Alla aşkına bir bakın bana yardım edin hamileyim bitlendim çıkmazdayım:(:(

ne kadarlık hamilesin cnm
benim yarın akşam doktorda randevum var senin için sorabilirim istersen
giysilerine falanda naftalin koy aralarına bulaştıysa ama bak o sıkı tarakla tara işe yarıyor
ilk okulda bizde bitlenirdik hep tarardı annem saçlarımızı
gazlardı bide ör saçlarını örülü saça bit giremez

1 aylık bıtanem benım ıcn sorarsan sewınırım cvbını beklıyorum burdan sen ne kadarlık hamilesin

canım saclarını kestir traş yap pruk takarsın uzar 9 ay içinde saglıgından ve bebeginden dahamı önemli bunun bebeginede zararı olmaz diger ilçların zarar verdigini söylüyorsun önermiyor doktorlarda en mantıklısı bence

canım saclarını kestir traş yap pruk takarsın uzar 9 ay içinde saglıgından ve bebeginden dahamı önemli bunun bebeginede zararı olmaz diger ilçların zarar verdigini söylüyorsun önermiyor doktorlarda en mantıklısı bence

canım merhaba öncelikle eçmiş olsun. zannımca zararsız olucak bir yöntem söyliyim sana kolanya ince uçlu bir tarak. sacını bol kolanyalayıp ince uçlu tarakla tara hepsi döklücek önünede bir çember ser. göürceksin canım bence şampuanın hiçbir etkisi olmaz boşuna kullanma çok geçmiş olsun umarım hemen kurtulursun

cnm doktoruma sordum kullanabilir dedi bit şampuanı yanlız abartmadan kullan

ama iilbit şampuanı bi işe yaramaz tatlım ben sana söleyim çunku kardeşim ilk okula gidio sık sık bitlenirr şampuan bişe işe yaramıoo .. ben sana bi yöntem önercem 2 gunde bir yap bi haftadan az zamanda kurtulursun .. bak şimdi bildiğimiz zeytinyağını saçına sur ve çok sık dişli tarakla tara 1 saat tara hepsi dökulsunn .. daha sonra banyodada zeytinyağlı sabunla yıka köpuklu köpuklu sık tarakla yine tara 2 3 kere bu şekilde köpurt tara.. daha şampuanla çık... 2 gun sonra yine yap gerekirse 2 gun sonra yine yap k yapşta anlarsın işe yaradığınıı .. sevgiler a.s.

kesinlikle kolanya en iyi çözüm ..sersemliyor hayvancıklar..bir şişe kolanyayı boşalt kafana ve hemen kolanya kurumadan ıslak ıslak tarakla ayıklayıvercen..

canım sakın kullanma şampuanı ince dişli tarakla iice tara hepsini çıkarıyor bikere okulda benimde olmuştu annem o tarakla iice taradı ve geçti

canim cok sasirdim gercekten dedigin gibi herkeste olur ilkokulda basimiza gelmedi degil yani ilac bebise zarar verir tabiki senin yapacagin evdeki esyalari kaynatmak ve sacini acilen kisacik kestirmek koku sende yine uzar nasil olsa yaz geliyo sapka falan kullanirsin yada sal falan ilac kullanamayacagin icin en iyi cozum sacini kesmek tatlim zor biliyorum ama kurtulman icin gerekli yani Allah yardimcin olsun utanmana gerek yok herkesin basina gelebilir yani uzulme kib gec kalma yoksa daha kotu olur

canım çok geçmişolsun ben okul hayatım boyunca çooook bitlendim ben okulu bitirdim sonra kardeşim ilk okuldaydı o yüzden bitlendim sonra depremde çadırlarda kaldık kim kime dum duma o zaman koca kazık gene bitlendim o şampunlar pek bi işe yaramıyor birisinin oturup kafanı tek tek temizlemesi lazım saçlarını hemen kısacık kestirmeni öneririm sonra biri saçlarını temizlesin oturup yumurtlardan sirke kolonya vb.herşey büyük olanları döker ama maalesef çatlamamışları öldürmez bebişinede zarar vermemiş olursun bölece

ayy canım geçmiş olsun yaa şifalı bitkiler kitabına bi göz attım labada tohumunun iyi geldiği yazıyor aktara sor vardır muhakkak ahh yaz olsa ben sana bol bol gönderirdim bizim buralardan ama kışın olmuyor kii ama aktarda vardır inş.

Ah canım geçer inşallah halam birkaç ay önce hastahanede yattı ve orada bitlenmiş aynı zamanda hamile idi, önce bizler dizimize yatırıp temizlemeye çalıştık fakat olmadı sora bir doktora başvurdu bit şampuğanı kullanabilirsin demiş doktoru kullandı ve geçti halamınkiler.

uzuuuuuun bir süre kafam kaşındı bitlendim mi diye bakındım ama havlularımda ya da yastığımda hiç bit göremedim ne zaman ki 20. haftamda tetanoz aşısı oldum akşamına yıkanırken kafamdan bitler akmaya başladı yalnız hala ölmemiş baygın olanları var onlar için zeytin yağı deneyeceğim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…