eğer inançlı biriyseniz besmelesiz ilişkiden olan çocuğa şeytan ortaktır diye hadisler filan var
ama zaten ona takacak kadar samimi iseniz içki içmekte haram.. bunuda biliyorsunuzdur..
eğer eşinizin alkol almasını desteklemiyorsanız yani engeleyememişseniz bundan bir günahınız yoktur, aksi halde alkol zaten haram her şartta haramdır ama çocukla alakası yok. ilişikiye girmekle de alakası yok.
evet esımın alkol almasını ıstemıorum engel olmak ıstıyorum fakat çocugumuz oldugunda bırakacagını ona verecegı parayı cocugumun rızkı ıçın harçayaçagını soyluyor.bende allaha yalvarıyorum ınsallah hamıle kalırım bnu çok ıstıyorum ve esımın ıçkıyı bırakması ıçın bu bır sebep olr ınsallah..esımde ınançlıdır aslında ama yapıo ıste bunu baska seyı yok ama bunu yapıor bnde bılmıorum sebebını.
evet esımın alkol almasını ıstemıorum engel olmak ıstıyorum fakat çocugumuz oldugunda bırakacagını ona verecegı parayı cocugumun rızkı ıçın harçayaçagını soyluyor.bende allaha yalvarıyorum ınsallah hamıle kalırım bnu çok ıstıyorum ve esımın ıçkıyı bırakması ıçın bu bır sebep olr ınsallah..esımde ınançlıdır aslında ama yapıo ıste bunu baska seyı yok ama bunu yapıor bnde bılmıorum sebebını.
ınsalla allahım goruyo yardımçım olsun ve bu dertle ugrasan btn kadınların sadeçe bnm deıl herkese yardımçı olsun ınsallah.bnmkı gene dovmuo sowmuo ewıne herseını alıo yedırıo gezdırıo her ıstedıgımı allah razı olsun yapıo daha nıcelerı var zor durumda olan allhım onları gorsun .bn halıme bınlere sukur edıorum..