- 25 Ağustos 2019
- 62.312
- 119.489
- 698
- 31
Geldin işteeBurasida olmasa bende kime anlatirim boyle bilmiyorum acikcasi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldin işteeBurasida olmasa bende kime anlatirim boyle bilmiyorum acikcasi![]()
Evet çok şükür iyiki başımızdalar, Allah ailemize uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin bizlerede inşallahBende o bunalimdayim. Bizimkilerde oyle yas itibariylede birsey yapmaya hevesleri yok ayni sekilde hani oyle aktif yapida degiller zaten.Ams cok sukur ki varlar. Sadece isterdimki en azindan ailemle biseyler yapayim hic olmadi. Evet her gun birbirinin ayni gibi farkli seyler yapsamda bende
Insallah canimEvet çok şükür iyiki başımızdalar, Allah ailemize uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin bizlerede inşallah
Yaa ne guzel ben hic denk gelmedimGeldin işteebelki kendin oturduğun yerde biri denj bile çikabilirr benim 2 3 kişi çıkti mesela oda tesadüf
![]()
Durr kızz daha yeni katılıyosun buralara olucak elbettYaa ne guzel ben hic denk gelmedim![]()
Neden birilerini bekliyorsunuz ki! Ben akşam üzeri tek başıma 1-2 saat denize gidiyorum mesela. Gidemediğim zaman, sahile kadar yürüyüp bir kahve içip geri dönüyorum. Telefonlar geliyor, neden haber vermiyorsun diye ama ben plansız canım istediği an yapıyorum ve çok da keyif alıyorumEvet maalesef.Ben bazi kiz arkadaslara bakiyorum gercekten denize gidiyolar ne bileyim ailecek aktiviteler flan ben bazen diyorum ki benim beklentim mi hic bitmiyor diye![]()
Yani sanirim vakit cok olunca.Piknik mesela piknige gitmeye uyum saglayacak biri olmayinca heves de edemiyorsunuz meselaben de sıkılanları anlamıyorum
o kadar çok biriken izleyeceğim film okuyacağım kitap gitmek istediğim tiyatro hafta sonu şöle bi piknik var ki
ama başımı kaşıyamıyorum
insan nasıl sıkılmaya vakit buluyor bilmiyorum
1 hamak + 1 kitap + istersen bir de bira...al sana mis gibi piknik... Benim en büyük hobim iş çıkışı bu üclüyle akşam pikniği yapmak (iki ağaç arasına astigim ledli ışıklarım da var ama genelde hava kararınca yıldızları izleyip müzik dinliyroum)Yani sanirim vakit cok olunca.Piknik mesela piknige gitmeye uyum saglayacak biri olmayinca heves de edemiyorsunuz mesela
Çalışıyor musunuz ?ben de sıkılanları anlamıyorum
o kadar çok biriken izleyeceğim film okuyacağım kitap gitmek istediğim tiyatro hafta sonu şöle bi piknik var ki
ama başımı kaşıyamıyorum
insan nasıl sıkılmaya vakit buluyor bilmiyorum
3 senelik bi tedavi sonucu kavuştum bende kıymetlime. Rabbim en hayırlı şekilde en doğru zamanda nasip etsin inşallah sizede. Film, kitap, müzik derken zaman geçer oyalanırsınız.Ahh bir bebegim olsaydi gercekten ne guzel hayata baglayan birsey. Gercekten vaktin cogunlugunu aliyor ve resmen herseyi cocuguyla yapabiliyor iki kisi bile bi aile olmaya yetiyor. Sanirim kitap okumami daha coklastirmam gerek. Tabi o bile biraz sıkılmaya basladim ama bundan vazgecmemem gerek sanirim
buradakileri okusan cevap yazsan zaten vakit gecer :)) ev işi yapmayı bile unutursun.Bunaldim bunaldim bunaldim da agzima kadar doldum. Ya hic bi yerde is bulamiyorum.Icim cok daraliyor bu ara. Sanki bombos yasiyor gibiyim. Bi bosluga dustum cok fena.Bir onceki konumda size cevremdeki arkadaslarimin hatta ablamin dahil bir yasami oldugu icin bir turlu birseyler yapmaya vakit bulamadigindan bahsetmistim.Yani insanlar issizkende gezebiliyor ya da hayata tutuncak biseyler yapabiliyor.Ya o kadar bunaldimki. Siz neler yapiyorsunuz nasil vakit geciriyorsunuz.Bu arada calismiyorum ailemle yasiyorum ve bosanma durumu soz konusu cocugum yok. Icimin bunaltisindan catliycam sanki.Resmen kiskanc birine donustum.Ne olur yorumlarinizi bekliyorum