Allah aşkına bana bir akıl verin arkadaslar

Sizin gibi mantıklı yorumlar yapan hayat dolu bir insanı bile sinir etmişler ya pes. Tabi ki yapılan hoş bir davranış değil ama burda en önemli nokta öğretmeninizden memnun oluşunuz.Çocuklar da seviyor öğretmenlerini sanırım. Bu davranış tamamen kreşin işgüzarlığı.

pinoli çok teşekkürler.evet öğretmenimiz çok iyidir ve inan sabah o da çok kötü oldu.çocukları alırsanız ben çok üzüleceğim lütfen yapmayın dedi.ama emir kulu bir yerde çok anlatamıyor tabii nedenleri.

Ben de reklam amacli oldugunu dusunuyorum kadesa. Sonucta belesten hazirlik var ortada ve bunu kullanip kresin reklamini yapmislardir gibime geldi...

queen evet reklam amaçlı gibi bende onu çıkardım konuşmalardan.

Reklam yapmışlar aslında sonuçta müşteri çekmek için bir tanıtım sitesi muhtemelen. Ticari kaygılarla yapılmış bir şey anlaşılan. Doğru veya yanlış diyemem. Orası sınıf ortamı değil ayrımcılık olayina girmiyor pek. Site dediğimiz zaten reklam amaçlıdır. Reklam için malzeme sunmuş çocuğun ailesi kreşe. Atıyorum bir yılsonu gösterisi olur da çocuğunuzun fotolarini koymaz lar bir kişiye odaklanirlar burada haklı sitem olur. Ben takılacak bir mesele görmedim.

elif evet reklam amaçlı galiba zetan sen bu msjı yazdığından beri aklımdaydı bu.aynen çocuğu da kullanıp ticari amaç güdülmüş.

ama dün sabahtan akşama kadar çocuklara sadece bir kase çorba vermeleri inanılır gibi değil.sabah pasta yedirmişler ki her çocuk yemiyor pasta bizimkilerin d.gününden biliyorum.ayrımcılık mı bilmem ama ortada bir yanlış olduğu kesin.

pinoli çok teşekkürler.evet öğretmenimiz çok iyidir ve inan sabah o da çok kötü oldu.çocukları alırsanız ben çok üzüleceğim lütfen yapmayın dedi.ama emir kulu bir yerde çok anlatamıyor tabii nedenleri.

queen evet reklam amaçlı gibi bende onu çıkardım konuşmalardan.

Rica ederim ne demek? İnsan hayatında ilk öğretmenler çok önemli. Okuldan soğutabilir de okula ısındırabilir de. Onun için fevri bir karar vermeyin derim ben.

kesinlikle yapın bu konuşmayı..ayrımcılık ve haksızlıktan nefret ederim..susmayın sakın..sonuna kadar haklısınız.....

Kesinlikle oyle gosterisli bir kutlamayi reklam malzemesi yapmislar ve bu hic dogru degil. Bence uygulama bastan yanlis zaten. Su donem ben de anaokullariyla gorusuyorum, gorustugum bikac yer her ogrenci icin ayri parti yapmadiklarini cunku cocuklarin birbirlerinin pastalarini kiskandiklarini, bu nedenle her ay basinda o ay hangi cocuklarin dogum gunu varsa hepsini tek pastayla ortak kutladiklarini soyledi ve bana da cok mantikli geldi. Keske sizinkinde de boyle bir uygulama olsaymis cunku cidden birbirlerine ozenebiliyorlar.

kesinlikle yapın bu konuşmayı..ayrımcılık ve haksızlıktan nefret ederim..susmayın sakın..sonuna kadar haklısınız.....

sabah öğretmenimizle konuştum zaten.şimdi de eşim kreş sahibini aradı,konuşuyorlar.

hatta çalışma arkadaşlarıma da anlattım acaba ben mi çok abarttım diye hepsi haklı olduğumu düşünüyor.

