- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Bende bencil olmak istiyorum bende sadece kendimi dusunmek istiyorum kimsenin kirilacagini dusunmeden hareket etmek istiyorum benim basimda patlayacak kabagin baskasina zarar verecegini bilsem onlarida dusunmeden hareket etmek istiyorumHakikaten derdinizi anlatamamışsınız bile.Tam olarak konu nedir herkesin bencil olması dışında?
Siz bu yönde değişmeye çalışacağınıza bencil kişinin değişmesini sağlasanız ya.Bende bencil olmak istiyorum bende sadece kendimi dusunmek istiyorum kimsenin kirilacagini dusunmeden hareket etmek istiyorum benim basimda patlayacak kabagin baskasina zarar verecegini bilsem onlarida dusunmeden hareket etmek istiyorum
Bende bencil olmak istiyorum bende sadece kendimi dusunmek istiyorum kimsenin kirilacagini dusunmeden hareket etmek istiyorum benim basimda patlayacak kabagin baskasina zarar verecegini bilsem onlarida dusunmeden hareket etmek istiyorum
Dsgostirmek ne mumkun keske sadece yaptiklari seyin digru olmadigini kabul etseler bi ozur dileseler opup basima koyucamSiz bu yönde değişmeye çalışacağınıza bencil kişinin değişmesini sağlasanız ya.
Evli degilim kendi hane halkimBunu yapan eşiniz ise evliliği gözden geçirin
Anne baba ise atsan atilmaz satsan satilmaz kabullenmek zorundasın
Kv vs ise görüşme olsun bitsin
O kadar sinirli ofkeli kizginim agzimdan burnumdan ates cikiyor sanki simdi
Lutfen hanimlar bende artik sadece ama sadece kendimi dusunmek istiyorum hatta bencillik derecesinde sahi bu bencil insanlar bunu nasil basariyor
Ben suan beni ofkelendiren durumu yada surumlari dahi burada yazarsam ogrenilir ve neden olan kisilerede ucu dokunur onlar uzulur diye paylasamiyorken herkes sagdan soldan hic ummadigim yerden cok guzel beni yaralayabiliyor
Allah askina ya insan niye sadece kendisini dusunur alacagi kararlarda kimseye soyleme ihtiyaci hissetmez yada ailesinide ilgilendiren durumlarda bencilce hareket eder(ona bi zarari olmayacak durumda)kimseye haber verme ihtiyaci hissetmez
Inanin unaldim hwrkesin herseyi kendi kendine yapmasindan ama insanlarin yaptiklari islerin kotu sonuclarindan nasiplenmekten yada saklamak zorunda okdugum seylerden ben cok yoruldum
Biliyirum okuyan kimse pek bisey anlamayacak ama anlatirsam onlarada sikinti banada sikinti bari bu sefer kendimi dusuneyim
Allah aşkına hanimlar bi ailede tum aile uyelerini ilgilendirecek konulardada insan kendi kendine mi hareket eder valla artim icini dokmek istiyorum kac kere bdv de saatlerce yazdim yazdim sildim herkes sadece kendini dusunurken ben kimseyle dertlesemiyorum bile
Ben birine normal bisey soyledogimde bile aksam uykularim kaciyor dikkat edip dusunmekten yakindir kafayi siyirmamBende kimseyi kıramazdım aman üzülmesin aman alınmasın aman şöyle aman böyle sonra çocuğum oldu artık kimse umrumda değil. O ameliyathanede sanki duygularımıda aldılar çıkardılar. Baya bencil ve gamsız oldum. Valla süpermiş böyle.
Biz ne yapalim hep bencillerin sirtimiza yukledikleriyle mi yasayalimBencil olunmaz bencil doğulur :)
Iste bu sanane banane bosver evresine nasil geliniyorBencilliğin formülü : sanane,banane,boşver
Yapabiliyorsanız buyrun :)
Bende sevmem sevmezdim ama hayat bencil olmak icin zorluyor sanki arkadan ittirip duruyorBen de hiç sevmem bencilce düşüneni.
Bencil olmayı da beceremem. Sonradan olunabilecek bi şey değil bencillik..
Bilmem. Ben yapamıyorum sadece formulü verdim :)Iste bu sanane banane bosver evresine nasil geliniyor
Bazı aileler böyle maalesef. Sadece kendi dertlerindeler. Yetmezmiş gibi sana da bulaşırlar. Dert bile yanamazsın, çünkü en önemli dert onların dertleri... Senin yaşadıkların ne ki, umurlarında mı... Hayır değil. Gerçekten çok kızıyorum. Çok öfkeliyim. Ama çözüm bulamadım onlardan uzaklaşmaktan başka. Artık seslerini duymak bile gelmiyor içimden...Ben birine normal bisey soyledogimde bile aksam uykularim kaciyor dikkat edip dusunmekten yakindir kafayi siyirmam
Bende sadece kendi yaptiklarimin mesuliyetini yasamak istiyorum zaten yasadigim bir suru sey yetmezmis gibi birde baskalarinin yapip ettiklerini toplamak zorunda olmak fazlasiyla yoruyor beni
İnsan kendini olduğu gibi kabul edebilmeli mayan bencil değil ki bencillikle yoğrulasın... Zaten bence kurnaz biri de değilsin aksine kalbin temiz istesen de bencil olamazsın....Biz ne yapalim hep bencillerin sirtimiza yukledikleriyle mi yasayalim
Keske alip basimi gitme sansim olsaydi nerde sansBazı aileler böyle maalesef. Sadece kendi dertlerindeler. Yetmezmiş gibi sana da bulaşırlar. Dert bile yanamazsın, çünkü en önemli dert onların dertleri... Senin yaşadıkların ne ki, umurlarında mı... Hayır değil. Gerçekten çok kızıyorum. Çok öfkeliyim. Ama çözüm bulamadım onlardan uzaklaşmaktan başka. Artık seslerini duymak bile gelmiyor içimden...
Alıp başınızı gidin siz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?