Allah askina bi erkek neden bunu yapar

Mağdurumda mağdurum :confused:

Çekilecek çile değil valla :KK53: böylesine ilgi isteyen poh pohlanmak istiyen erkek de çok itici oluyor ya

Ya ilgi delisi işte benim tanıdıgım 2 aslan burcu da aynı hareketleri yapardı. İnanılmaz toksik insanlar bunu yapanlar. Sevgili olsan vay su peşimde bu peşimde beni hayatının merkezi yap yoksa giderim der. Başkası ilgi gösterdi mi koşar gider. Ufacık hatanda seni süründürür kendi hatasında da böyle vay intihar etti vay hasta oldu diye uydurur. Valla içim karardı şimdiden bak aman diyorum
Ay bunu akreplerde yapıyor ahahah 😂😂 en azından intihar olayı hariç diğerlerini 🤷🏻‍♀️

Ya bi erkek neden surekli yok ayse bana kahve ismarliyimmi dedi yok fatma bana beni filanca yere birak bende sana yemek ismarliyim dedi yok su beni isletti yok bu kiz liseden arkadasim bana cok israr ediyor bulusalim diye bilmemne neden surekli boyle yalanlar soyler

yalan oldugunu yakaliyorum bu sefer ugrasamam senle isim gucum var diyor ayrilalim bilmemne diyor niye yani tamam ayrilalim diyorum sonra kendisi yaziyor

gecen yengesi yazmis yok ahmetin midesini yikadilar 30 tane hap cikmis sen biliyormusun ne oldugunu bu nedir ya Allah askina cekecek cilem mi varmis anlamadim gitti..

boş vakti çok anlaşılan 😁

Özgüveni olmadığı, çevresi tarafından yeterince iyi hissettirilmediği en önemlisi kendini gerçekleştiremediği için. Kısaca OLMAMIŞLIK.

Valla ben akrebim diye anlasiriz dedim adamin icinden bi magdur cikti surekli magdur etmisim onu herseyde kurban rolu biktim..
Dünyanın en zavallı adamları. Ego tavan. Ilk görüşte beyefendi kibar falan filan ama hepsi kaypakligindan sal ipini gitsin bacım... Balık dediğin sofrada güzel hele bir de rakı ve roka varsa :D

Dünyanın en zavallı adamları. Ego tavan. Ilk görüşte beyefendi kibar falan filan ama hepsi kaypakligindan sal ipini gitsin bacım... Balık dediğin sofrada güzel hele bir de rakı ve roka varsa :KK70:
Ahhahaha tespit gibi tespit aynen oyle sucunu ortaya cikariyosun bu sefer ‘sen biliyomusun benim ne derdim var’dan basliyooo Allah ne verdiyse en sonunda bi bakmissin sen ozur diliyosun😂😂

Özgüveni olmadığı, çevresi tarafından yeterince iyi hissettirilmediği en önemlisi kendini gerçekleştiremediği için. Kısaca OLMAMIŞLIK.
Ben ona kendini iyi hissettiriyodum baslarda sonradan boyle civitti iste anlamadim

Ya bi erkek neden surekli yok ayse bana kahve ismarliyimmi dedi yok fatma bana beni filanca yere birak bende sana yemek ismarliyim dedi yok su beni isletti yok bu kiz liseden arkadasim bana cok israr ediyor bulusalim diye bilmemne neden surekli boyle yalanlar soyler

yalan oldugunu yakaliyorum bu sefer ugrasamam senle isim gucum var diyor ayrilalim bilmemne diyor niye yani tamam ayrilalim diyorum sonra kendisi yaziyor

gecen yengesi yazmis yok ahmetin midesini yikadilar 30 tane hap cikmis sen biliyormusun ne oldugunu bu nedir ya Allah askina cekecek cilem mi varmis anlamadim gitti..
Ayrıl çile bitsin çekmek için ne mecburiyetin var millet babasını çekmiyor o ne öyle ilk okul bebesi gibi 🤮

Back
X