Merhaba kızlar kafam çok karışık, erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştım ve akrabalarıyla benimde annem biliyor artık babama söylemem ve tanışma olması için beni bekliyorlar lakin çok sık alkol içtiğinden şüpheleniyorum.Karşı değilim oturup bizde içiyoruz ayarında kalıyor ama sonra ben yanında olmayınca belki devam ediyor her gün ben onu takip edemem ki, ama telde konuşunca anlıyorum konuşmasından saçmalıyor ve hala inkar ediyor bak arkadaşlarınla içeceksen söyle kızmam diyorum.. bazen söylüyor ,bazen de söylemiyor bence içmedim diyor ama belli konuşmasından, erken uyumasından, gereksiz bir şeyi büyütmesinden, hemen sinirlenmesinden anlıyorum ve ben çok korkuyorum arkadaşlarıyla içip içip eve gelir bağırır çağırır diye(alkollü
sinirlenebiliyor çabuk ve ses tonu yükseliyor baya) asla yapmam diyor haftada 1 diyor o da seninle diyor ama inanmıyorum çünkü çok evlenmek ve çocuk yapmak istiyor ailesi de acele ediyor.. Öyle bir inkar ediyor ki sanki ben paranoya yapıyorum kanıtlayamadığım için kendimden şüphe etmemi istiyor bence çünkü akşam saati ben evden çıkıp yanına gidip anlayamam bunu biliyor.Evlensek huzurumuz kalmaz diyorum.Bana söylese ben sürekli içiyor bu diye düşüneceğim diye saklıyor bence

Alkol haricinde çok ilgili bir insan çok hevesli evlenmeye düğüne her gün plan yapıyor heyecanlı çocuk için ailelerimiz için ama bu huyu çileden çıkarıyor acaba tamamen bende bıraksam ona da bırak mı desem 30 yaşında bırakacağını asla zannetmiyorum.Ayarında bırakmadığı için yoksa alkole karşı değilim bi akıl verin belki hayatımın kararını alacağım ya pişman olursam hiç huzurumuz kalmazsa ailemin yanına geri dönmek

(