Allah askına bilenler ne olur cevap yazın

zanya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
56
0
36
Yozgat
24 haftalık gbeyim son 10 gündür bebeğimin hareketleri çok azaldı gün geçtikçe daha da aalıyor dünden beride hisstmiyourm 4 gün önce hareketleri azaldı diye doktora gittim ultrasonda bi sorun gözükmüyoodu doktorum soruma tam cevap veremedi neden böyle benim gibi olup hareketleri azalan var mı kızıım neden böyle yapıyor ilk bebeğimi kaybettim zaten çok üzüzlüyorum ne olur bi fikir verim

canım telaş etmene gerek yok her gün eşit derecede hissedeceksin diye bir kural yok ki sen daha 24. haftadaymışsın ben hala bazı günler az hareket hissediyorum ama için rahat etmediğinde en yakınında ki sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinle oda içine sinmezse başka bir doktora görünebilirsin

gayet normal bence her zaman hissedemeyebilirsin o içerde mutlaka oynuyodur yada uyuyodur
rahat ol stres yaaprsan oda hisseder biliyosun
ama yinede içinin rahat etmesi için doktorundan duymak daha önemlidir

tatlım evham yapma allahn iznyle bişey yoktur sana önerim günde ara ara süt iç ve kuru incir ye içerken tatlı ve kalsiyum bebeği hemen hareketlendirio ayrıca bu da bi gerçektir ki kız bebekler çok hareketli olmuyorlar nadir kız bebek çok hareketli olur bnm kuzenim benden 1,5 ay önde daha bu ay başladı hareketlerini hssetmeye ben 3. ayımda başladım erkek bebek olduğu için korkma çokda korkuosan eve bi doppler al kalp atışlarını dnlemek için gtti gdyorda falan var bak fiyatlarına en azından için rahat eder ama bnce korkulacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…