- 3 Mart 2013
- 1.573
- 3.753
- 333
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Piknigin konuyla alakasi tam oss turkce butunlugu bozan paragrafi bulun sorusu.Çok anlamadım piknik ne alaka? İstemediğiniz ortamda bulunmak zorunda değilsiniz. Önemli olan eşinizle kurduğunuz ailedir. Anneniz ya da kız kardeşiniz değil. Ayrıca sünnet düğünü gibi saçma bir organizasyona gideceğime kendime daha yarar sağlayacak bir aktivite yapmayı tercih ederim.
Eşinizin bu kadar hatır gönül bilmeyip bu denli sizinle kavga edecek kadar kadının ne suçu olduğunu çok merak ettim.Merhaba kızlar
Haziranda kız kardeşimin görümcesinin oğlunun sünneti vardı
Eşim hoşlanmıyor gorumcesi ve eşinden
Memlekete gittik o hafta
Eşimin dedesi bizi özlediğini bizle piknik yapmak istediğini söyledi (eşim baba yerine koymuş dedesini o büyütmüş)
Eşim dedesini kırmak istemedi biz bütün aile pikniğe gittik
Eşimle çok konuştum gidelim diye hayir gitmeyecegiz dedi kendince haklı sebepleri vardi bende gitmek istemiyordum zaten ama
Kardesimin hatırına gidelim demiştim
Kız kardeşimle birkaç gün önce konuştuğumuzda söylemiştim gelmeyeceğimizi
Sonra bu olaydan birkaç gün sonra arayıp neden gelmedin ben senin hatrina heryere geldim filan dedi
Bende haklı olduğunu ama benimde kendime göre sebeplerim olduğunu söyledim
Gerçekten haklı olduğunu düşünüyorum hala da
Ama yıllar önce ben memlekete gitmiştim annem ve kardeşimle gorumcesinin evine gitmiştik bu yüzden Eşimle çok kötü tartışma yaşamıştık
Evimin huzurunu bozmak için gelmedim dedim
Eşimi tanıyorlar nasil biri olduğunu
Biliyorlar ve sevmediğini de biliyorlar
Herneyse bu olaydan sonra annemler ve kardeşim bana tavır aldı aramiyolar gelmiyorlar vs
Mesela bi tanidgimizin düğünü vardı başka bi şehirde
Annemi arayıp gidecek misiniz dedim belli değil dedi bende gitmek istiyorum filan dedim
Sonra düğünden bir gün önce gene aradım gideceğiz ama araba dolu komsuyla gideceğiz dedi çok çok üzüldüm
Benim bulunduğum şehirden geçtiler ne giderken ne dönerken uğramadilar
Çok bekledim
Objektif yorum yapın lütfenkarışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın 2 çocuktan saklanıp hızlıca yazdım
![]()
Değil kardeşin hiç bir akraba hiç bir arkadaş için eşinle kötü olmaya değmez. Eşinin haklı sebepleri varmış. Siz keşke o gün başka planımız var çok önceden ayarlanan bişey diyip geçseydiniz çok detaya inmeden. Kardeşiniz de siz de özgür insanlarsınız. Kimsenin zoruyla biryerlere katılma zorunluluğunuz yok..Merhaba kızlar
Memlekete gittik o hafta
Eşimin dedesi bizi özlediğini bizle piknik yapmak istediğini söyledi (eşim baba yerine koymuş dedesini o büyütmüş)
Eşimle çok konuştum gidelim diye hayir gitmeyecegiz dedi kendince haklı sebepleri vardi bende gitmek istemiyordum zaten ama
Sonra bu olaydan birkaç gün sonra arayıp neden gelmedin ben senin hatrina heryere geldim filan dedi
Gerçekten haklı olduğunu düşünüyorum hala da
Ama yıllar önce ben memlekete gitmiştim annem ve kardeşimle gorumcesinin evine gitmiştik bu yüzden Eşimle çok kötü tartışma yaşamıştık
