Alk ve Tokluk ekeri :(

kızlar bu seker ölçüm aLETLERİNE NE KADAR GÜVENEBİLİRİZ BU AKSAM TOKLUK SEKERİMİ ÖLÇTÜM.ÖNCE 132 CIKTI YÜKSEK DİYE TEKRAR ÖLÇTÜM 120 CIKTI.KAFAM COK KARIŞTI.BU ALETLER GÜVENİLİR DEĞİLMİ ACABA.NE YAPABİLİRİZ.

valla bende cogu zaman ayni seyi dusunuyorum. sanki birseyler yanlis gibi geliyor.

ama birde stres ve olcerken icinde bulundugun durum bile etkiliyor. cok fazla firlamasina neden olacak seyler yemedikce cok fazla takmiycam artik.

bende bugun doktora gittim olcumlerimi gostermeye. bu sefer de cok dusuk, diyete devam ama ogun miktarini biraz arttir dedi.:uhm:

bu doktorlara da yaranilmiyo. yuksek olsa bi dert, dusuk olsa bi dert. insan ne yapacagini sasiriyor.

selam arkadaşlar bende 50 lik yükleme yapıldı biraz toktum 162 çıktı doktorum bana gerek yok 100 lüğe dedii şaşırdım yaa diyet filan yapma dedii

selam arkadaşlar bende 50 lik yükleme yapıldı biraz toktum 162 çıktı doktorum bana gerek yok 100 lüğe dedii şaşırdım yaa diyet filan yapma dedii
aslında 100lük istemesi gerekiyor bence ama niye istemedi acaba.a birde sen üçüz annesisin belki çoğul gebeliklerde durum farklı olabilir bilemiycem canım.

evet canım ya doktorum çoğul gebelerde net sonuçlar almayız dedi ayrıca şekerin olsa belli ederdi dedi yani acile gelirdin sen dedi birde bebeklerin deri alttlarında ödem oluşurdu bizde görürdük ultrasondan dedi birde keselerdeki su artardı bebekler aşırı kilo alırdı dedi bilmiyorumki canımda sürekli tatlı istiyor bu aralar delircemmmm

evet canım ya doktorum çoğul gebelerde net sonuçlar almayız dedi ayrıca şekerin olsa belli ederdi dedi yani acile gelirdin sen dedi birde bebeklerin deri alttlarında ödem oluşurdu bizde görürdük ultrasondan dedi birde keselerdeki su artardı bebekler aşırı kilo alırdı dedi bilmiyorumki canımda sürekli tatlı istiyor bu aralar delircemmmm

canım stres yapma bak drda coğul gebeliklerde olabilir demiş.hem merak etme öyle bir durum olsabile 28.haftadan sonra bebekleri etkilermiş.sende o dönemden sonra tatlı yememeye calış güzelim.

arkadaşlar bu diyabet,insülin direnci,açlık tokluk şekeri falan ben hiçbir şey anlamıyorum.bu şeker hastalığı konusu çok karmaşık geliyor bana. geçenlerde bir kaç sıkıntımdan dolayı şüphelenip doktora gittim ve şekerime baktırdım.gebe değilim bu arada. %HbA1c değerim 5,22 çıkmış. referans aralığıı 4 - 5,6 yazıyor.
Hb sonucu 15,77 referans aralığı yok,
A1c sonucu 0,53 referans aralığı yok.
AKŞ 84
insülin açlık 5,4
tokluk kan şekeri sonucum da 63 (sanırım bu düşük) doktorla telefonda görüştüm sonuçları ama çok memnun kalmadım. doktor dahiliyeci. şunları ye bunları yeme falan dedi savdı başından. daha sonra araştırdım biraz, sanırım şeker yükleme testi yaptırmalıyım. gerek var mı ki şeker yükleme testine şimdi?? bu sonuçlar ne anlama geliyor?

Back
X