Kesinlikle oyle gosterisli bir kutlamayi reklam malzemesi yapmislar ve bu hic dogru degil. Bence uygulama bastan yanlis zaten. Su donem ben de anaokullariyla gorusuyorum, gorustugum bikac yer her ogrenci icin ayri parti yapmadiklarini cunku cocuklarin birbirlerinin pastalarini kiskandiklarini, bu nedenle her ay basinda o ay hangi cocuklarin dogum gunu varsa hepsini tek pastayla ortak kutladiklarini soyledi ve bana da cok mantikli geldi. Keske sizinkinde de boyle bir uygulama olsaymis cunku cidden birbirlerine ozenebiliyorlar.

evet en mantıklısı yazdığınız aslında.bir arkadaşım da aynı uygulamadan bahsetti en doğrusu bu.bizim çocuların d.gününü kutlayacağımız zaman öğretmen bi şeylerden bahsetti ben de abartıyı sevmediğimi diğer çocukları nasılsa benim de o düzeyde bi şey istediğimi söyledim.sadece bi pasta bi içecek alıp gittik.

sabah öğretmenimizle konuştum zaten.şimdi de eşim kreş sahibini aradı,konuşuyorlar.

hatta çalışma arkadaşlarıma da anlattım acaba ben mi çok abarttım diye hepsi haklı olduğumu düşünüyor.

iyi yapmışsınız hatta kreşteki diğer annelerlede paylaşın bu durumu..

iyi yapmışsınız hatta kreşteki diğer annelerlede paylaşın bu durumu..

aslında paylaşmak istiyorum da d.günü olan veli yanlış anlar mı diye çekiniyorum,üzmekten korkuyorum.çünkü onların bir hatası yok,millet elbette çocuğunun doğduğu günü özel kılmak ister.

aslında paylaşmak istiyorum da d.günü olan veli yanlış anlar mı diye çekiniyorum,üzmekten korkuyorum.çünkü onların bir hatası yok,millet elbette çocuğunun doğduğu günü özel kılmak ister.
öğretmenine söyleyin o söylesin toplantıda herkese yanlış birşey yaptıklarını..

yanlış hem de çok sinir bozucu bir durum yaşamışsın kadişim, hele hele bütün gün sadece çorba ile kaldıklarına inanmak istemiyorum. öğretmenle konuş kesinlikle. aslında ben hiç sevmiyorum okulda yapılan kutlamaları.. hemen her okulda çıkıyor böyle sorunlar. üzülme kadişim neyse ki miniğim daha sosyal ortamlarda aktif değil farketmez bile.

yanlış hem de çok sinir bozucu bir durum yaşamışsın kadişim, hele hele bütün gün sadece çorba ile kaldıklarına inanmak istemiyorum. öğretmenle konuş kesinlikle. aslında ben hiç sevmiyorum okulda yapılan kutlamaları.. hemen her okulda çıkıyor böyle sorunlar. üzülme kadişim neyse ki miniğim daha sosyal ortamlarda aktif değil farketmez bile.

ofişim canımsın :)

arkadaşlar sabah öğretmenle konuştum 3 sayfa önce yazdım.eşim de kreş sahibini aramış ama açmamışlar teli ulaşamamış.

teşbih te hata olmaz derler, tam bir '' parayı veren düdüğü çalar '' mevzusu olmuş. Okul yönetimi telefonlara da sanırım maddiyata göre cevap verip, muhatap oluyor. Çocukları kar amaçlı kullanıp, onlar üzerinden prim yapmaya çalışan kreşte, emin olun öğretmen ne kadar iyi olursa olsun, seneye çocuğumu oraya yollamazdım. Çocukların gelişim sağladıkları ortamlar da ayrımcılığı değil, eşitliği öğrenmeleri esas olan. Sinirlenmekte haklısınız.

teşbih te hata olmaz derler, tam bir '' parayı veren düdüğü çalar '' mevzusu olmuş. Okul yönetimi telefonlara da sanırım maddiyata göre cevap verip, muhatap oluyor. Çocukları kar amaçlı kullanıp, onlar üzerinden prim yapmaya çalışan kreşte, emin olun öğretmen ne kadar iyi olursa olsun, seneye çocuğumu oraya yollamazdım. Çocukların gelişim sağladıkları ortamlar da ayrımcılığı değil, eşitliği öğrenmeleri esas olan. Sinirlenmekte haklısınız.

hala konuşamadık kreş sahibiyle.akşam iş çıkışı konuşmayı düşünüyorum artık.

bende gelecek sene için farklı kreş arayışlarına girmeyi düşünüyorum.içime sinmiyor artık orası.

kesinlikle haklısınız hatta arayın söyleyin hemen bende olsam konuşurum..

Back
X