Allah askına bilenler ne olur cevap yazın
24 haftalık gbeyim son 10 gündür bebeğimin hareketleri çok azaldı gün geçtikçe daha da aalıyor dünden beride hisstmiyourm 4 gün önce hareketleri azaldı diye doktora gittim ultrasonda bi sorun gözükmüyoodu doktorum soruma tam cevap veremedi neden böyle benim gibi olup hareketleri azalan var mı kızıım neden böyle yapıyor ilk bebeğimi kaybettim zaten çok üzüzlüyorum ne olur bi fikir verim
24 haftalık gbeyim son 10 gündür bebeğimin hareketleri çok azaldı gün geçtikçe daha da aalıyor dünden beride hisstmiyourm 4 gün önce hareketleri azaldı diye doktora gittim ultrasonda bi sorun gözükmüyoodu doktorum soruma tam cevap veremedi neden böyle benim gibi olup hareketleri azalan var mı kızıım neden böyle yapıyor ilk bebeğimi kaybettim zaten çok üzüzlüyorum ne olur bi fikir verim
Canim Allah saglikla sihhatle bebegini kucagina almayi nasip etsin oncelikle.Bence korkutma kendini bebegin Allah'in izniyle iyidir annesi kotu seyler dusunme sakin.Benimde ilk gebeligim bende bu zamanlarda fazla hissetmezdim korkardim surekli doktora giderdim ama bak Allah'in izniyle bu zamana kadar geldik.Ben cok net olarak 28. haftamda hissetmeye basladim daha onceki haftalarda biraz az olabiliyor hareketleri ama icin rahat etmezse baska bir doktora daha gorun istersen
Umarım önemli birşey yoktur. Normalde bebek büyüdükçe yeri azalır ve hareket kabiliyeti düşer. Ama doktorunuzun sizi bu konuda bilgilendirmemiş olması enteresan olmuş. Eğer bir problem hissederseniz yatağa sol yanınıza uzanın ve şekerli birşeyler yini. Çikolata vs. bir süre sonra bebeğiniz hareket etmeye başlayacaktır eğer hareket etmediğini farkederseniz hemen doktora gidin. Ben ilk hamileliğimde Angel Saund kullanmıştım ve aşırı memnun kalmıştım. Evde kullanabileceğiniz minik bir dopler karnınıza dayadığınız zaman bebeğinizin kalp atışlarını duyarsınız. Eğer endişeniz var ise bunu alın internetten araştırıp. En azından hergün bebeğinizi dinleme hatta kalp sesini kayıt etme şansınız bile olur. Ben hemene hemen hergün dinliyordum :)