Alkolik bir eş

Kadın hala evli mi :/

Kadın hala evli mi :/
Evet maalesef.Çok söyledik.Ayrı takılıyorlar.Yatak odaları ayrı,akşam yemekleri ayrı,her şeyleri ayrı.Beraber dışarı çıkmazlar.
Hatta gece ocağı açık unutup,evdekileri zehirliyordu.Trafik kazalarını,sürekli düşüp bir yerlerleri mor gezmesini saymıyorum bile.

Of off Allah yardımcısı olsun çocukların da, kadının da

Sizin geleceğiniz de böyle olacak.Eşinizi annesinin başına göndermişsiniz onun da eşinizi düzeltip göndermesini bekliyorsunuz ama böyle bir şey olamaz.Bekarken de böyleymiş.
Yok annesinin düzeltmesini beklemiyorum ama aynı evde kalmak da istemedim. Çünkü bana çok iyi davranış duygularımı etkiliyor. Artık daha fazla merhametli olmak istemiyorum bu karar aşamasında aynı evde olmayalım dedim o da 1 gün kaldı sonra annesine döndü

Kumar normalde yok. Eğer alkol alırsa kumar oynuyor. Yani alkol almadan normalde kumar oynamıyor
Kumar alkolden daha büyük bir problem. Burada kumar alışkanlığı olan bir çok aile problemi var onları okuyun. Ve bu tür alışkanlıkların bırakılmadığını bilin. Ben eşlerin boşanması için illa ki birbirinden nefret etmesi gerektiğini düşünmüyorum. İlla ki kötü insan olmak zorunda değilsiniz. İyi insan olup anlaşamamak var. Eşinizin kumarı normalde de oynadığını düşünüyorum. Size karşı alkol alınca oynuyorum diye yansıtıyor olabilir. Alkol kullanmak kumar oynamayı değil, kumar oynamak alkol kullanımını getiriyor bence.

Kararımın boşanma ya da son bir şans olacağını söyledim. İletişim kuruyoruz ama minimum düzeyde. O bana aşkım bebeğim vs diyor ben hiç taviz vermiyorum soğuk ve mesafeli hemen kapatıyorum

Tabi ki iyi davranacak.Maddi olarak finansör lazım.O kadar borç nasıl ödenecek?Ailesi yardım eder mi sizce?Bence etmez.Evli barklı adam karısıyla çalışıp ödesinler der.

Yok mali yönetim benim elimde. O yüzden eminim oynamadığından. Ama alkol alınca otomatik yükleniyor sanki

Tabi ki iyi davranacak.Maddi olarak finansör lazım.O kadar borç nasıl ödenecek?Ailesi yardım eder mi sizce?Bence etmez.Evli barklı adam karısıyla çalışıp ödesinler der.
Sordum ben laf olsun diye ben de katkı yapacak mıyım bu borçlara diye yok kendim halledeceğim hafta sonu da çalışacağım falan dedi. Bilmiyorum artık ne düşünüyorlar

Alkolik olduğunu bile bile evlenmişsiniz neyin imtihanindan bahsediyorsunuz anlamadım.

Sordum ben laf olsun diye ben de katkı yapacak mıyım bu borçlara diye yok kendim halledeceğim hafta sonu da çalışacağım falan dedi. Bilmiyorum artık ne düşünüyorlar
Matematik hesabı yapın.Asgari ücretle 2 senede zor öder.O da tekrar kumar oynayıp,içmezse.

Mali yönetimin sizde olması bir şey ifade etmiyor zira 100 bin borç yapmış. Siz görmek istemiyorsunuz ama emin olun kumar alkolü peşinden getiriyor.
Banka borcunu ödeyemezse eşin hesabına bloke konabilir mi bilmiyorum.Ama tüm evin yükü konu sahibinde olacak.Kira,faturalar,mutfak masrafı.Yetebilir misiniz?

Eşinin hesabına bloke koyulmaz. Borçların şahsiliği durumu var.
Yani ben hiç alkol kumar bırakanı görmedim. Tedaviye gitmesi de tamamen göz boyama. İçip içip bak tedavi oluyorum. Eee içtiğine göre bir faydası yok demek ki. İlaç içince alkol almıyor demek tedavinin başarılı ilerlediğini göstermez.

O ilaçları sürekli kullanamaz.Bir yerde doktor kesecek ilacı.İşte o zaman iş iradesine bağlı.Çoğu geri başlıyor.

Banka borcunu ödeyemezse eşin hesabına bloke konabilir mi bilmiyorum.Ama tüm evin yükü konu sahibinde olacak.Kira,faturalar,mutfak masrafı.Yetebilir misiniz?
Öğretmenim ben, bunları karşılayacak kadar para kazanıyorum zaten 17 yaşımdan beri kendi ayaklarım üzerinde kendim durdum. Artık hayatımda bi adam olsun da sırtımı yaslayayım dedim ama adam meğer yük olmuş bana.

O ilaçları sürekli kullanamaz.Bir yerde doktor kesecek ilacı.İşte o zaman iş iradesine bağlı.Çoğu geri başlıyor.
Ben alkol olaylarından o kadar uzaktım ki, ta ki bu adamı tanıyana kadar. Alkoliklik böyleymiş dediğiniz gibi. İlaç hep devam etmiyormuş kişinin kendini motive etmesi gerekiyormuş. Ama inanın bu süreçte öğrendim bunları. Hatta bikaç gün önce doktoruna gidip ağlayarak konuştum.
Öyle hemen olan falan şeyler değil bunlar

Öyle bir çaresizim ki, Allah’ın imtihanı bu biliyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum
Hayır, değil. Bazen aslında bize çok açık gösterilir ama biz nasıl olsa değişir diye ümit ederiz. Mesela nişanlılık sürecinde sürekli kavga olur, ailesine içimiz bir türlü ısınmaz, nişanlımız içki içer, eve geç gider. Ama biz deriz ki her ilişkide kavga olur, aman canım ben ailesiyle mi evleneceğim, içiyorsa içsin evlenince değişir vs vs. Ben size boşanın ya da boşanmayın diyemem ama bu durumun düzelmesinin kolay olmayacağını da bilmelisiniz.

sen çekmiyorsun ben çekiyorum demiş kadın içiyor yani yine. içmese neyini çeksin evladının.
daha gençsiniz yol yakınken kurtulmaya bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…