- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.525
- 198
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
bazen bencil olmak lazım işte =)Bende sevmem sevmezdim ama hayat bencil olmak icin zorluyor sanki arkadan ittirip duruyor
Inanin simdi aglaya aglaya yaziyorum gercekten biktim artik ben ger adimimi on kere dusunup atarken insanlarin haberim olmadan almis oldugu kararlarin yukunu kaldirmaktan yoruldumİnsan kendini olduğu gibi kabul edebilmeli mayan bencil değil ki bencillikle yoğrulasın... Zaten bence kurnaz biri de değilsin aksine kalbin temiz istesen de bencil olamazsın....
Aman deyip gececegim gunleri bekliyorum cunmu gercekten artik kaldiramiyorumBencil doğanlar şanslı kesim, bencil olanlar yaralanan kesimdir.
Dayanma noktasının üzerinde darbe alınca bir süre sonra içgüdüsel olarak kimseyi dert etmemeye başlıyorsun, amaaan içimde tutup beni yiyeceğine söylerim onları yesin diyorsun.
Maalesef hep verici taraf ben oldum hep insanlar icin feragat eden taraf ben oldum cocuklugundada birseylerin saglam olnadigi garantisağlıklı insanlar bir parça bencil olmak zorundadır. çok verici bir insansanız bu da bir bozukluktur, çocukluğunuza inmeniz lazım. ama yine de derdinizi anlayamadım.
Maalesef hep verici taraf ben oldum hep insanlar icin feragat eden taraf ben oldum cocuklugundada birseylerin saglam olnadigi garanti
Derdime gelecek olursam insanlarin benide alakadar eden benimde baskalarina aciklama getirmem gereken durumlar hakkinda hicbirsey bildirmeyisi dis kapinin dis mandali olusum baskalarinin aldigi kararlarda fikrimin alinmamasi ama birakin fikrimin alinmasini o durumun kotu sonuclarindanda nasibimi almam
Aile ne yazik kibu insan veya innsanlar kim veya kimlerdir? eş ise evliliğini değerlendir, aile ise yapacak hiç birşey yok, kv kp ise görüşme.
Aile ne yazik ki
formülü bilen varsa bende alabilirimO kadar sinirli ofkeli kizginim agzimdan burnumdan ates cikiyor sanki simdi
Lutfen hanimlar bende artik sadece ama sadece kendimi dusunmek istiyorum hatta bencillik derecesinde sahi bu bencil insanlar bunu nasil basariyor
Ben suan beni ofkelendiren durumu yada surumlari dahi burada yazarsam ogrenilir ve neden olan kisilerede ucu dokunur onlar uzulur diye paylasamiyorken herkes sagdan soldan hic ummadigim yerden cok guzel beni yaralayabiliyor
Allah askina ya insan niye sadece kendisini dusunur alacagi kararlarda kimseye soyleme ihtiyaci hissetmez yada ailesinide ilgilendiren durumlarda bencilce hareket eder(ona bi zarari olmayacak durumda)kimseye haber verme ihtiyaci hissetmez
Inanin unaldim hwrkesin herseyi kendi kendine yapmasindan ama insanlarin yaptiklari islerin kotu sonuclarindan nasiplenmekten yada saklamak zorunda okdugum seylerden ben cok yoruldum
Biliyirum okuyan kimse pek bisey anlamayacak ama anlatirsam onlarada sikinti banada sikinti bari bu sefer kendimi dusuneyim
Allah aşkına hanimlar bi ailede tum aile uyelerini ilgilendirecek konulardada insan kendi kendine mi hareket eder valla artim icini dokmek istiyorum kac kere bdv de saatlerce yazdim yazdim sildim herkes sadece kendini dusunurken ben kimseyle dertlesemiyorum bile
Kotu haber sonradan olunacak birsey degilmisformülü bilen varsa bende alabilirim
Kendimi degistirmeye calistim olmadi o insanlara yaptiklarinin hata oldugunu soyledim olmadi valla yildim artıkyapacak birşey yok. tavır koymanız ve konuşmanız lazım ama yine de değişim beklemeyin. annem için psikoloğa gittim ve sonunda anladım ki yaşını başını almış, asla değişmez. sizin değişmeniz lazım.
Ben birine normal bisey soyledogimde bile aksam uykularim kaciyor dikkat edip dusunmekten yakindir kafayi siyirmam
Bende sadece kendi yaptiklarimin mesuliyetini yasamak istiyorum zaten yasadigim bir suru sey yetmezmis gibi birde baskalarinin yapip ettiklerini toplamak zorunda olmak fazlasiyla yoruyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?