- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
Ben bu bayanin diger konularinida biliyorum acikcasi kendi yasini bilmiyorum ama sanirim esi 40-45 civarlarinda biri eli ekmek tutan digeri 16 yasinda ilk evliliginden iki oglu var.Bu hanimin ailesi ile arasi iyi degil ve esinin aileside onu cok benimsememis sikintilari vardi.16 yasindaki cocukla ilgili sikintilari vardi hatta en son teyzem falan diyerek ki bence kendisiydi cocugun terkedip giden annesine ulasmaya calismislardi.Kadin ters tepmisti (iste napcan solaktaki kopekte ana ama ensesinden tuttumu heryere tasiyor)Neyse simdi o es aldatsada aldatmasada karni burnunda ailesiyle kocasinin ailesi ile sorunlari olan bir hanim olarak o evde kalacak
Bildigim calismiyor kendi maddi gucu yok
Annesi hamileyken bile gelmemis(baska bir konusunda bahsetmis)simdi iki canli hayatta almaz evine esinin aileside destek degil kaldiki evden gitsin diye muhtemelen 4 goz bekleyen bir ergen var
Yani yok yardim edelim yok ihaneti ortaya dokelim ozelde grup kuralim bosa falan biraz mantikli yanasmak gerek kendimce yorumum bu (atese korukle gitmemek lazim)
Konu sahibine gelincede gidecek durumu yoksa olana kadar hazmedemeyecegi seyleri karistirmasin derim zaten ya ben yanlis anlamisim esim ispatladiya baglanir bu konu yada dogumdan sonraya bosanicam kismina yada boylece kalir kimse ugramaz
Bildigim calismiyor kendi maddi gucu yok
Annesi hamileyken bile gelmemis(baska bir konusunda bahsetmis)simdi iki canli hayatta almaz evine esinin aileside destek degil kaldiki evden gitsin diye muhtemelen 4 goz bekleyen bir ergen var
Yani yok yardim edelim yok ihaneti ortaya dokelim ozelde grup kuralim bosa falan biraz mantikli yanasmak gerek kendimce yorumum bu (atese korukle gitmemek lazim)
Konu sahibine gelincede gidecek durumu yoksa olana kadar hazmedemeyecegi seyleri karistirmasin derim zaten ya ben yanlis anlamisim esim ispatladiya baglanir bu konu yada dogumdan sonraya bosanicam kismina yada boylece kalir kimse ugramaz