- 17 Şubat 2023
- 42
- 5
- 6
- 30
- Konu Sahibi beyazbirorkide
-
Kadın hala evli mi :/İşte dediğim gibi.Başta ufak sorunlargibi göstermişler.Başlarından atmışlar.Kendinizi kullandırmayın.
Bu arada benim de böyle durumda olan bir yakınım var.Çocukları da var.O çocuk her gün sızan babasıyla vakit bile geçiremiyor.En basiti arabayla bir yere gitmek bile problem.Sosyalleşemiyorlar çünkü dışarı da içip sapıtıyor.Maaşını hep içkiye yatırıyor.Çok yükselecek bir pozisyon da ama onu bile o kafayla beceremiyor.Daha çok şey var.Karakolluk durumları,kavgalar…
Evet maalesef.Çok söyledik.Ayrı takılıyorlar.Yatak odaları ayrı,akşam yemekleri ayrı,her şeyleri ayrı.Beraber dışarı çıkmazlar.Kadın hala evli mi :/
Of off Allah yardımcısı olsun çocukların da, kadının daEvet maalesef.Çok söyledik.Ayrı takılıyorlar.Yatak odaları ayrı,akşam yemekleri ayrı,her şeyleri ayrı.Beraber dışarı çıkmazlar.
Hatta gece ocağı açık unutup,evdekileri zehirliyordu.Trafik kazalarını,sürekli düşüp bir yerlerleri mor gezmesini saymıyorum bile.
Sizin geleceğiniz de böyle olacak.Eşinizi annesinin başına göndermişsiniz onun da eşinizi düzeltip göndermesini bekliyorsunuz ama böyle bir şey olamaz.Bekarken de böyleymiş.Of off Allah yardımcısı olsun çocukların da, kadının da
Yok annesinin düzeltmesini beklemiyorum ama aynı evde kalmak da istemedim. Çünkü bana çok iyi davranış duygularımı etkiliyor. Artık daha fazla merhametli olmak istemiyorum bu karar aşamasında aynı evde olmayalım dedim o da 1 gün kaldı sonra annesine döndüSizin geleceğiniz de böyle olacak.Eşinizi annesinin başına göndermişsiniz onun da eşinizi düzeltip göndermesini bekliyorsunuz ama böyle bir şey olamaz.Bekarken de böyleymiş.
Kumar alkolden daha büyük bir problem. Burada kumar alışkanlığı olan bir çok aile problemi var onları okuyun. Ve bu tür alışkanlıkların bırakılmadığını bilin. Ben eşlerin boşanması için illa ki birbirinden nefret etmesi gerektiğini düşünmüyorum. İlla ki kötü insan olmak zorunda değilsiniz. İyi insan olup anlaşamamak var. Eşinizin kumarı normalde de oynadığını düşünüyorum. Size karşı alkol alınca oynuyorum diye yansıtıyor olabilir. Alkol kullanmak kumar oynamayı değil, kumar oynamak alkol kullanımını getiriyor bence.Kumar normalde yok. Eğer alkol alırsa kumar oynuyor. Yani alkol almadan normalde kumar oynamıyor
Kararımın boşanma ya da son bir şans olacağını söyledim. İletişim kuruyoruz ama minimum düzeyde. O bana aşkım bebeğim vs diyor ben hiç taviz vermiyorum soğuk ve mesafeli hemen kapatıyorumYok annesinin düzeltmesini beklemiyorum ama aynı evde kalmak da istemedim. Çünkü bana çok iyi davranış duygularımı etkiliyor. Artık daha fazla merhametli olmak istemiyorum bu karar aşamasında aynı evde olmayalım dedim o da 1 gün kaldı sonra annesine döndü
Tabi ki iyi davranacak.Maddi olarak finansör lazım.O kadar borç nasıl ödenecek?Ailesi yardım eder mi sizce?Bence etmez.Evli barklı adam karısıyla çalışıp ödesinler der.Yok annesinin düzeltmesini beklemiyorum ama aynı evde kalmak da istemedim. Çünkü bana çok iyi davranış duygularımı etkiliyor. Artık daha fazla merhametli olmak istemiyorum bu karar aşamasında aynı evde olmayalım dedim o da 1 gün kaldı sonra annesine döndü
Yok mali yönetim benim elimde. O yüzden eminim oynamadığından. Ama alkol alınca otomatik yükleniyor sankiKumar alkolden daha büyük bir problem. Burada kumar alışkanlığı olan bir çok aile problemi var onları okuyun. Ve bu tür alışkanlıkların bırakılmadığını bilin. Ben eşlerin boşanması için illa ki birbirinden nefret etmesi gerektiğini düşünmüyorum. İlla ki kötü insan olmak zorunda değilsiniz. İyi insan olup anlaşamamak var. Eşinizin kumarı normalde de oynadığını düşünüyorum. Size karşı alkol alınca oynuyorum diye yansıtıyor olabilir. Alkol kullanmak kumar oynamayı değil, kumar oynamak alkol kullanımını getiriyor bence.
Sordum ben laf olsun diye ben de katkı yapacak mıyım bu borçlara diye yok kendim halledeceğim hafta sonu da çalışacağım falan dedi. Bilmiyorum artık ne düşünüyorlarTabi ki iyi davranacak.Maddi olarak finansör lazım.O kadar borç nasıl ödenecek?Ailesi yardım eder mi sizce?Bence etmez.Evli barklı adam karısıyla çalışıp ödesinler der.
