Cok tesekkur ederim gercekten aklima gelseydi direk soylerdimBidaha sorarsa; Ne bebeği siz aldır dediğinizde aldırmıştım de. Anlar belki
Bidaha sorarsa; Ne bebeği siz aldır dediğinizde aldırmıştım de. Anlar belki
Bebek gelince sahiplenip sizi dışlayacak potansiyel gördüm kevenizde.
Bidaha sorarsa; Ne bebeği siz aldır dediğinizde aldırmıştım de. Anlar belki
yaa boyle blofmu olur. İnsanin icine oturuyor o laf. Bende gorusmeyecem o olucak zaten boyle giderse agzma geleni soylicem. Hamileyken sinir ustune sinir yasatip dogunca kosa kosa gelen kaynana geldigi gibi gonderilmeliYeni gebeydim. Eşimle ilk kavgamızda kaynana şahsı araya girdi ve ağıza alınmıycak bi kova laftan sonra bu bebek alıncak bitti bu iş siz olmazsınız artık. Zaten ben istemedikçe sen tutturdun ne var bu kızda sabah aldırcaz o çocuğu dedi. Bikaç ay sonra kanamam oldu bebeğin ölcek dedi doktorlar hiç umrunda olmadı. Ölsün de ayrılsınlar diye bekledi.
Oğlum doğdu bi dünya cıngar çıkardı ve ben o gün hani düne kadar alıncak diyodun noldu doğunca kıymete mi bindi dedim. Yüzsüz kadın " ben o zaman blöf yapmıştım " dedi. Gebert bu kadını yani.
Gerçi artık görüşmüyorum suratsız mendeburla şeytan görsün yüzünü
Kendisi bilir ezdirdigi an biter hersey cok kotu zamanlar yasadim.Sizin torununuzu aldırdım ben bu oğlunuzla benim çocuğum sizle alakası yok de.
Gerçi kayinvalide istediği kadar sinsi olsun is koca da biter.Ezdirmez sizi inşallah çocuk dogunca
Esim yokken arayip soyledi. Esim duydugu an kiyametleri kopartti. Ailesine tepki gosterdi beni savundu zaten kavgamizda onlar yuzundendi. Bende baktim cabaliyor geri geldim. İnsallah bozulmazda boyle kalir.Doğduğunda elini bile sürdürme 'zamanında bir çırpıda silmiştin anne beni ve bebeğimi şimdi sevgi gösterisine de ihtiyacımız yok' de. Tek bir lafına da itibar etme.
O zaman eşin ne demişti annesine merak ettim..
adamlara da uzuluyorum bu dengesiz aileleri yuzunden diken ustunde yasiyorlar. Benim esim de oyle, aman biri bir laf edecek yine kaygisiyla yasiyoruz. Zaten ne icin kim icin evlendik bilmiyorum.Esim yokken arayip soyledi. Esim duydugu an kiyametleri kopartti. Ailesine tepki gosterdi beni savundu zaten kavgamizda onlar yuzundendi. Bende baktim cabaliyor geri geldim. İnsallah bozulmazda boyle kalir.
Daha da 19 yaşındaymışsın,kendin cocuksunKendisi bilir ezdirdigi an biter hersey cok kotu zamanlar yasadim.
Bence de mesafeni koy böylesi zarardan başka bi şey vermiyo çünkü.. bazıları diyo ya kaynanam ölsün demeyin ne biçim insansınız diye. O benim doğmamış evladıma ölsün derse bende ona gebersin derim. İçimden de olsa derim bunu yani. Yıkıldı gitti dünyadan dayansın ehli kubur diye bi laf var ya onu benimki gibi kaynanalara demişler sanki :))yaa boyle blofmu olur. İnsanin icine oturuyor o laf. Bende gorusmeyecem o olucak zaten boyle giderse agzma geleni soylicem. Hamileyken sinir ustune sinir yasatip dogunca kosa kosa gelen kaynana geldigi gibi gonderilmeli
Aynen öyle . ogulundan habersiz aradi beni kadin. Allah sabir versin yaadamlara da uzuluyorum bu dengesiz aileleri yuzunden diken ustunde yasiyorlar. Benim esim de oyle, aman biri bir laf edecek yine kaygisiyla yasiyoruz. Zaten ne icin kim icin evlendik bilmiyorum.
Amin tesekkur ederimDaha da 19 yaşındaymışsın,kendin cocuksunDilerim güzel şeyler yaşarsın bundan sonra ne diyeyim
Aslinda yazmak istedigim cok agir laflar varda istee. :) nefret ediyorum kendisinden yaaBence de mesafeni koy böylesi zarardan başka bi şey vermiyo çünkü.. bazıları diyo ya kaynanam ölsün demeyin ne biçim insansınız diye. O benim doğmamış evladıma ölsün derse bende ona gebersin derim. İçimden de olsa derim bunu yani. Yıkıldı gitti dünyadan dayansın ehli kubur diye bi laf var ya onu benimki gibi kaynanalara demişler sanki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?