Alkol sorunu

ben verilen tum cevaplar icin tesekkur ederim oncelikle yanlis yere acmistim konuyu o yuzden sonradan buraya actim 2 kere acmis oldum tekrardan kusura bakmayin

yazilan hepsine katiliyorum aslinda yani insan bi yandan dusunuyor bu kadar cok severken ki karsi tarafinda sevdigine inanirken sirf icti diye ayrilmak var ama diger bi taraftan da verilen sozun tutulmamasi ve gelecegin getirdigi korku var

hayirli olsun diyorum sadece zamanla daha da iyi olur insallah

cogunluk sanirim arada bir olabilir demis ama her zaman icen birini istememisler

o eskiden surekli icermis (3-4yil oncesinde) ama ondan sonra cok cok azaltmis sosyal icici dediklerinden sanirim

ayrildigimiz nokta bir mekana gidildiginde herkes iciyorsa o da icmesi gerekiyormus gibi hissediyor ben visne suyu mu iceyim diye soruyor bana- bana ise bu hic anormal gelmiyor -

soyledigine gore ozel gunlerde kutlamalarda icecek sadece ama zaman ne gosterecek bilmiyorum cunku bana en basinda soz verdi o soz uzerine basladik sozu bozdugu anda ne kadar zor olsa da ayrildim (bu konu her acildiginda ben sorun edecegim hem kendim hem karsimdaki insani uzecegim en hayirlisi boyle gibi)

yazarken cok dikkatli yazmaya calistim farkli bir konu herkesin dogrusu kendine sirf icki icti diye ayrilmissin gibi degil de farkli bi bakis acisindan bakip anlamaya calisan herkese cok ama cok tesekkur ederim

Çok yerinde bir karar vermişsiniz.

Zaten bir müddet sonra o da size "ben sana layık değilim" gibi cümleler söyleyerek, bu gibi farklılıkları dile getirecekti..

Pişman olunacak bir durum değil, Çokk çookk doğru bir karar. Davul bile dengi dengine..

Hayırlı olsun..

benim çok şükür sevgilimle böyle bi sorunum yok yani kırk yılda bi içerse içer oda 1 kutu falan ona da kızmam zaten bana da söylemz demek madem be senin olmassa olmazın o yüzden yapacak bir şey durumu kabullen vu unut söylemk kolay ama gerçekte bu

Herkesin dogrusu kendınedir.
Misal her hafta sonu ölcüsünü bilip icen bana gore alkolik degıldır.
Hıc ıcmeyen yada alkol ıcen,
uygarlık sevıyesını belirlemez bana gore.
Siz kendı dogrunuza gore en dogru kararı vermıssınız.
Hakkınızda hayırlısı olsun...

Son düzenleyen: Moderatör:
en baştan aklınıza gelen kriter buysa, sizin için gercekten uygun biri değilmiş demek ki, en doğrusunu yapmışsınız
zaten biliyormuşsunuz birini değiştirmeye çalışmanın yanlış olduğunu...
ben de çok içki içerim haftada 4 bazen 5 akşam, ama eşimde böyle olduğu için sorun olmuyor. düşünüyorum da ben içmiyor olsam, tablo gercekten çok çirkin, veya o içmiyor olsa ben içsem, bu da çok çirkin. davul bile dengi dengine meselesi biraz.
ama tabi bahsettiğiniz kişi ne kadar içiyor bu da önemli ayda yılda birse birşey olmaz, ama anladığım kadarıyla daha fazla

Back
X