vur tekmeyi kı.ına. bu sene olmazsa seneye sınava odaklan.
sen aklında ki haline vur vazgeç ondan.ben degil o vurmus oldu..
21 yasındayım. iste benim sinirimi bozanda bu benim hep uzun iliskim oldu öncesinde sanki önüme gelen insanla veya gecelik iliskiler yasıyormusum gibi öneri sunması sinirimi bozdu. kendini kullandırtma falan dedi. kaldı ki annesi bile helallik istiyor. ben gercekten bastan sona hep iyi kaldım hala da kötü biri olamiyorum bu üzücüKaç yaşındasınız?
Mutlaka şehir dışında bir yerde okuyun üniversiteyi.
Olabildiğince uzak olun.
"Eski hayatın" derken neyi kastetmiş beyefendi?
Silin gitsin.21 yasındayım. iste benim sinirimi bozanda bu benim hep uzun iliskim oldu öncesinde sanki önüme gelen insanla veya gecelik iliskiler yasıyormusum gibi öneri sunması sinirimi bozdu. kendini kullandırtma falan dedi. kaldı ki annesi bile helallik istiyor. ben gercekten bastan sona hep iyi kaldım hala da kötü biri olamiyorum bu üzücü
beni bu halimle mi? ne varmış halinizde? sene 2015. bakire olmak zorundamısınz. kaldı ki ne demek kendisi rahat size gelince laf saymalar. artı nasıl bir ilşki bu karşılıklı saymalı sövmeli. saygısızlık. rica edicem takmayın şöyle insanları kaale bile almayın. çok ayıp yahu sanki katlanmış. sakın kendinizi de böyle hissetmeyin. halinizde birşey yok.
Ya sen tercihini nasıl yapmazsin onun aklına uyup. Bu işlerin garantisi yok. Evli bile olsa insanlar yan cizebiliyor
ilişki sonrası depresyon olabilir normaldir değsin değmesin. acınızı yaşayın. fakat oturrken bir yandan böyle tiplere bir daha yaklaşmamanız gerektiğini ve artık dikkatli olmanız gerektiğini de düşünün. hiç doğru insanlar değil bu insanlar.
Merak ettim de onunla cinsellik yasadiniz mi?
Eger cevap "EVET" ise cok pis sovecegim o pislige de..
yaaa bak bak şerefsize bakar mısın kızın bakire olmaması koymuş eski hayat diye atıp tuttmuş kendi de bakire değil adamdaki beyne bak akıyooone yazık ki evet. beni üzen de bu bunu bildiginde veya kabullenemedigin de gitseydi keske. 2 sene sonrasında degil
hahahah ya cok tatlısınız insallah olur gecer biran önce . allah öyle birini cıkarır ki karsısına anlar neyin ne denli degerli oldugunuohhhhhhh iyi olmuş gözün aydın kardeş kurtulmuşsun kına bile yakabilirsin valla böylelerine ben hastalıklı beyin diyorum ben boşveeeer unutursun
yaaa bak bak şerefsize bakar mısın kızın bakire olmaması koymuş eski hayat diye atıp tuttmuş kendi de bakire değil adamdaki beyne bak akıyooo
o kadar pisman oldum ki fedakarlık yaptıgım insandan bunu yasamak. kaldı ki 2 sokak öteye bile gitmedim sırf rahatsız olmasın diye. insanlar, daha dogrusu kalpler ilginc.insanlarin icinin ne kadar cirkin oldugu dıstan gözükse keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?