Kardesimin görümcesinin oğlunun sünneti

Aile boyu tuhafsiniz banane kardeşimin gorumcesinin oğlunun sünnetinde.ben ablamın gorumcesini toplasan iki defa falan görmüşümdür ne alaka yani.hadi gorumcesinin düğünü olsa neyse derdim ama bu daha oğlunun sünneti.

Çok anlamadım piknik ne alaka? İstemediğiniz ortamda bulunmak zorunda değilsiniz. Önemli olan eşinizle kurduğunuz ailedir. Anneniz ya da kız kardeşiniz değil. Ayrıca sünnet düğünü gibi saçma bir organizasyona gideceğime kendime daha yarar sağlayacak bir aktivite yapmayı tercih ederim.
Piknigin konuyla alakasi tam oss turkce butunlugu bozan paragrafi bulun sorusu. 🤣🤣

Merhaba kızlar

Haziranda kız kardeşimin görümcesinin oğlunun sünneti vardı
Eşim hoşlanmıyor gorumcesi ve eşinden

Memlekete gittik o hafta
Eşimin dedesi bizi özlediğini bizle piknik yapmak istediğini söyledi (eşim baba yerine koymuş dedesini o büyütmüş)
Eşim dedesini kırmak istemedi biz bütün aile pikniğe gittik

Eşimle çok konuştum gidelim diye hayir gitmeyecegiz dedi kendince haklı sebepleri vardi bende gitmek istemiyordum zaten ama
Kardesimin hatırına gidelim demiştim

Kız kardeşimle birkaç gün önce konuştuğumuzda söylemiştim gelmeyeceğimizi
Sonra bu olaydan birkaç gün sonra arayıp neden gelmedin ben senin hatrina heryere geldim filan dedi
Bende haklı olduğunu ama benimde kendime göre sebeplerim olduğunu söyledim
Gerçekten haklı olduğunu düşünüyorum hala da
Ama yıllar önce ben memlekete gitmiştim annem ve kardeşimle gorumcesinin evine gitmiştik bu yüzden Eşimle çok kötü tartışma yaşamıştık
Evimin huzurunu bozmak için gelmedim dedim

Eşimi tanıyorlar nasil biri olduğunu
Biliyorlar ve sevmediğini de biliyorlar

Herneyse bu olaydan sonra annemler ve kardeşim bana tavır aldı aramiyolar gelmiyorlar vs

Mesela bi tanidgimizin düğünü vardı başka bi şehirde
Annemi arayıp gidecek misiniz dedim belli değil dedi bende gitmek istiyorum filan dedim
Sonra düğünden bir gün önce gene aradım gideceğiz ama araba dolu komsuyla gideceğiz dedi çok çok üzüldüm
Benim bulunduğum şehirden geçtiler ne giderken ne dönerken uğramadilar
Çok bekledim

Objektif yorum yapın lütfen 😔 karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın 2 çocuktan saklanıp hızlıca yazdım😃
Eşinizin bu kadar hatır gönül bilmeyip bu denli sizinle kavga edecek kadar kadının ne suçu olduğunu çok merak ettim.

Eğer kardeşiniz size dediği gibi hatır gönüle uyup bir çok yere geldiyse bende 5 dakika uğrardım. Bana göre yanlış yapmışsınız.
Ne kadar sevmesenizde size veya kardeşinize hiç bir yanlışı yoksa kardeşimin hatırını asla kırmazdım.

Merhaba kızlar

Memlekete gittik o hafta
Eşimin dedesi bizi özlediğini bizle piknik yapmak istediğini söyledi (eşim baba yerine koymuş dedesini o büyütmüş)

Eşimle çok konuştum gidelim diye hayir gitmeyecegiz dedi kendince haklı sebepleri vardi bende gitmek istemiyordum zaten ama

Sonra bu olaydan birkaç gün sonra arayıp neden gelmedin ben senin hatrina heryere geldim filan dedi
Gerçekten haklı olduğunu düşünüyorum hala da
Ama yıllar önce ben memlekete gitmiştim annem ve kardeşimle gorumcesinin evine gitmiştik bu yüzden Eşimle çok kötü tartışma yaşamıştık
Evimin huzurunu bozmak için gelmedim dedim

Eşimi tanıyorlar nasil biri olduğunu
Biliyorlar ve sevmediğini de biliyorlar

Herneyse bu olaydan sonra annemler ve kardeşim bana tavır aldı aramiyolar gelmiyorlar vs

Mesela bi tanidgimizin düğünü vardı başka bi şehirde
Annemi arayıp gidecek misiniz dedim belli değil dedi bende gitmek istiyorum filan dedim
Sonra düğünden bir gün önce gene aradım gideceğiz ama araba dolu komsuyla gideceğiz dedi çok çok üzüldüm
Benim bulunduğum şehirden geçtiler ne giderken ne dönerken uğramadilar
Çok bekledim

Objektif yorum yapın lütfen 😔 karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın 2 çocuktan saklanıp hızlıca yazdım😃
Değil kardeşin hiç bir akraba hiç bir arkadaş için eşinle kötü olmaya değmez. Eşinin haklı sebepleri varmış. Siz keşke o gün başka planımız var çok önceden ayarlanan bişey diyip geçseydiniz çok detaya inmeden. Kardeşiniz de siz de özgür insanlarsınız. Kimsenin zoruyla biryerlere katılma zorunluluğunuz yok..

O geldi gelmedi muhabbetlerine girmek yapabileceğiniz en saçma muhabbetlerden biri.

