Alkolik bir eş

sen çekmiyorsun ben çekiyorum demiş kadın içiyor yani yine. içmese neyini çeksin evladının.
daha gençsiniz yol yakınken kurtulmaya bakın.
Annesi ile bu derece açık konuşmamın sebebi inanın o kadar kötü kalpli ve ahlaki değerleri 0 olan bir kadın ki artık patlama noktasına geldim. Normalde onun adına üzülüp ağlayan biriydim

Haklısınız, maalesef gözlerim kör olmuş. O kadar büyük bir aşk ve sevgi besliyordum ki ona

sen çekmiyorsun ben çekiyorum demiş kadın içiyor yani yine. içmese neyini çeksin evladının.
daha gençsiniz yol yakınken kurtulmaya bakın.
%100 katılıyorum.Bir süre sonra annesi de düşer.Barışın diye.Yoksa oğlu başına kalacak.

Annesi ile bu derece açık konuşmamın sebebi inanın o kadar kötü kalpli ve ahlaki değerleri 0 olan bir kadın ki artık patlama noktasına geldim. Normalde onun adına üzülüp ağlayan biriydim
Ölüsü olan bir gün,delisi olan her gün ağlar.Bu koca sizi ağlatır hep.

Ben ifade edememişim sanırım, 6 ay flört sonrasında nişan ve nikah kıyıldı.
6 aylik tanisiklika evlenilir mi? Aileniz size hic mi kiymet vermiyor? Bir allahin kulu da demedi mi ne acele var diye? Kopruyu gecene kadar ayiya dayi demis beyefendi. Sonra da kendine geri donus yapmis.

Allah’a havale ediyorum onları ailecek. Böyle ucuz planlar yapıyorlarsa onun da genç kızı var hiç mi Allah’tan korkmuyor bunlar
Bekleyin görün.Kayınvalideniz arar sizi arayı bulmak için.Ucuz planlar yapar.El kızını niye düşünsün?Kendi kurtulmaya bakar.Dürüst olsaydı en başta size küçük sorunlar demezdi.

6 aylik tanisiklika evlenilir mi? Aileniz size hic mi kiymet vermiyor? Bir allahin kulu da demedi mi ne acele var diye? Kopruyu gecene kadar ayiya dayi demis beyefendi. Sonra da kendine geri donus yapmis.
Adamın ailesi acele etmiştir.Defolu malı elden çıkarma derdindeler.Böyle aceleye getirilen evliliklerin altından bir şey muhakkak çıkıyor.

6 aylik tanisiklika evlenilir mi? Aileniz size hic mi kiymet vermiyor? Bir allahin kulu da demedi mi ne acele var diye? Kopruyu gecene kadar ayiya dayi demis beyefendi. Sonra da kendine geri donus yapmis
6 aylik tanisiklika evlenilir mi? Aileniz size hic mi kiymetvermiyor? Bir allahin kulu da demedi mi ne acele var diye? Kopruyu gecene kadar ayiya dayi demis beyefendi. Sonra da kendine geri donus yapmis.
Ben sevgililik dönemini çok uzun geçirmeyeyim diye düşünüyordum. Ailemle tanıştırdım çok sevdiler ve onay verdiler. Babam biraz düşünceliydi sadece ama bir şey demedi.
Evlendiğim adam da acayip iyiydi aileme karşı. Şimdi pek konuşmuyor kimseyle selam aleyküm selam

Ah ah düğünden önce yapılan nikah mahvediyor bizi.Bende aynı durumdayim nisanliyiim diyemiyorum ne de evliyim diyebiliyorum keşke baştan ayrilsaydin nişanlı gibi ayrılırdın

Bunu ailenizin ongormesi lazimdi. Siz daha gencsiniz bilemezsiniz. Ama insan yas aldikca ogreniyor boyle seyleri, nelere dikkat etmesi gerektigini. Esiniz akilli, kisa zamanda sevdirmis kendini, huylarina gitmis, rol yapmis. Sonra da ozune donmus. Simdi pek konusmaz, birkac sene sonra da cekistirmeye/cakismaya baslar.

Almadı diye düşünüyorum çünkü ailesi hep teşekkür ederiz sayende oğlumuz alkolü bıraktı falan dediler
Ailenin nu yorumdan belli aslında. Esiniz evlenmeden öncede alkolikmis , siz soylenenlere inanmak istemissiniz ama bakın tekrar söylüyorum, bu adam ancak yaşar ve yasliligini görürse alkoli bırakır o da alkol sbebei ile nuksedecek hastalıkları sebebi ile olur. Sans vermissiniz zaten, neyin şansı daha vermek istiyorsunuz. Alkolik olan bir adamın ne zaman ne yapacağı belli olmaz. Kredi çekip 100 bin tl kumarda kaybeden bir adam sansi haketmiyor ki , bugün sans verdiniz peki yarın bıçağı boynunuza dayadı o zaman ne yapacaksınız, ben size ilk sayfalarda da yorum yaptım, bir arkadasim daha var , evlendi alkolu birakmadi , isinden oldu 5 senelik eşi bosadi bunu , bunca sey yasanmasina ragmen adam hala alkolik . Ve bilincide durumun yani tüm bunların alkol bağımlıligi sebebi ile başına geldiginin. Ama birakamadi maalesef.

Iyi düşünün.

Neyini seviyorsunuz?.Alkolik,kumarbaz adamın.Tek taraflı sevgıyle omurunu heba etmek senin secimin tabi.Bak burda sevgi yok.Bagımlılık, saplantı vss olabılır.Ama bu sevmek degıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…