Evimin huzurunu bozmak için gelmedim dedim
Eşimi tanıyorlar nasil biri olduğunu
Biliyorlar ve sevmediğini de biliyorlar
Herneyse bu olaydan sonra annemler ve kardeşim bana tavır aldı aramiyolar gelmiyorlar vs
Mesela bi tanidgimizin düğünü vardı başka bi şehirde
Annemi arayıp gidecek misiniz dedim belli değil dedi bende gitmek istiyorum filan dedim
Sonra düğünden bir gün önce gene aradım gideceğiz ama araba dolu komsuyla gideceğiz dedi çok çok üzüldüm
Benim bulunduğum şehirden geçtiler ne giderken ne dönerken uğramadilar
Çok bekledim
Objektif yorum yapın lütfenkarışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın 2 çocuktan saklanıp hızlıca yazdım
![]()
Piknigin konuyla alakasi tam oss turkce butunlugu bozan paragrafi bulun sorusu.![]()
Amaaaaan iyi yapmissin o zaman bosver trip atan da atsin.Başka bi arkadaşa da yanıtlamistim sünnete gitmeyip piknik ve kamp yaptım çok da mutluydum
O yüzden anlattım o detayı![]()
Doğru söylüyorsun sadece onun hatırı için gidebilirdim ama gitmedimEşin aksi, huysuz mudur bilemem. Ama kardeşinin ve annenin tavır alması çok saçma. Senin de ağzından çıkanı kulağın duymuyor. Niye haklı olsun kardeşin? Daha çok üzülürsün, biraz net ol biraz sınırların olsun. Eğilip bükülme bu kadar.
Sünnetten önce kardeşimle konuştuğumuzda söylemiştim gelmeyecegimizi aslında ama gene de beklemişlerDeğil kardeşin hiç bir akraba hiç bir arkadaş için eşinle kötü olmaya değmez. Eşinin haklı sebepleri varmış. Siz keşke o gün başka planımız var çok önceden ayarlanan bişey diyip geçseydiniz çok detaya inmeden. Kardeşiniz de siz de özgür insanlarsınız. Kimsenin zoruyla biryerlere katılma zorunluluğunuz yok..
O geldi gelmedi muhabbetlerine girmek yapabileceğiniz en saçma muhabbetlerden biri.
1. Herkesin bi bahanesi hep olcaktır
2. Kimsenin zorunluluğu yok birinci derece akraba bile değil sünnet düğünü.
3. Eşini hiç katmayacaktın eşini herkesten soğutursun.
tamda konunun özetini isticektim tek cümlelik özet olmuş resmenBAŞIMIZA NE GELİYORSA GENELDE HEP BİR Ç.K YÜZÜNDEN GELİYOR FARKINDA MISINIZ![]()
tam olarak öyle ahhahahahatamda konunun özetini isticektim tek cümlelik özet olmuş resmenya*ak kürek işler yeminle asdfghjklş
Yakında değil niye gitmek mecburiyetinde olunsun ki?Merhaba kızlar
O sizin gitmek istediğiniz yere gitmiyorsa sizde onun birdaha dedesinin pikniğine gitmeyin böyle şeyler karşılıklı olur eşin haklı falan değil. Hepimizin ortamda sevmediği bir insan vardır sizinde belki eşinizin ailesinde vardır ama bazen eşimiz için katlanmamız gerekir.Memlekete gittik o hafta
En haklı yorum bu bakın.Esiniz eski bir tarihte kardesinizin gorumcesinin evine, anneniz ve kardesinizle gittiginiz icin sizinle kavga etmis ve huzurunuz bozulmus. Bu normal degil, bunu bahane edip dugune gitmemek de normal degil.
İnsanlara sapik muamelesi yapan esinizin her dedigine tamam dediginiz icin kendi aileniz tavir almis artik, bakin bu normal