1. Herkesin bi bahanesi hep olcaktır
2. Kimsenin zorunluluğu yok birinci derece akraba bile değil sünnet düğünü.

3. Eşini hiç katmayacaktın eşini herkesten soğutursun.

Dıdımın dıdısı için hiçte huzurumu bozmam..bunun için bana tavır alan kardesimede ben kırılırım asıl..gitmiyorsan gitmiyorsun kime ne yani..

Eşin aksi, huysuz mudur bilemem. Ama kardeşinin ve annenin tavır alması çok saçma. Senin de ağzından çıkanı kulağın duymuyor. Niye haklı olsun kardeşin? Daha çok üzülürsün, biraz net ol biraz sınırların olsun. Eğilip bükülme bu kadar.

Zincirleme isim tamlamasıyla ifade edilecek yakınlıkta bir vaka birincil sorununuz olamaz, olmamalı.
Akraba evliliği vs tahminimce. Neyse sonuç olarak bağcıyı dövmeyi bırakın, üzüm yeyin. Kocasız gidin.

Dip not: Kardeşimin görümcesinin bir oğlu var mı, bilmiyorum. Sanki kızı vardı bir tane.

Piknigin konuyla alakasi tam oss turkce butunlugu bozan paragrafi bulun sorusu. 🤣🤣
🤣 Başka bi arkadaşa da yanıtlamistim sünnete gitmeyip piknik ve kamp yaptım çok da mutluydum
O yüzden anlattım o detayı 😀

Eşin aksi, huysuz mudur bilemem. Ama kardeşinin ve annenin tavır alması çok saçma. Senin de ağzından çıkanı kulağın duymuyor. Niye haklı olsun kardeşin? Daha çok üzülürsün, biraz net ol biraz sınırların olsun. Eğilip bükülme bu kadar.
Doğru söylüyorsun sadece onun hatırı için gidebilirdim ama gitmedim
Eşimle arami bozmadım aksine çok güzel bir gün geçirdik ailecek ilk defa kamp yazdım kızlarım çok eglendi vs

Değil kardeşin hiç bir akraba hiç bir arkadaş için eşinle kötü olmaya değmez. Eşinin haklı sebepleri varmış. Siz keşke o gün başka planımız var çok önceden ayarlanan bişey diyip geçseydiniz çok detaya inmeden. Kardeşiniz de siz de özgür insanlarsınız. Kimsenin zoruyla biryerlere katılma zorunluluğunuz yok..

O geldi gelmedi muhabbetlerine girmek yapabileceğiniz en saçma muhabbetlerden biri.

1. Herkesin bi bahanesi hep olcaktır
2. Kimsenin zorunluluğu yok birinci derece akraba bile değil sünnet düğünü.

3. Eşini hiç katmayacaktın eşini herkesten soğutursun.
Sünnetten önce kardeşimle konuştuğumuzda söylemiştim gelmeyecegimizi aslında ama gene de beklemişler
Haklısın herkesin kendine göre bi bahanesi var

Kimse askzor ne düşünüyo ne istiyor diye düşünmüyor
El Ne der askzor neden gelmedi derler filan
Diye düşünüyorlar

Kızkardesımın gorumcesının sunnetıne gıttım gıtmedım bu kımı baglar ya
Bu nasıl bır alınma
Ama esınız neden sevmıyor buyuk bır sorunmu
Yoksa oyle gıcıkmı oluyor buda onemlı
Ne olursa olsun benım gorumcemın dugunune gelmedı dıye kardesıme kusmezdım.
Ama şöyle bırsey var onceden tanışıksanız sızın düğününüze geldi size altın taktı
Oda sizi sunnetıne cegırdı sırf takı takmamamk için gitmediyseniz
Aılenızde sızın adınıza mahcupmu oldu acaba?
Bıseyı soylerken ayrıntıda versenız

Merhaba kızlar

Yakında değil niye gitmek mecburiyetinde olunsun ki?
Ne sen kız kardeşine emrivaki yapabilirsin nede o.ama Sen zamanında hatırla götürürsen o da senden bekler doğal olarak. O yüzden bence hatalısın eşin gitmesede sen gitmeliydin.

Memlekete gittik o hafta

O sizin gitmek istediğiniz yere gitmiyorsa sizde onun birdaha dedesinin pikniğine gitmeyin böyle şeyler karşılıklı olur eşin haklı falan değil. Hepimizin ortamda sevmediği bir insan vardır sizinde belki eşinizin ailesinde vardır ama bazen eşimiz için katlanmamız gerekir.

Esiniz eski bir tarihte kardesinizin gorumcesinin evine, anneniz ve kardesinizle gittiginiz icin sizinle kavga etmis ve huzurunuz bozulmus. Bu normal degil, bunu bahane edip dugune gitmemek de normal degil.

İnsanlara sapik muamelesi yapan esinizin her dedigine tamam dediginiz icin kendi aileniz tavir almis artik, bakin bu normal
En haklı yorum bu bakın.

Eşiniz hoşlanmıyor olabilir. Bu onun sorunu. Eğer siz gitmek istiyorsanız gidersiniz ve istemiyorsanız da gitmezsiniz. Ama eşinizi işin içine karıştırınca durum değişir.

Anladığım kadarıyla siz kendi kararlarınızı kendiniz veremiyorsunuz. Eşiniz kararları veriyor. Durum böyle olunca çevrenizdeki insanların size tavır alması normal .

Yok gitmeyi ben kendim istemedigim için gitmedim diyorsanız da eşinizi öne surmeyin. Çünkü dışardan çok cirkin görünüyor.

Annemle kardeşim kardeşimin görümcesinin oğlunun sünnetine gitmedim diye bana küserse eski annemle eski kardeşim olurlar

Back
X