Allah askina calismayanlar ne yapiyor

Anksiy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.005
802
123
Bunaldim bunaldim bunaldim da agzima kadar doldum. Ya hic bi yerde is bulamiyorum.Icim cok daraliyor bu ara. Sanki bombos yasiyor gibiyim. Bi bosluga dustum cok fena.Bir onceki konumda size cevremdeki arkadaslarimin hatta ablamin dahil bir yasami oldugu icin bir turlu birseyler yapmaya vakit bulamadigindan bahsetmistim.Yani insanlar issizkende gezebiliyor ya da hayata tutuncak biseyler yapabiliyor.Ya o kadar bunaldimki. Siz neler yapiyorsunuz nasil vakit geciriyorsunuz.Bu arada calismiyorum ailemle yasiyorum ve bosanma durumu soz konusu cocugum yok. Icimin bunaltisindan catliycam sanki.Resmen kiskanc birine donustum.Ne olur yorumlarinizi bekliyorum

Öncelikle etrafınızdakilerle kendinizi kıyaslamayın. Herkesin hayatı, şartları, enerjisi farklı. Siz de şartlarınıza ve enerjinize bağlı aktiviteler yapabilirsiniz. Sizi alıkoyan ne?
Kendinizi çok sıkılmış hissediyorsanız yardım almanızda fayda var.

Kuzum kitap okusan mesela, yürüyüş yapmak çok iyi gelir.
Bir film izlemek felan..

Evet hayattan beklentim aslinda dusuk ve bu dusuk beklentiyi hic bi zaman bulamiyorum sanirim.Ben kucuk bir ilde yasiyorum sartlarima bagli aktivite nedir ki etrafimda kisi olmadan nasil yapabilirim hani hep yanliz degilim sevilirim ama tabi herkes kendi kosturmasinda.

Valla geziyorlar kuzucum. Herkesin şartlar eşit olmadığı için gezmeyenler bunalıyor tabii.

Kuzum kitap okusan mesela, yürüyüş yapmak çok iyi gelir.
Bir film izlemek felan..
Canim kitap okuyorum ara ara filmde izliyorum.Ama sanki bu hayatim bos yasiyor gibi hissediyorum.Hani isim flan olsa ne bileyim bunlar yine bana aktivite gibi gelirde surekli devamli olan seyler olunca sanki ben bu sekilde gunumu gecistirıyomusum bos yasiyomusum gibi hissediyorym

Yalniz değilsiniz

Evet maalesef.Ben bazi kiz arkadaslara bakiyorum gercekten denize gidiyolar ne bileyim ailecek aktiviteler flan ben bazen diyorum ki benim beklentim mi hic bitmiyor diye
inşallah gönlünüze göre bir iş bulursunuz da en azından kafanız dağılır. böyle bunalımlı bir dönemde boşluk hissi çok zor gerçekten

Halk eğitim kurslarına gidin. En azından bu aralar kafa dagitirsiniz.
İş seçenekleri çok aslında siz ne iş yapmak istiyorsunuz
Aslinda yasadigim ilde is firsati cok yok ilan bile dogru duzgun cikmiyords ben yinede cv birakiyorum her yere

Bir hobi üzerine kendinizi geliştirmeye çalışsanız?
Youtubeda öğretici videolarla yol alsanız mesela..
Dikis makinesi alip ufak tefek başlangıçlar sizi mutlu edebilir.
Geçen bir arkadaş instasinda paylaşmış. Bir insta hesabından siparis vermiş Afrika tabağı yapma seti. Dekor amaçlı evine ya da sevdiklerine hediye olsun diye yapılabilir.

Ben de uzun zamandır boş kalmaya hasretim. ;/

Bir arastirayim ama oyle cok hobisel seyler alabilcek durumum yok acikcasi calismadigim icin yuksek maaliyetli. Ahh kiymetini bilin ne guzel paranizi kazaniyorsunuz.Hele bir de isle beraber sosyal yasaminizi yurutebiliyosaniz ne kadar sanslisiniz.

Kiyamam size. Bu içinden geçtiğim bir süreç.
Lütfen sabredin inşallah en güzel is sizi bulsun.

Yuksek lisansa basvurabilirsiniz, acikogretimde bi bolume kaydolabilirsiniz, yan flut calmayi youtube dan kendim ogrendim calabilirsiniz, vurmali calgi bendirde makamlari ogrenebilirsiniz. Ciceklerim var balkonda onlarla ilgilenmeyi cok seviyorum cicek alip guzel saksilarda yetistirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…