- 6 Mart 2022
- 27
- 7
- 1
- 24
- Konu Sahibi yarennonerr
-
Nadir bir aile hayatı bu belki benden başka bu derdi olan yoktur bu sitede. Annem alkolik ve babamla ayrılar. Her gün aralıksız içer sarhoş oluncaya kadar devam eder. Sonra bana sataşır akla gelmeyecek kavgalar çıkarır lakaplar takar küfürler eder . Ortalığı yıkar her şeyi kırar atar bana bile çoğu şeyi fırlattığı oldu böyle iğrenç bir kadın. Akşamları ağzıma sıçıp sabah hiçbir şey olmamış gibi devam eder hayatına benim ona karşı sevgim bir gram bile kalmadı ölmesini bile diler oldum anne demekten utanıyorum. Ve bu sorunu istediğim zaman paylaşayim yine aynısını yaşayacagım her gece eve ayakta duramayan bir kadın gelip her yeri mahvedecegi korkusuyla yaşayacağım
Tek çocugum ameteme asla gitmez hiçbir şekilde kabullenmiyor daha önce çok denedim. Kendi hayatımı kuramam 21 yaşındayım üniversite okuyorum . Bunun çaresi nasıl olur bilmiyorum ama artık tahamülüm kalmadıAmatem e yatırma imkanı yok mu ? Tek çocuk musunuz ? Kendinize annenizden ayrı bir hayat kurma imkanınız var mı ?
Tek çocugum ameteme asla gitmez hiçbir şekilde kabullenmiyor daha önce çok denedim. Kendi hayatımı kuramam 21 yaşındayım üniversite okuyorum . Bunun çaresi nasıl olur bilmiyorum ama artık tahamülüm kalmadı
Ve şu saate uyanık olmamın sebebidir kendisi bütün odadaki her şeyi kırıp döktü odamda sessizce onun uyumasını bekliyorum
Babam 7yıldır arayıp sormuyorBabanızla kalma imkanınız var mı ? Veya anneanne / babaanne / dedeler hayattaysa onlarla yaşama imkanınız olabilir mi ?
Umarım okulunuzu başarıyla tamamlarsınız.
Babanız size maddi olarak destek olmuyorsa dava açın. Ne kadar sürer bilmiyorum ama toplu nafaka alabilirsiniz belki. O parayla ev tutar babanızdan gelenle ve çalışarak mezun olana kadar idare edersiniz.Babam 7yıldır arayıp sormuyor
Nafakam 250 tl çok çok az onu da kendi ödemiyor fabrikadan geliyor paraBabanız size maddi olarak destek olmuyorsa dava açın. Ne kadar sürer bilmiyorum ama toplu nafaka alabilirsiniz belki. O parayla ev tutar babanızdan gelenle ve çalışarak mezun olana kadar idare edersiniz.
Artırma davası açabilirsin.Nafakam 250 tl çok çok az onu da kendi ödemiyor fabrikadan geliyor para
Çok kötü durumdayım. Bunca zaman 21 yıldır tek başıma kaldım küçüken sürekli ailedw şiddet vardı. Babam annemi içtiği için döverdi hep . Annem beni bırakıp geceleri çıkardı dışarı . Arkasından çok ağladım. Yardım almam şart çünkü kendimde de tuhaflık hissediyorum. Arkadaş çevrem git gide azaldı. Sebebide hepsiyle aynı beni sevmediklerini düşündüm hepsi için ama öyle bir durum yok birden bu telaşa kapılıyordum ve tartışma çıkarıyordum bir konudan. Ne yazık ki kendimde farkındayım.anne alkolik, baba çocuk yaşta terk etmişhasarsız atlatmış olmanız münkün değil. maddi durumunuz varsa psikolojik yardım alın, çok gençsiniz, babanız ve annenizin siz de çoçuk yaşta yarattığı bu travmaları omzunuzda yük olarak taşımayın kalan ömrünüzde. ebeveynlerinizi değiştiremeyeceğiniz için psikoterapiler doğru bakış açısıyla yaşadıklarınızın üstünden gelmenin yolunu öğretir size. ve siz de saplanıp kalmazsınız bu olumsuzluklara. olumlu bakış açısı kazandığınızda enerjiniz değişir. yeniden plan yapmaya başlarsınız ve hayatınızı sağlıklı temeller üstüne kurarsınız. en yakın zamanda yardım alın iyi bir psikologtan. bu kadar sabrettiyseniz elbette geleceğinizi inşa etmekte de doğru adımları atıp çabanızla başarı gösterirsiniz.
Bunun prosödürleri neler biliyor musunuz dilekçe mi yazıp göndermem gerekiyor .Artırma davası açabilirsin.
Dava açman gerekiyor adliyeye gidip, ücretsiz avukat da talep edebilirsin. Tam prosedür konusunda yetkin değilim, avukat arkadaşlar daha doğru yolu gösterir.Bunun prosödürleri neler biliyor musunuz dilekçe mi yazıp göndermem gerekiyor .
Evet kendi kurduğu işi var bu kafayla o nasıl ayakta bilmiyorum bir şekilde idare ediyor onuAnnez çalışıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?