Allah akıl fikir versin mi?

zuzu3477

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
359
106
123
Ankara
Kızlar öncelikle herkese hayırlı günler dilerim.Okulda öğle arasındayım.Aklım çok karışık.Önceki konumu hatırlayanınız var mı bilmem.Öküz eşim ve iğrenç mmahlukat kv dem bana çok eziyet etmişlerdi.Boşanma kararı almıştık demiştim.Eşim yakamı bırakmıyor evden gidecem demişti gitmedi,boşanma konusu hiç açılmıyor.Eeee problem ne derseniz ben bu durumdan rahatsız olmuyorum.Öküz eşim anasına hala toz kondurmuyor,hala ben onu çok tahrik etmeseydim bunlar olmazdı falan filan suçlu benim herzamanki gibi.Aslında değişen pek bi şey yok gibi.Neyse annemler tepki gösterdi olanlara(bu zamana değin hep seyircilerdi) anam ağzına geleni demiş eşime ondan mıdır bilmem süt dökmüş kedi mübarek..Şimdi bir şan s daha veriyim mi yoksa bundan adam olmaz deyip aileme gelin beni alın mı deyim.Oğlum var bi de onu da düşünüyorum babasız kalmasın diye...Ah aptal kafam ah accıkta severim hala...

Son düzenleme:
konularını okumadım
bir süre dene bakalım ailesine hala seni yem edecekse orda noktayı koyarsın..
şimdi konularına bakıcam umarım dogru yorum olmuştur..

bu tarz konularda değişiklik gösteren erkeğe rastlanmadı bence kararında dur birkaç gün iyi görünür sonra yine annem annem demeye başlar sanki bir anne kendisinde varmış gibi. kararında durmanı tavsiye ederim.

sadece kendini düşünmemelisin,sonuçta bir evladın var onunda psikolojisi bozulacak
tabii bu durumu eşin koz olarak kullanmamalı,kullandırmamalısın
canım önceki durumundan yazdıklarından haberim yok ama durumuna çok üzüldüm
sonuçta birbirinizde emeğiniz çokdur diye düşünüyorum kendi aranızda değilde bir büyüğünüzleoturup hep birlikte konuşun sonra karar verin derim
sana dua ediyorum,inş herşey gönlünce olur tatlım

Öküz eşim? İğrenç mahlukat kv ? Bir insan ne olursa olsun bu sözleri hak etmez. Sonuçta o bir anne. Neler yaşadığınızı tabi ki bilemem. Ama konuşmalarınız çok itici geldi. Burada Öküz diyip sonra affedip Öküz olan eşinizin yüzüne nasıl bakıcaksınız acaba?

Diğer konunuzdaki gibi bu konudada yazıp hemen çıktınız.... Konuyu sadece yazıp kaçmak için mi buradasınız? Tamam konunuzda haklı olabilirsiniz ama konu açıp çıkmak ve hele ki bir öğretmene bu tarz konuşmaları hiç yakıştıramadım....

arkadaşım konunu okudum iyi dayanmıssın.
bir önceki yorumumda bir süre dene yazmıştım
denenecek yanı klamamış ki..
bence oğlunun babasız kalmasını değil böyle bir orttamda sağlıksız büyüyeceğini düşünmelisin..
boşanma kararından dönme derim...

aynen.. insan haklı da olsa bu sözlerden sonra haksız konuma düşer... kaldı ki bu ilişkide saygı bitmiş saygının olmadığı yerde sevgide olmaz... boşuna uzatmanın anlamı yok bence..

bu üslup bana çok sevgili natlusu hatırlattı nedense

Öfke anında çoğumuz ağzımızdan çıkana dikkat etmeyiz, sinirle aklımıza ne gelirse söyleriz fakat burası bir forum, yazdıklarınızı birçok kişi okuyor ve bahsettiğiniz kişiler(eşiniz ve kayınvalideniz) buraya üye olmasalarda kurallar gereği 3. şahısları rencide edici, aşağılayıcı yorumlar yazılması yasaktır.

I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…