- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
Bekarlığı yaşamak demek sahil kenarında içki içmek mi demek bekarlıl anlayışınız bu mu çok tuhaf
erkeklerin bir kısmı böyle görüyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekarlığı yaşamak demek sahil kenarında içki içmek mi demek bekarlıl anlayışınız bu mu çok tuhaf
Arkadasi ayrilmanin esiginde demissiniz.
Onlarin sorunuma alkol?
Bence arkadasim kesinlikle arkadas ortamindan etkileniyo bence ailesiyle konusmaniz ce ailsini devreye sokmaniz gerekiyo suan iyi kotu altan aliyosunuz ama dogum sonrasi surec biraz zor bu donemde ona cok ihtiyaciniz olucak sayet alkollu alarak evede gec gelmesi sizi lohusallik gibi hassas bir donemde cileden cikarabilir ve isler sarpa sarabilir
Bende aynı durumu yaşıyorum seninle. En son üç gün önce artık resti çektim geldi üç gündür gitmiyor, bakalım kaç gün dayanacak.
Evliligimin 4. Yili bitmek uzere ilk evlendigimizde esim neredeyse hic alkol kullanmiyordu sonra sonra keyif icin alkollu ortamlara gire cika alkolu fazlasiyla tuketmeye basladi. Ilkten bende ona eslik ediyordum ama o abartinca ben durmaya karar verdim neredeyse hergun icer oldu ve alkolden nefret etttim.
Hamile oldugum icin hayatimizi duzene sokmaya dair yeni kararlar almistik ilk sirada alkolu birakmasi vardi alkolu birakinca eve gec gelmelerde bitecekti kavgalar azalacakti fakat esim hergun yine iciyor ve "tamam bu son yrn icmeyecegim" klasigiyle karsima cikiyor. 11 olmadan eve gelmez oldu ve artik serserilee gbi arabayi bi park onune cekip orada iciyor onun bu hali bna kafayi yedirtiyor. Ne yaparsam yapayim onu vaz geciremiyorum psikologa cok buyuk mucadeleler sonucu goturdum yalnizca 2 seans gidebildi tabiki yetersiz kaldi. Alkole olan duskynlugunu kabul etmiyor istesem birakirim diyor ama hic sanmiyorum smd bir bebegimiz olacak ve evin icinde dahi yuruyemezken nasil babalik yapacak bilmiyorum. Artik nasil bir yol izlemem gerek bilemedim bir cok yoluda denedim ne yapacagimi hic bilmiyorum ...
Eve gelme, boşanma işlemlerini de oğlanın sünnet işi bittiğinde konuşuruz dedim. Sonrasında zaten gelmek istedi, geldi eve üç gün çıkmadı. Ama sonra ne oldu 3. günün sonunda tekrar. Bunlar pislik, biraz daha adam etmeye uğraş olmazsa def et gitsin.Ins ise yarar.. ne yaptin?
konuyu sabote etmek istemem ama size yazmadan duramıyorum...bu mesaj için konuşmuştuktuk sizinle..sonra adamı hemen eve aldınız ne oldu restinize?bunu biliyorsunuz zaten 3 gün durup tekrar eskiye döneceğini..kararkıydınız hani?? yapmayın bunu kendinize,boşanmak istemiyorsanız böyle denemeler yapmayın daha beter oluyor her yaptığınız.bırakın rutine oğlunuzla yaşayın,adam da gelir mi ne zaman gelir kimle ne yaşar umursamayın..sizin çözüm kesinlikle budur yani..Eve gelme, boşanma işlemlerini de oğlanın sünnet işi bittiğinde konuşuruz dedim. Sonrasında zaten gelmek istedi, geldi eve üç gün çıkmadı. Ama sonra ne oldu 3. günün sonunda tekrar. Bunlar pislik, biraz daha adam etmeye uğraş olmazsa def et gitsin.
Bagımlı olan bir kişi o bagımlılıktan ancak farklı şeylerle ugrasarak kurtulabilir.
Mesela düzenli arkadasları varsa halı saha macları yapsın farklı hobiler edinsin
Maç izlemeye gidin vs. yani o baglılıktan kurtulmak bir yana aklına bile gelmez.
Allaha dua edin üzülmeyin
Herkezin basına gelen olaylar sabredin .
Eve gelme, boşanma işlemlerini de oğlanın sünnet işi bittiğinde konuşuruz dedim. Sonrasında zaten gelmek istedi, geldi eve üç gün çıkmadı. Ama sonra ne oldu 3. günün sonunda tekrar. Bunlar pislik, biraz daha adam etmeye uğraş olmazsa def et gitsin.
Esinizin ailesinde alkol problemi olan biri var mi?
Arkadas cevresi deniyor ama esinizde kac yasinda koskocaman adam neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilmeli.
Siz pesine dusup her yere gidemezsiniz buda bir cozum degil alkol bagimlisi olan bi insani tutmak ne mumkun.
Ne yapsaniz caresiz kalirsiniz.
Esiniz tedavi olmadan hicbir ilerleme kaydedemezsiniz.
Eve gelme, boşanma işlemlerini de oğlanın sünnet işi bittiğinde konuşuruz dedim. Sonrasında zaten gelmek istedi, geldi eve üç gün çıkmadı. Ama sonra ne oldu 3. günün sonunda tekrar. Bunlar pislik, biraz daha adam etmeye uğraş olmazsa def et gitsin.
Hakli olabilirsiniz cnk ugrastigi hicbir sey yok onu biraz dediginiz gbi hali saha macina falan yonlendirmeye
Calisiyim. Tskler
Eve gelme, boşanma işlemlerini de oğlanın sünnet işi bittiğinde konuşuruz dedim. Sonrasında zaten gelmek istedi, geldi eve üç gün çıkmadı. Ama sonra ne oldu 3. günün sonunda tekrar. Bunlar pislik, biraz daha adam etmeye uğraş olmazsa def et gitsin.
Benim babamda alkoliktir ama kumarla hic ha$ir ne$ir degildir eline iskambil kagidini alip pi$t$ oynadigini bile görmedim cok abartmissiniz benceallah yardım etsin canm. bi kez inanma ona ne bileyim iyce korksun seni kaybedecegine. bgun icki icer yarin allah korusun kumar ney oynar. arkadas cevresi mi alistiryo acaba
Benim babamda alkoliktir ama kumarla hic ha$ir ne$ir degildir eline iskambil kagidini alip pi$t$ oynadigini bile görmedim cok abartmissiniz bence
Konu sahibine.. : Mora terapi diye bir terapi sekli varmis bend eburda okudum alkol icin faydalimidir bilmiyorum bir arastirsaniz ? fayda görenlerde varmis..
Babami soracak olursaniz aileyi evi vs dagitti birarada yasamadik alkole verdi kendini hala devam..