Alkolik kv adayı

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
Kızlar kv adayınızın her akşam sarhoş olana kadar içtiğini(şuan hala geçerli bir durum) ve yeni doğmuş bebeğini, eşini bırakıp hiç aramadığını, sonradan sevgilinizin babasıyla yeni bir hayat kurduğunu, bıraktığı bebeğini 30 yıldır hiç görmediğini aramadığını öğrenseniz haliniz tavrınız ne olur ? Düşüncelerinizi olumsuz yönde etkiler mi ?

Son düzenleme:
Bu konuyu öncesinde eş adayımla konuşur, kaygılarımı aktarır ve onun ne hissettiğini sorarım, nasıl bir yol izlenebilir, ilişkimiz içine ne kadar girecektir bu kv adayı, öncesinde sözler alırım. Sonra da davranışlarını gözlemler, eşim olacak insanın olası bir problemde nasıl denge kurduğuna, ortamı nasıl yönettiğine bakarım.

Seviyorsam, düzgün bir insan olduğunu düşünüyorsam tabi.
Yoksa, tutarlı bir aile, boşanmış olsalar dahi seviyeli bir iletişimde kalabilen anne-baba, ya da tek başına da olsa iyi kalpli, mücadeleci, sorumluluk sahibi olduğunu gördüğüm bir anne/baba , hayatıma alacağım insanı seçerken, benim için önemli noktalar.

Kızlar kv adayınızın her akşam sarhoş olana kadar içtiğini ve yeni doğmuş bebeğini, eşini bırakıp hiç aramadığını, sonradan sevgilinizin babasıyla yeni bir hayat kurduğunu, bıraktığı bebeğini 30 yıldır hiç görmediğini aramadığını öğrenseniz haliniz tavrınız ne olur ? Düşüncelerinizi olumsuz yönde etkiler mi ?

Çok umursamam herkesin hayatı kendine..

Çok umursamam herkesin hayatı kendine..
umursamam diyorsunuz da şaşırıyorum. evlenmek istediğiniz adam ve ailevi bir problem. ilerde ne sorunlara yol açar diye de mi düşünmezsiniz? bana az bilezik taktılar çeyiz yapmadılar meselelerinden daha önem arz eden bir durum bana göre.

Normalde herkesin kendi hayatı falan diyoruz ki öyle de ama ben bu durumda iki kere düşünürdüm...
Sevgiliniz ve annesi arasındaki ilişki bu durumda çok önemli...
Annesinden ne kadar etkilendi? Neler yaşadı? Öfke problemi var mı? Vs...
He tamamen saglıklı kayınvalideler de manyak çıkıyor o yüzden çok takılmayabilirsiniz çok seviyorsanız...

Hafife alınacak bir konu değil.es adayı ile ince ince konuşup onun konuya yaklaşımını değerlendirmek lazım.sayet kadından çok etkilenmisse aile içinde travmaya sebep olmuşsa düşünmek lazım.banane diyemezsin çocuğunun babaannesi olacak.bak mesela benim babaannem in yaptığı bir hata kaç yıl sonra benim karşıma çıktı

Back
X