkkkkkkkkkkkkkkk bekleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

GURBETİM ---- çok güzel hepsi bende kıskandım bak evin eşyalarını paylaşmak aklıma gelmemiştibayanssulusmile çok sıcak bir evin var sen gibi ayrıca ikea ürünlerini bende çok seviyorum daha bu hafta eşimle gezip çocuk eşyaları baktık geriye tek eksiğimiz bir çocuğumuz kaldı oda allah büyük inş. olur bi gün kaydirigubbakcemile5 ayrıcaa eşyalarını iyi günlerde kullan herşey çok hoş yatak odanın perdeleride çok şık canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…