ne kadarlık hamilesin cnm
benim yarın akşam doktorda randevum var senin için sorabilirim istersen
giysilerine falanda naftalin koy aralarına bulaştıysa ama bak o sıkı tarakla tara işe yarıyor
ilk okulda bizde bitlenirdik hep tarardı annem saçlarımızı
gazlardı bide ör saçlarını örülü saça bit giremez
canım saclarını kestir traş yap pruk takarsın uzar 9 ay içinde saglıgından ve bebeginden dahamı önemli bunun bebeginede zararı olmaz diger ilçların zarar verdigini söylüyorsun önermiyor doktorlarda en mantıklısı benceArkadaslarım mrb 1 aylık hamıleyım yalnız sorunum var eşim tekstille urasıyor ewe ham maddeli işleri getırmıstı,bende bitlendimdiğer arkadaslarının ewinide bit basmıs tablet koymuslar bızımkındede benı bastı allahım söylemeye bıle utanıyorum kendım cok temız titiz br bayanım ömrimde bır ılkokulda bıtlendım heralde kımseye sölyleyemıyorumda sasırdım kaldım napıcamı cıkmazdayım cunku bebek ıcın zararlıymıs bıt sampuanları doktorumda onermıyorum ama dedı 9 ay böle gezılmez dedi ecz.cılarada danıstım Kwellada dıye sampuan var kağıdında yazıyr hamıleler mecbur kaldııında kullabilir,ama önermiyorlar napıcamı sasırdım kaldım kafam kasınıyor toplumdan uzaklasıyorum bunlardan kurtulmalıyım,,hep eşimin yuzunden hep o işlerin yuzunden off off:mymeka: napıcam ben arkadaslar böle gezemem ama bebeğimm bebeğimm,,,,
ama ıslak tarıcaksıncanım sakın kullanma şampuanı ince dişli tarakla iice tara hepsini çıkarıyor bikere okulda benimde olmuştu annem o tarakla iice taradı ve geçti
canim cok sasirdim gercekten dedigin gibi herkeste olur ilkokulda basimiza gelmedi degil yani ilac bebise zarar verir tabiki senin yapacagin evdeki esyalari kaynatmak ve sacini acilen kisacik kestirmek koku sende yine uzar nasil olsa yaz geliyo sapka falan kullanirsin yada sal falan ilac kullanamayacagin icin en iyi cozum sacini kesmek tatlim zor biliyorum ama kurtulman icin gerekli yani Allah yardimcin olsun utanmana gerek yok herkesin basina gelebilir yani uzulme kib gec kalma yoksa daha kotu olurArkadaslarım mrb 1 aylık hamıleyım yalnız sorunum var eşim tekstille urasıyor ewe ham maddeli işleri getırmıstı,bende bitlendimdiğer arkadaslarının ewinide bit basmıs tablet koymuslar bızımkındede benı bastı allahım söylemeye bıle utanıyorum kendım cok temız titiz br bayanım ömrimde bır ılkokulda bıtlendım heralde kımseye sölyleyemıyorumda sasırdım kaldım napıcamı cıkmazdayım cunku bebek ıcın zararlıymıs bıt sampuanları doktorumda onermıyorum ama dedı 9 ay böle gezılmez dedi ecz.cılarada danıstım Kwellada dıye sampuan var kağıdında yazıyr hamıleler mecbur kaldııında kullabilir,ama önermiyorlar napıcamı sasırdım kaldım kafam kasınıyor toplumdan uzaklasıyorum bunlardan kurtulmalıyım,,hep eşimin yuzunden hep o işlerin yuzunden off off:mymeka: napıcam ben arkadaslar böle gezemem ama bebeğimm bebeğimm,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?