Allah aşkına abartıyormuyum?

Alleyna97

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
276
114
23
27
Yakşamlar kk bayanları. Belki saçma gelebilir ama gerçekten sıkıldım. Kaynanam çok sinsi bir insandı bana onca kotulugu oldu falan esimle aram kotuydu anneme gittim hamile oldugumu ogrendim bana bebegi aldir napiyosan yap dedi ogluyla aram kotu diye benim icime dert oldu neyse üstünde durmayacagim.
Simdi esimle baristik evimizdeyim. Dogumum eylulun ilk haftasi olacak artik. Kaynanam gunde iki kere gorse bebek ne zaman geliyor diye soruyor. Benim sinirlerim tepeme cikiyor. Gunde iki kere sorunca zaman degismiyor sanci ne zaman gelirse dogacak bezdim bu sorudan gunde 2 kere sorulmaz terslemeye basladim artik. Asil kizdigim konu ogluyla aram kotuyken aldır ne demek yaa barisinca ne zaman bebek geliyor. Siz olsaniz ne yaparsiniz nasil bir yol izlersiniz?? Kizmakta haksizmiyim?

Birde dogumdan sonra nasil davranmaliyim lafini yutup muhattap olmak istemiyorum gercekten cok kırıldım ailemin yaninda utandim..

Son düzenleme:
Bebek gelince sahiplenip sizi dışlayacak potansiyel gördüm kevenizde.

Çok bekler kavga dovus kapiya koyarim. Aldir dedikleri cocuk barisinca torun olmuyor. Esimle sirf bu konu yuzunden dusunmeden bosanabilirim. Bir kadin icin ne kadar kucuk dusurucu bir sey degilmi napiyosan yap aldir . anama babama rezil oldum ister istemez

Yeni gebeydim. Eşimle ilk kavgamızda kaynana şahsı araya girdi ve ağıza alınmıycak bi kova laftan sonra bu bebek alıncak bitti bu iş siz olmazsınız artık. Zaten ben istemedikçe sen tutturdun ne var bu kızda sabah aldırcaz o çocuğu dedi. Bikaç ay sonra kanamam oldu bebeğin ölcek dedi doktorlar hiç umrunda olmadı. Ölsün de ayrılsınlar diye bekledi.

Oğlum doğdu bi dünya cıngar çıkardı ve ben o gün hani düne kadar alıncak diyodun noldu doğunca kıymete mi bindi dedim. Yüzsüz kadın " ben o zaman blöf yapmıştım " dedi. Gebert bu kadını yani.

Gerçi artık görüşmüyorum suratsız mendeburla şeytan görsün yüzünü

Doğduğunda elini bile sürdürme 'zamanında bir çırpıda silmiştin anne beni ve bebeğimi şimdi sevgi gösterisine de ihtiyacımız yok' de. Tek bir lafına da itibar etme.
O zaman eşin ne demişti annesine merak ettim..

Yeni gebeydim. Eşimle ilk kavgamızda kaynana şahsı araya girdi ve ağıza alınmıycak bi kova laftan sonra bu bebek alıncak bitti bu iş siz olmazsınız artık. Zaten ben istemedikçe sen tutturdun ne var bu kızda sabah aldırcaz o çocuğu dedi. Bikaç ay sonra kanamam oldu bebeğin ölcek dedi doktorlar hiç umrunda olmadı. Ölsün de ayrılsınlar diye bekledi.

Oğlum doğdu bi dünya cıngar çıkardı ve ben o gün hani düne kadar alıncak diyodun noldu doğunca kıymete mi bindi dedim. Yüzsüz kadın " ben o zaman blöf yapmıştım " dedi. Gebert bu kadını yani.

Gerçi artık görüşmüyorum suratsız mendeburla şeytan görsün yüzünü
yaa boyle blofmu olur. İnsanin icine oturuyor o laf. Bende gorusmeyecem o olucak zaten boyle giderse agzma geleni soylicem. Hamileyken sinir ustune sinir yasatip dogunca kosa kosa gelen kaynana geldigi gibi gonderilmeli

Sizin torununuzu aldırdım ben bu oğlunuzla benim çocuğum sizle alakası yok de.

Gerçi kayinvalide istediği kadar sinsi olsun is koca da biter.Ezdirmez sizi inşallah çocuk dogunca
Kendisi bilir ezdirdigi an biter hersey cok kotu zamanlar yasadim.

Doğduğunda elini bile sürdürme 'zamanında bir çırpıda silmiştin anne beni ve bebeğimi şimdi sevgi gösterisine de ihtiyacımız yok' de. Tek bir lafına da itibar etme.
O zaman eşin ne demişti annesine merak ettim..
Esim yokken arayip soyledi. Esim duydugu an kiyametleri kopartti. Ailesine tepki gosterdi beni savundu zaten kavgamizda onlar yuzundendi. Bende baktim cabaliyor geri geldim. İnsallah bozulmazda boyle kalir.

Esim yokken arayip soyledi. Esim duydugu an kiyametleri kopartti. Ailesine tepki gosterdi beni savundu zaten kavgamizda onlar yuzundendi. Bende baktim cabaliyor geri geldim. İnsallah bozulmazda boyle kalir.
adamlara da uzuluyorum bu dengesiz aileleri yuzunden diken ustunde yasiyorlar. Benim esim de oyle, aman biri bir laf edecek yine kaygisiyla yasiyoruz. Zaten ne icin kim icin evlendik bilmiyorum.

yaa boyle blofmu olur. İnsanin icine oturuyor o laf. Bende gorusmeyecem o olucak zaten boyle giderse agzma geleni soylicem. Hamileyken sinir ustune sinir yasatip dogunca kosa kosa gelen kaynana geldigi gibi gonderilmeli
Bence de mesafeni koy böylesi zarardan başka bi şey vermiyo çünkü.. bazıları diyo ya kaynanam ölsün demeyin ne biçim insansınız diye. O benim doğmamış evladıma ölsün derse bende ona gebersin derim. İçimden de olsa derim bunu yani. Yıkıldı gitti dünyadan dayansın ehli kubur diye bi laf var ya onu benimki gibi kaynanalara demişler sanki :))

adamlara da uzuluyorum bu dengesiz aileleri yuzunden diken ustunde yasiyorlar. Benim esim de oyle, aman biri bir laf edecek yine kaygisiyla yasiyoruz. Zaten ne icin kim icin evlendik bilmiyorum.
Aynen öyle . ogulundan habersiz aradi beni kadin. Allah sabir versin ya

Bence de mesafeni koy böylesi zarardan başka bi şey vermiyo çünkü.. bazıları diyo ya kaynanam ölsün demeyin ne biçim insansınız diye. O benim doğmamış evladıma ölsün derse bende ona gebersin derim. İçimden de olsa derim bunu yani. Yıkıldı gitti dünyadan dayansın ehli kubur diye bi laf var ya onu benimki gibi kaynanalara demişler sanki :))
Aslinda yazmak istedigim cok agir laflar varda istee. :) nefret ediyorum kendisinden yaa

Back
X