Alkolik anne

yarennonerr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2022
27
7
1
24
Nadir bir aile hayatı bu belki benden başka bu derdi olan yoktur bu sitede. Annem alkolik ve babamla ayrılar. Her gün aralıksız içer sarhoş oluncaya kadar devam eder. Sonra bana sataşır akla gelmeyecek kavgalar çıkarır lakaplar takar küfürler eder . Ortalığı yıkar her şeyi kırar atar bana bile çoğu şeyi fırlattığı oldu böyle iğrenç bir kadın. Akşamları ağzıma sıçıp sabah hiçbir şey olmamış gibi devam eder hayatına benim ona karşı sevgim bir gram bile kalmadı ölmesini bile diler oldum anne demekten utanıyorum. Ve bu sorunu istediğim zaman paylaşayim yine aynısını yaşayacagım her gece eve ayakta duramayan bir kadın gelip her yeri mahvedecegi korkusuyla yaşayacağım

Amatem e yatırma imkanı yok mu ? Tek çocuk musunuz ? Kendinize annenizden ayrı bir hayat kurma imkanınız var mı ?

Amatem e yatırma imkanı yok mu ? Tek çocuk musunuz ? Kendinize annenizden ayrı bir hayat kurma imkanınız var mı ?
Tek çocugum ameteme asla gitmez hiçbir şekilde kabullenmiyor daha önce çok denedim. Kendi hayatımı kuramam 21 yaşındayım üniversite okuyorum . Bunun çaresi nasıl olur bilmiyorum ama artık tahamülüm kalmadı

Reactions: Cac

Ve şu saate uyanık olmamın sebebidir kendisi bütün odadaki her şeyi kırıp döktü odamda sessizce onun uyumasını bekliyorum

Babanızla kalma imkanınız var mı ? Veya anneanne / babaanne / dedeler hayattaysa onlarla yaşama imkanınız olabilir mi ?

Umarım okulunuzu başarıyla tamamlarsınız.

3’te olsa 5’te olsa bir işe gir çalış. Babanız size maddi destek vermez mi?
Bazı kadınlar anne olmayı hiç hak etmiyor. O da ne hali varsa görsün.
Bağımlılar bağımlılıklarını bırakmaz kardeşim. Olan senin gençliğine olur. Kendini bu ortamdan bir an önce kurtarmaya bak,

O evden ayrılma şansınız varsa eğer arkanıza bakmadan gidin. Yoksa çalışın ve yine gitmeye bakın.
Allah annenize akıl fikir versin inşallah.

Yazıp yazıp siliyorum. Nasıl üzüldüm. Hiçbir annenin bunu evladına yaşatma hakkı yok. Umarım geleceğini inşa etmeye çalışan bir genç kız olarak bu sağlıksız ortamdan en iyi şekilde kurtulmayı başarırsın.

anne alkolik, baba çocuk yaşta terk etmiş hasarsız atlatmış olmanız münkün değil. maddi durumunuz varsa psikolojik yardım alın, çok gençsiniz, babanız ve annenizin siz de çoçuk yaşta yarattığı bu travmaları omzunuzda yük olarak taşımayın kalan ömrünüzde. ebeveynlerinizi değiştiremeyeceğiniz için psikoterapiler doğru bakış açısıyla yaşadıklarınızın üstünden gelmenin yolunu öğretir size. ve siz de saplanıp kalmazsınız bu olumsuzluklara. olumlu bakış açısı kazandığınızda enerjiniz değişir. yeniden plan yapmaya başlarsınız ve hayatınızı sağlıklı temeller üstüne kurarsınız. en yakın zamanda yardım alın iyi bir psikologtan. bu kadar sabrettiyseniz elbette geleceğinizi inşa etmekte de doğru adımları atıp çabanızla başarı gösterirsiniz.

Kıyamam sana çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun kardeşim. Insallah okulunu bitirir en iyi yerlere gelirsin bu yaşadığın kötü günleri unutur hayatını en güzel şekilde kurarsın. Herkesin anne baba olamayacağını anladığımız bi konu daha ne denir bilemedim.

Babanız size maddi olarak destek olmuyorsa dava açın. Ne kadar sürer bilmiyorum ama toplu nafaka alabilirsiniz belki. O parayla ev tutar babanızdan gelenle ve çalışarak mezun olana kadar idare edersiniz.
Nafakam 250 tl çok çok az onu da kendi ödemiyor fabrikadan geliyor para

Çok kötü durumdayım. Bunca zaman 21 yıldır tek başıma kaldım küçüken sürekli ailedw şiddet vardı. Babam annemi içtiği için döverdi hep . Annem beni bırakıp geceleri çıkardı dışarı . Arkasından çok ağladım. Yardım almam şart çünkü kendimde de tuhaflık hissediyorum. Arkadaş çevrem git gide azaldı. Sebebide hepsiyle aynı beni sevmediklerini düşündüm hepsi için ama öyle bir durum yok birden bu telaşa kapılıyordum ve tartışma çıkarıyordum bir konudan. Ne yazık ki kendimde farkındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…