Kardesimin görümcesinin oğlunun sünneti

Çok gitmek istediğin düğüne eşinle arabaya binip gitseydin
Annenlere de ayrıca mesafe koymak için iyi bir fırsatmış

Neden o düğüne gitmek için annenlere muhtaç olduğunu anlamadım

Kim olduğunu anlamak için bile başlığı üç kere okudum. Bu kadar gereksiz ve uzak bir kişinin düğününe gitmediğiniz için size küsülmesi çok garip. Hele anneniz...

Anlatmadığınız başka kısımlar mı var?

Sünnetten önce kardeşimle konuştuğumuzda söylemiştim gelmeyecegimizi aslında ama gene de beklemişler
Haklısın herkesin kendine göre bi bahanesi var

Kimse askzor ne düşünüyo ne istiyor diye düşünmüyor
El Ne der askzor neden gelmedi derler filan
Diye düşünüyorlar
Elaleme göre yaşamak için hayat çok kısa ,hesap verme kimseye açıklama da yapma eşimle planımız başkaydı bukadar. Eşin çok iyi yapıyor demiyorum ama rahatsız oldığu kişilerlr görüşmemek en iyisi. Sende bişeyden rahatsiz olsan aynı şeyi dilersin eşinden. Sinek kücüktür ama mide bulandırır. Mutlaka kıl olcak bişey görmüştür. Büyütme bukadar kafanda onlarda büyütmesin ailen. Saçma sapan şeyler kardeşinin çocuğu olsa anlarım da abartmasınlar

kusura bakmayın başlığı okuduğum anda kahkaha attım, dıdısının dıdısının dıdısı yani. kardeşiniz sınır bilmeyen birisi mi nedir böyle komik bir etkinlik için gönül koymak. dert edilecek bir şey yok, kardeşinize "eşimin hisleri ve evimin huzuru benim için kıymetli sen de bana değer veriyorsan böyle bir şey için gönül koymazsın" diyebilirsiniz.

ayrıca Haziran'dan beri böyle bir meseleyi dert edinip bir de size soğuk davranmaları aşırı çocukça. siz onların süs oyuncağı değilsiniz ki her istedikleri yerde bulunasınız. konuşmazlarsa konuşmasınlar, keyfinize bakın boş verin.

Kız kardeşimin görümcesinden bana ne ya? Annen niye sana tavır alıyor yedi kat eller için? Daha saçma bir şey duymadım.

Kardesiniz icin cok onemli bir olaymis anladigim niye yanliz gitmediniz esiniz gitmemekte hakli da siz keske kardesinizin hatrina iki saat idare etseydiniz .

Back
X