Anket Alkollü içecekler içermisiniz?

Alkollü içecekler içermisiniz?

• Ankete Katılan
    297
  • Anket Kapalı .
Küçükken yanlışlıkla amcamınkini içmiştim kaydirigubbakcemile3
Bilmiyordum içinde ne olduğunu kaydirigubbakcemile
Onu saymazsak ki sayılmaz -tatlicadiarzu- içmedim içmeyide düşünmüyorum kaydirigubbakcemile2

Icmem, kesinlikle icmem!!!!!!!!!!!!!!!!!

HARAM OLDUGU ICIN..

SAGLIKSIZ OLDUGU ICIN...

Aklın sıhhatli düşünme ve muhakeme yeteneğini giderdigi icin...

Sarhoşluk denilen hale sebep oldugu icin...

Icen'lere, bir tavrim yok tabi, herkez kendi bilir, ahirette herkezin hesabi kendineyerimseniben

sadece özel günlerde ve yazın tatildeyken içerim.
bira, rakı, şarap falan hiç sevmiyorum. sadece çikolatalı içkileri ve elmalı+portakallı votkayı seviyorum. kaydirigubbakcemile2
iradeli biriyim, ne kadar seversem seviyim 1 bardaktan sonra bırakırım daha içmem, sarhoşlukla falan uzaktan yakından alakam olmadı şimdiye kadar.

Mazhar Osman, Neyzen Tevfik’e içki içmeyi yasaklamış.. içmeye devam ettigi takdirde hayati tehlike doğacagını söylemiş.. ileri derecedeki samimiyetlerine dayanarak içki içmeyecegine dair bir de and içirmiş.. aradan zaman geçmiş, Mazhar Osman, Neyzen Tevfik’e bir yerde içki içerken rastlamış.. hemen hatırlatmış:

- "Hani sen içki içmemek üzere and içmiştin?"

Neyzen şöyle cevap vermiş:

- "Üstat, biz fakir adamız.. Bulunca içki içeriz, bulmayınca and içeriz!..."

Ben ve eşimde hiç içmedik (davetlerde vişne suyu sanıp almışlığımız çok var ama) Gittiğimiz otellerde içki ücretsiz olduğu halde almadığımız için bize uzaylı gibi bakan çooook olmuştur.Ama buda bizim tercihimiz.Ama içenleride eleştirmem oda onların tercihi.Sigara, alkol , kumar yok allaha şükür.Onda allah yolundayız şükürler olsun.:Saruboceq:

İçkiden nefret ediyorum,hatta şaşıyorum ki içince rahatlıyorum kafamda sorunlar kalmıyor diyen insanlara,içkiyle kurtulmaya çalışacağına çözüm üretmeye çalışsana..Tek sevdiğim hatta vazgeçilmezim kola ve su..

çok nadir yılda bir veya 2 defa bira veya şarap başka bişey içmem........

sorunu olan insanlar çözüm üretmeyi en az sizin kadar düşünebiliyorlar emin olabilirsiniz.. ben bu tarz yorumlara pek anlam veremiyorum kusura bakmayın..

inancım gereğidir bilirim.. ama içerim... nadiren.. sevgilime eşlik etmeyi severim kararımıda bilirim.. abartanlardanda pek hoşlanmam

Son düzenleme:
ben arada içerim ve abartmadan içmenin kimseye zararı olduğunu düşünmüyorum... zil zurna sarhoş olup da çevrendekileri rahatsız etmediğin sürece tabii...

Oldum olası içmemde,sevmemde:1no2:
Hele Namaz a başladıktan sonra zaten mümkün değil.:Saruboceq:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…