Alkolik olduğunu bile bile evlenmişsiniz neyin imtihanindan bahsediyorsunuz anlamadım.Arkadaşlar selam,
7 ay önce evlendim. Evlenmeden önce 1,5 yıllık bir tanışıklık ve nişanlılık süreci geçirdim. Eşimin alkol problemi olduğunu biliyordum ama 2 defa alkol konusu patladı. Bu zamanlarda da zaten nikahımız vardı. Ben de ha şimdi boşanmışım ha evlendikten sonra dedim ve düğünümüz vs oldu.
Eşimin ailesi doktor ama anne baba ayrı.
Çok değişik zor insanlar.
Eşim düğünden önce bir daha olmayacağına söz verdi.
Evlendikten 3 ay sonra alkol aldı. Tedavi süreci devam ediyor tabii, şimdi de 10 gün önce tekrar almaya başladı. İlaçları bitmişti şimdi ilaçlarını aldı ve alkol almıyor. Ama biz 10 gündür görüşmüyoruz. Onu annesinin evine gönderdim ben de evimde ailemle birlikte kalıyorum.
2 gün önce gelip namusum ve şerefim üzerine yemin ederim bir daha almayacağım alkol dedi. Alkolle birlikte kumar da oynuyor bu arada.
100 bin tl kumarda kaybetmiş. Zaten kıt kanaat ay sonunu getirmeye çalışıyoruz.
Bu son şans olacak ama yaşım genç, kendimi heba etmek de istemiyorum. Tek sorun onu çok seviyorum.
Öyle bir çaresizim ki, Allah’ın imtihanı bu biliyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum.
Boşanmak çok zor geliyor. Ben de çok duygusalım sevgilimden ayrılırken bile çok acı çekerdim. Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum.
Sizlerden yaşayan var mı? Boşanmak nasıl bir şey? Bunları hissetmek doğal mı?
Matematik hesabı yapın.Asgari ücretle 2 senede zor öder.O da tekrar kumar oynayıp,içmezse.Sordum ben laf olsun diye ben de katkı yapacak mıyım bu borçlara diye yok kendim halledeceğim hafta sonu da çalışacağım falan dedi. Bilmiyorum artık ne düşünüyorlar
Mali yönetimin sizde olması bir şey ifade etmiyor zira 100 bin borç yapmış. Siz görmek istemiyorsunuz ama emin olun kumar alkolü peşinden getiriyor.Yok mali yönetim benim elimde. O yüzden eminim oynamadığından. Ama alkol alınca otomatik yükleniyor sanki
Banka borcunu ödeyemezse eşin hesabına bloke konabilir mi bilmiyorum.Ama tüm evin yükü konu sahibinde olacak.Kira,faturalar,mutfak masrafı.Yetebilir misiniz?Mali yönetimin sizde olması bir şey ifade etmiyor zira 100 bin borç yapmış. Siz görmek istemiyorsunuz ama emin olun kumar alkolü peşinden getiriyor.
O ilaçları sürekli kullanamaz.Bir yerde doktor kesecek ilacı.İşte o zaman iş iradesine bağlı.Çoğu geri başlıyor.Eşinin hesabına bloke koyulmaz. Borçların şahsiliği durumu var.
Yani ben hiç alkol kumar bırakanı görmedim. Tedaviye gitmesi de tamamen göz boyama. İçip içip bak tedavi oluyorum. Eee içtiğine göre bir faydası yok demek ki. İlaç içince alkol almıyor demek tedavinin başarılı ilerlediğini göstermez.
Öğretmenim ben, bunları karşılayacak kadar para kazanıyorum zaten 17 yaşımdan beri kendi ayaklarım üzerinde kendim durdum. Artık hayatımda bi adam olsun da sırtımı yaslayayım dedim ama adam meğer yük olmuş bana.Banka borcunu ödeyemezse eşin hesabına bloke konabilir mi bilmiyorum.Ama tüm evin yükü konu sahibinde olacak.Kira,faturalar,mutfak masrafı.Yetebilir misiniz?
Ben alkol olaylarından o kadar uzaktım ki, ta ki bu adamı tanıyana kadar. Alkoliklik böyleymiş dediğiniz gibi. İlaç hep devam etmiyormuş kişinin kendini motive etmesi gerekiyormuş. Ama inanın bu süreçte öğrendim bunları. Hatta bikaç gün önce doktoruna gidip ağlayarak konuştum.O ilaçları sürekli kullanamaz.Bir yerde doktor kesecek ilacı.İşte o zaman iş iradesine bağlı.Çoğu geri başlıyor.
Hayır, değil. Bazen aslında bize çok açık gösterilir ama biz nasıl olsa değişir diye ümit ederiz. Mesela nişanlılık sürecinde sürekli kavga olur, ailesine içimiz bir türlü ısınmaz, nişanlımız içki içer, eve geç gider. Ama biz deriz ki her ilişkide kavga olur, aman canım ben ailesiyle mi evleneceğim, içiyorsa içsin evlenince değişir vs vs. Ben size boşanın ya da boşanmayın diyemem ama bu durumun düzelmesinin kolay olmayacağını da bilmelisiniz.Öyle bir çaresizim ki, Allah’ın imtihanı bu biliyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum
Büyük konuşmuyorum ama benim böyle oğlum olsa evlendirmem. Annesi ufaktan çıtlatıyordu ama ufak sorunlar gibisinden.
Şimdi de geçen gün beni aramış iyi günde kötü günde dedin evlenirken yanında ol diyor.
Ben de bakıcı mı tuttunuz oğlunuza dedim.
Sen çekmiyorsun ben çekiyorum diyor e tabii sizin oğlunuz çekeceksiniz dedim.
Ben bu şekilde istemiyorum evlilik falan dedim.
Şimdi de telefonlarımı açmıyor bi kez aramıştım bu konuşmadan sonra, açmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?