Allah Askina Birisi Şu Bencilligin Formulunu Benimle Paylassin

İnsan kendini olduğu gibi kabul edebilmeli mayan bencil değil ki bencillikle yoğrulasın... Zaten bence kurnaz biri de değilsin aksine kalbin temiz istesen de bencil olamazsın....
Inanin simdi aglaya aglaya yaziyorum gercekten biktim artik ben ger adimimi on kere dusunup atarken insanlarin haberim olmadan almis oldugu kararlarin yukunu kaldirmaktan yoruldum

Guya ders calisiyorum sinava hazirlaniyorum ama gozum kitamta aklim taaa nerde uyurken bile rahat uyuyamiyorum

sağlıklı insanlar bir parça bencil olmak zorundadır. çok verici bir insansanız bu da bir bozukluktur, çocukluğunuza inmeniz lazım. ama yine de derdinizi anlayamadım.

Aman deyip gececegim gunleri bekliyorum cunmu gercekten artik kaldiramiyorum

Artik aklimi kaciricam diye endiseleniyorum

sağlıklı insanlar bir parça bencil olmak zorundadır. çok verici bir insansanız bu da bir bozukluktur, çocukluğunuza inmeniz lazım. ama yine de derdinizi anlayamadım.
Maalesef hep verici taraf ben oldum hep insanlar icin feragat eden taraf ben oldum cocuklugundada birseylerin saglam olnadigi garanti

Derdime gelecek olursam insanlarin benide alakadar eden benimde baskalarina aciklama getirmem gereken durumlar hakkinda hicbirsey bildirmeyisi dis kapinin dis mandali olusum baskalarinin aldigi kararlarda fikrimin alinmamasi ama birakin fikrimin alinmasini o durumun kotu sonuclarindanda nasibimi almam

bu insan veya innsanlar kim veya kimlerdir? eş ise evliliğini değerlendir, aile ise yapacak hiç birşey yok, kv kp ise görüşme.

formülü bilen varsa bende alabilirim

Kendimi degistirmeye calistim olmadi o insanlara yaptiklarinin hata oldugunu soyledim olmadi valla yildim artık

Zor ya öyle gerçekten ben çok yoruluyordum anlıyorum seni ve o kişilik durumumudur psikolojik midir bilmiyorum ama kurtuldum oh diyorum artık kim alınmış kim ne düşünmüş kim ne yapmış umurumda değil herkes bana lafı çakarken iyi ben durup düşüncem aaa yok artık. Sende kendine dur de 2017 yeni sayfa aç insaları sev ama boşver takma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…