alkolizimin pencesine düstüm....

sedef1979

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
30
0
16
Ankara
evet arkadaslar daha önce yazımı okuyanlar neden bu cümleyi yazdıgımı biliyorlar.inanın ne yapacagımı bilmiyorum.ne olur bana yorum yapın.

evet arkadaslar daha önce yazımı okuyanlar neden bu cümleyi yazdıgımı biliyorlar.inanın ne yapacagımı bilmiyorum.ne olur bana yorum yapın.

Biz size yorum yapalım da siz bize cevap yazmayınca monolog seklinde konu ilerlemiyor.
Neyse amateme basvurun

sizin adınıza çok üzüldümama lütfen kendinize gelin silkelenin hayatın sonu değil....o ilettende kurtulmaya çalışın kafanızı meşgul edecek şeylerle uğraşın aklınıza getirmeyin...haram olduğunu unutmayın....eğer insanlara yararlı birşey olsaydı rabbimiz yasaklamazdı birde bu yönden değerlendirin...psikolojik olarak rahatlıyorsunuzdur o an herşeyi unutuyorsunuzdur ama bu yaptığınız hem bedeninize hemde ruhunuza büyük zarar....eğerki evlilğiniz 6 yıldır düzelmediyse ayrılın demek en son çare ama ayrılın hayatı kendinize zindan etmeyin ve eşinizinde zindan etmesine müsade etmeyin lütfen silkelenin kendinize gelin sürekli olumlu düşünmeye çalışın...ailemden kimse kalmadı demişinizin hiç gidecek kimseniz yokmu?rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah

Önceki konunuza baktım mecburen ama orada yalnızca konuyu açmakla yetinmişsiniz size sorulan sorulara yada yapılan yorumlara bir cevap vermemişsiniz.
Oyüzden bizim yazdıklarımızda havada kalmaz inşAllah.
Alkol problemi için burada sayfalar dolusu şeyler anlatabiliriz ama benim size en basit tavsiyem manevi ve fiziki olarak boş kalmamaya çalışın.
İlginizi faklı yönlere kaydırın.
Maneviyata yönelik biriyseniz o yönde araştırmalara girişin.
Ve tabiki de bir psikiyatrla görüşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…