allah askina bi bakin

tatlibikiz

namıdiger 'asigimasikk' :)
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
19.710
17.813
248
Anlaticaklarmdan etkilenen olursa kusura bakmasin lütfen.. Arkadaşlar benim okuldan arkadaslarm var 3kiz kaliyorlar dun gece ikisi ayni yatakta yatiyor baska bi odada gece oluyor ve uyuyorlar adi zuhal olan arkadasim rüya görmeye basliyor ve yaninda yatan arkadasim da esma.. Ruyasinda normal seyler görüyor esmayla ilgili abes bir durum görmüyor fakat daha sonra kendisini uyurken görüyor bir nevi disardan görüyor gibi ama yatakta oturuyor esma başinda dikilmiş basini öne eğmiş ve bir şeyler fisildiyormus sesini cikaramiyormus daha sonra esma ayak ucunda belirmiş ve zuhal bacaklarini hissetmiyormus esma bacaklarından yüzüne doğru gelmiş ve sen bize inanmiyor musun demiş. Anlatırken dahi urperiyorum zuhal hicbir şekilde uç harflilere inanmiyor geçen gece dalga geçerek çagiralim demiş.. Her neyse esmayi o şekilde üstünde görünce bi şekilde telefonunu bulmuş ve yan odada uyuyan arkadasimiza mesaj atmis gel beni al diye. Esma bu olaydan iki saat sonra uyanmis ve zuhalin yanina gittiğinde zuhal ciglik atarak ağlamaya baslamis ve su an esmanin yüzüne bakamiyor korkudan. Ne olucak ne olmuş olabilir ne yapicaz onlara inanmadigi icin musallat mi oldular yoksa bir rüya mi lütfen bir şey söyleyin. Okuduğunuz için tesekkur ederim..

Arkadasin bol bol nas felak okusun. Korkmasin. Allahin izniyle bir seycik olmaz. Onlarin da ayri hayatlari var ve emin olun onlarin da sizinle ugrasacak kadar vakitleri yoktur. Sadece bahsettiği ve korktugu icin öyle bir ruya gormustur.
Bi daha böyle cagirma bilmem ne olaylarina girmezseniz iyi olur..

3 defa okuyunca çözebildim..
Bence biraz korkutmuşlar sizin kızı çok dalga geçtiyse demek ..
Bir daha bu konuları çok konuşmayın

ay yok artık ya bence esma korkmuş etkilenmiş rüya görmüş karabasan bile olabilir oyle kolay kolay musallat olmaz onlar, her ınamayana musallat olsaydılar ohooo.. bu arada ınan yada ınanma dalga geçmesi hiç hoş değil. Allaha inanıyorsa onlara nıye ınamıyor arkadaşın ateist mi?

Böyle konular yasak.

yok bence psikolojik kafasinda kalmistir... musallat olmamislardir.. olsalar bikere olmazdi...dua okusun hic bisey olmaz bazi seyler kafada kaldiginda ruyalarimizi etkililiyo :) yani esmaya 3 harfli kacmadi kizdan korkmasin.. Nas,felak,fatiha vs okusun korkmaz..

Düşündüğü için görmüş, musatlat falan olmamışlardır, görüpte korkmadığı gün, görmeyi bırakır.

bende dün şu intahar eden adamı rüyamda gördüm çok korktum , gözlerini açıyordu böyle bişiler söylüyodu bende bu ölmemişmi ya falan diyorum içimden çok tuhaftı , bi taraflarımda açıkta değildi ama gördüm ya : )

Bilmiyord ozGofret, post: 37361889, member: 109488"]Esma'yı Zuhal'i bilmem de birazdan mune gelip konuyu kapatacak. Bu tarz konular açmak yasak.[/QUOTE]
Bilmiyordum kusura bakmayim

Tesekkur Yesilperiii, post: 37362037, member: 622518"]yok bence psikolojik kafasinda kalmistir... musallat olmamislardir.. olsalar bikere olmazdi...dua okusun hic bisey olmaz bazi seyler kafada kaldiginda ruyalarimizi etkililiyo :) yani esmaya 3 harfli kacmadi kizdan korkmasin.. Nas,felak,fatiha vs okusun korkmaz..[/QUOTE]
Tesekkr ederm

Tamamen bilincalti diyoruz biz de ama o kadar emin ki gorduklerindem

Çok OTE="idilhira, post: 37362334, member: 472915"]Ayetel kürsi nas felak..[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…